Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jutros su se forumaši sa Veležove teme čuli sa Dudićem, ostaje u Mostaru. Info prva ruka..
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
I opet skandiranje "gazi pitare" koje je pokvarilo cijeli dojam. Ostalo je sve bilo top osim ZubanaKockoglavi je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:03E ovo veceras je bilo lijepo za gledati, kad vidis da mogu navijaci skupa biti na jednoj tribini a ne ono sto rade sjever i jug
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
Warhol je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:08I opet skandiranje "gazi pitare" koje je pokvarilo cijeli dojam. Ostalo je sve bilo top osim ZubanaKockoglavi je napisao/la: ↑08 jun 2022, 21:03E ovo veceras je bilo lijepo za gledati, kad vidis da mogu navijaci skupa biti na jednoj tribini a ne ono sto rade sjever i jug![]()
1946
Mostarci,evo objavise nase starlete da pogadjamo novog igraca na story,znate li o kome se radi i jel ga imate u planu?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Loži te,zavrsilo
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
Jesi li sad svjestan kakav si ispao klaun u vezi Ikica kad si krenuo sa pricom "mozda nije Ikic, ko kaze da je on" a svak znao da je on
Pa bola uzmi malo odmora od foruma brukas svoje, odrecice te se.
I za kanal te ložio,Face je radio.
Daidza stara varalica
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Sta cu ti ja kad si bukvalac,nemoj da se nerviras beze. Bila me prpa kad je onaj vas rekao da je nas nogirao i da pregovara sa vama. Jbga vec sam na odmoru,da si mi barem prije rekao.
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 08 jun 2022, 21:19, ukupno mijenjano 1 put.
Izje.bo te ko kozu....Nije ovo koza na racun Slobode,slucajnost
Trenutno korisnika/ca: LondonBlues, Samba71, Vanja8 i 33 gosta.