Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Kad ce potvrda
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Zamisli oni dbli odbiju
80m plus 20 kroz bonuse je max sto mogu izvuci.
80m plus 20 kroz bonuse je max sto mogu izvuci.
Ma prihvatiće, nema ko više da bi ponudio, a i spomenuo je neko agenta, izgleda Mendes, a dobri smo sa njim, podmazaće on to. A mi njega 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mislim da dosta toga zavisi i od Uniteda, ukoliko su oni spremni ponuditi vise to bi moglo otegnut proces.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Hello, hello, here we go!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Znam da je nemoguce al nek imate materijala za sanjat veceras
i am erect
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Ovaj klošar isto pogađa svašta...aj ako Jude bude
To bi bilo preludo
samo sto bi navijaci Dortmunda spalili upravni odbor. Kako uopste nagovorit da ga puste, ne vjerujem da im znaci sad i 100m kad onakvog igraca ne mozes zamjenit preko noci a vec si izgubio Haalanda. Koliko sam upratio on je skoro rekao da je ove sezone fokusiran na Dortmund pa sad..
Mislim da bi preživjeli jer ide kod Kloppa.
Hey Judeeee
Hey Judeeee
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Volio bih ga sad pokupiti jer iduće sezone ide i City u trku a oni mogu preplatiti. Zvuči apsurdno da kupimo 2 igrača od 100 miliona za jedno ljeto tako da ne ulazem puno nade u to.
Prirodni nasljednik De Bruynea platit ce ga i 200 miliona ako bude trebalo
Brate bez zajebancije, jesi ti tolika negativa i onako u stvarnom zivotu? 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Sta sam sad negativno rekao, cak i postavljam neke random twitter acountove sa fejk dojavama da se zagrije atmosfera
Aura tvoja. 
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Mi moramo rijesiti u ovom našem trokutu na sredini desnu stranu gdje igraju Hendo i Keita jer iduće sezone možda nam budu trebala 2 igrača koja ce moci odmah uskociti u prvih XI. Od Eliotta i ovog malca iz Fulhama nekako više očekujem da ce igrati na nekoj od 3 napadacke pozicije u budućnosti.
Ne znam, negativan je jaka rijec prije bih rekao da vise volim zivjeti s dozom zivotnog pesimizma nego obrnuto. Do sad me je dobro sluzilo generalno me zivot manje razocara.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.