FC Bayern München

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers

Šta očekujete protiv Intera?

Anketa je završila: 11 apr 2025, 19:19.

1) Prolaz
24
62%
2) Ispadanje
15
38%

Ukupno glasova: 39

Puri83
Kontakt:

Re: FC Bayern München

Post Postao/la Puri83 » 08 jun 2022, 20:17

Zlaja83 je napisao/la:
08 jun 2022, 18:08
Da je sve u Bayernu crn - nije. Al da je ovo sto se radi zadnje evo dvije godine vrhunski takodjer se ne moze reci. Mi smo poslije one triplete imali strasnu ekipu, jos uvijek gladnu trofeja, i kako se sad na ovo doslo ja pojma nemam, a ocito ni oni koji bi trebali znati. Olako je pusten prije svih Perisic i Thiago, da je ovaj prvi ostao siguran sam da bi imao bolju statistiku od Sanea.

Trener koji ti donese atomski fudbal (onih par mjeseci poslije korone je za mene najbolji Bayern koji sam gledao, a gledam od 99te) napusti klub prije svega radi nekih internih razmirica. Alaba ode dzabe, Sule ode dzabe, sad ova natezanja sa Lewom i Gnabryem, bilo bi sigurno isto i sa Comanom, Kimmichom i Leonom da im se nisu ispunile sve moguce zelje. U zadnje dvije godine ni za jednog igraca koji je dosao ja ne mogu reci da je bio pravo pojacanje. Netko bi za to morao odgovarati.
Svaka cast....svaka ti je na mjestu, za perisica si upravu 100%

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 jun 2022, 20:36

For Hasan Salihamidžić, it’s viewed as a golden opportunity to land one of the Premier League’s top talents for a relatively small fee. He is under pressure after a disappointing season to deliver a glamour signing and Mané certainly fits the bill[
@TheAthleticUK
]
Sta sam rekao. Pokusava se vaditi.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 08 jun 2022, 20:39

Bundesliga je napisao/la:
08 jun 2022, 20:36
For Hasan Salihamidžić, it’s viewed as a golden opportunity to land one of the Premier League’s top talents for a relatively small fee. He is under pressure after a disappointing season to deliver a glamour signing and Mané certainly fits the bill[
@TheAthleticUK
]
Sta sam rekao. Pokusava se vaditi.
Pokušava se ulizati medijima koji ga razapinju.

Valjda ovaj transfer propadne, to je najbolja varijanta.
“You can think I'm wrong, but that's no reason to quit thinking.”

Dr. Gregory House

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 jun 2022, 21:06

DRHAUSE je napisao/la:
08 jun 2022, 20:39
Pokušava se ulizati medijima koji ga razapinju.

Valjda ovaj transfer propadne, to je najbolja varijanta.
Bila bi. Ali nece jer su previse zagrizli za njega. A Bayernu nisu uopste problem igraci, tj. individualni kvalitet. Toga ima na pretek. Naravno da se treba pojacavati, ali ciljano i ne zbog pritiska medija.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 08 jun 2022, 21:06

Kupovina Manea nema nikakvog smisla za Bajern, tu su već tri igrača sličnog profila(Sane, Gnabri i Koman) a za Levandovskog nije niti može biti zamjena.

Za Liverpul transfer itekako ima smisla Mane stari a ugovor mu ističe novi može biti samo veći. Pare koje dobiju za njega će biti u nivou transfera Diaza ili pola para za Nuneza. Dakle staro za novo.

Nadam se da u Bajernu ima pametnih ljudi da zaustave ovo ludilo.

Dr. Gregory House

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 08 jun 2022, 21:15

DRHAUSE je napisao/la:
08 jun 2022, 21:06
Kupovina Manea nema nikakvog smisla za Bajern, tu su već tri igrača sličnog profila(Sane, Gnabri i Koman) a za Levandovskog nije niti može biti zamjena.

Za Liverpul transfer itekako ima smisla Mane stari a ugovor mu ističe novi može biti samo veći. Pare koje dobiju za njega će biti u nivou transfera Diaza ili pola para za Nuneza. Dakle staro za novo.

Nadam se da u Bajernu ima pametnih ljudi da zaustave ovo ludilo.
Tacno, cak i da ode Gnabry Mane nije zamjena za njega, a nije ni za Lewata. Liverpoolu svakako svejedno jer im igra zavisi od Kloppa a ne od pojedinaca. Kod njeg i parmak izgleda dobro. A kod tablet trenera niko ne izgleda dobro.

Zlaja83
Kontakt:

Post Postao/la Zlaja83 » 08 jun 2022, 23:02

Bayern je uvijek imao u ekipi klasicnog napadaca: Lewa, Mandzo, Gomez, Toni, Makay, Jancker, nastavi niz.

Ovaj sad pokusava napraviti City vol. 2.0. bez klasicnog napadaca i sa puno rotacija u napadu. Ako se krene tim putem to bi moglo biti pogubno za nas, jer nit imamo takav profil igraca, nit je JN nivo Pepa.

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 08 jun 2022, 23:06

Vise puta je ponovljeno da ce se traziti zamjena za Levata ali isti treba prvo da napusti ekipu.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 jun 2022, 00:21

Daj prodajte ovo smece vec jednom :pray:

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 09 jun 2022, 00:25

Mislim da je Mane gotova stvar, u konačnici će to bit oko 40 milki sa bonusima.

Za Lewata je rečeno da može ići tek kad se nađe zamjena, dakle ne da ode pa se onda traži, nego kad se ista već pronađe. Pri tome je moguće da upravo Mane bude ta zamjena, naravno ne u smislu pozicije nego u smislu funkcije. To bi se uklapalo u Džulijanovu koncepciju napada bez klasičnog centarfora, sa rotacijama igrača i kombinatornom igrom u šesnaestercu.

Za svaki slučaj, kao rezervna opcija, mogao bi poslužiti neki niskobudžetni centarfor tipa Kalajdžić koji bi igrao po potrebi, kad se ide va banque ili protiv nekih trećerazrednih momčadi.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 09 jun 2022, 10:33

09 jun 2022, 00:21

Daj prodajte ovo smece vec jednom :pray:
Levandovski je imao razloga za nezadovoljstvo taktikom. Teško je slušati savjete od nekoga kome je vrhunac u igračkoj karijeri kadetski tim Minhena 1860.

Kupovina tablet prevare i davanje ugovora na 5 godina istom je najgori potez uprave Bajerna u zadnjih 15 godina. Unazadio je svakog igrača. Da komedija bude veća sad koristi svoj prostor u medijima da hinjski pljuje Hasana i klub kako nisu doveli prave igrače a on eto jeste (Sabitzer🤮).

Dr. Gregory House

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 jun 2022, 10:46

DRHAUSE je napisao/la:
09 jun 2022, 10:33
Levandovski je imao razloga za nezadovoljstvo taktikom. Teško je slušati savjete od nekoga kome je vrhunac u igračkoj karijeri kadetski tim Minhena 1860.

Kupovina tablet prevare i davanje ugovora na 5 godina istom je najgori potez uprave Bajerna u zadnjih 15 godina. Unazadio je svakog igrača. Da komedija bude veća sad koristi svoj prostor u medijima da hinjski pljuje Hasana i klub kako nisu doveli prave igrače a on eto jeste (Sabitzer🤮).
Ne vidim kako mu taj savjet moze skoditi. Probas, ako ne ide batalis i to je to. Mozda bi dao i vise golova, but noooo on zna sve.

Nek pljuje, Salihamidzic ga je i doveo i najvise urgirao za njega i to dok je Flick jos uvijek bio trener. Tako mu i treba.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 09 jun 2022, 12:02

09 jun 2022, 10:46
DRHAUSE je napisao/la:
09 jun 2022, 10:33

Ne vidim kako mu taj savjet moze skoditi. Probas, ako ne ide batalis i to je to. Mozda bi dao i vise golova, but noooo on zna sve.

Nek pljuje, Salihamidzic ga je i doveo i najvise urgirao za njega i to dok je Flick jos uvijek bio trener. Tako mu i treba.
Teško je prihvatiti savjet od osobe za koju mislimo/znamo da je inferiornija od nas, to svi mi znamo iz vlastitog života. Pogotovo oni koji su radili za gluplje i neobrazovanije ljude. Levandovski nije imao problem ni sa jednim trenerom prije JN čak šta više ima reputaciju vrhunskog profesionalca.

JN je svojom taktikom( Kimih sam u vezi, ostalo sve krila sa punom slobodom kretanja i šutanja na gol) uništio sve ono što je krasilo igru Bajerna još od Van Gala. Napadač je u ovom načinu igre suvišan jer Sane, Gnabri i Koman nemaju nikakav vid saradnje sa istim. On dakle od Roberta hoće da sa 34 godine glumi neko krilo što nije mogao sa 24. Pravo je čudo koliko je golova RL zabio ove godine i dokaz da je zaista jedan od najboljih svih vremena.
Zadnja izmjena: DRHAUSE, dana/u 09 jun 2022, 12:43, ukupno mijenjano 1 put.

Dr. Gregory House

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 09 jun 2022, 12:29

Eto ko stoji iza moguće kupovine Manea, Julian Nagelsmann lično. Dakle opet potvrda da sve loše stvari u klubu imaju istu adresu JN.

Hasan i uprava su opet stavljeni u nemoguću situaciju, ako kupe Manea morat će ga platiti barem 45 miliona eura a ako ga ne dovedu hinja sa klupe će da to iskoristi i preko sebi naklonjenih medija okrivi iste za krah sezone.

Hasan, Kahn i Hainer(zajedno za Henesom i starom gardom) znaju da je ovoliko novca za igrača od 30+ godina ludilo i glupost ali su taoci svoje katastrofalne odluke da JN postave na klupu kluba. Ni Ančeloti a ni Gvardiola nisu imali ovakvu moć u klubu.

Dr. Gregory House

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 09 jun 2022, 12:33

Nagelsmann je najskuplji trener u historiji, ima još 4 godine ugovora i punu podršku Njemačkih medija.
Bit će velikih turbulencija u Bajernu naredne sezone, vrlo moguće ako se Borusija barem malo sabere i gubitak domaće titule. Već ove godine je Bajern nudio istu.

Dr. Gregory House

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 09 jun 2022, 13:02

Barcelona president Joan Laporta called Robert Lewandowski's agent Pini Zahavi in ​​the past few days and thanked the striker for his public statements. The Catalans are happy with how tirelessly Lewandowski is insisting on a move to the Camp Nou
Koji su ovo cigani ovako su slično radili i kad je Dembele pravio probleme žutaljima.
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ledar
Kontakt:

Post Postao/la ledar » 09 jun 2022, 13:17

Tu je istina na pola puta.

Da je Lewat egomanijak to je notorno, ne znam koji veliki igrač to nije. Evo Mbapac sad slaže "svoju" momčad i tjera suigrače iz PSG-a, Messi je u barci određivao i sastav i taktiku, Müllera ako staviš par utakmica na klupu imaš pobunu na brodu bounty itd. Jedan dio odgovornosti za Lewata snosite sami jer se igra često podredila da mu se bilda statistika ... za najboljeg strijelca, za rušenje nekih rekorda, za zlatnu loptu ...

S druge strane to mikromenadžiranje trenera je deplasirano, ko da zidara koji je napravio stotinu kuća učiš kako se drži visak a ti nisi ni jednu podigo.

Rješenje je kompromis. Lewat mora shvatiti da je trener vođa, uprava mu je dala kormilo jer ima u njega povjerenje. Julian mora shvatiti da Lewat ima svoje automatizme koji su se pokazali odlični godinama i da neke stvari bolje razumije.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 09 jun 2022, 13:34

Saurman je napisao/la:
09 jun 2022, 13:02
Barcelona president Joan Laporta called Robert Lewandowski's agent Pini Zahavi in ​​the past few days and thanked the striker for his public statements. The Catalans are happy with how tirelessly Lewandowski is insisting on a move to the Camp Nou
Koji su ovo cigani ovako su slično radili i kad je Dembele pravio probleme žutaljima.
To rade sa svakim igračem, potpuno nelegalno. Dogovore se sa igračem i onda ovaj vrši pritisak na klub. Isto su radili i sa Suarezom, Kutinjom i Maskeranom.

Klasični kriminal isto kao i njihov dug od preko milijardu.

Dr. Gregory House

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 09 jun 2022, 13:37

Sta je kriminal. Cigani su Lewat i Zahavi. Oni prave probleme i da su oni u redu ne bi uopste bilo bitno sta radi Barcelona.

DRHAUSE
Kontakt:

Post Postao/la DRHAUSE » 09 jun 2022, 13:53

09 jun 2022, 13:37
Sta je kriminal. Cigani su Lewat i Zahavi. Oni prave probleme i da su oni u redu ne bi uopste bilo bitno sta radi Barcelona.
Fudbal je igra uređena zakonima. Igrač ima pravo pregovarati sa drugim klubom tek u zadnjih 6 mjeseci ugovora. To pravilo važi za sve sem Real i Barsu.

Sve je ovo kuhinja Laporte i Pinija Zahavija.

Dr. Gregory House

Odgovori

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.