Jos malo....manijacikonjic87 je napisao/la: ↑08 jun 2022, 22:09kaze Oro uradili smo sve sto je bilo do nas u vezi investitora.. odmah mi prodje kroz glavu identicna izjava pred dobijanje licence.. da li je ovo nagovjestaj![]()
![]()
![]()
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- dubioza144
- Kontakt:
Koliko je Bekric uspio odigrat danas
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
bilo je zabavno, ovaj deja-vu go nas je sviju do suza razonodio
, ali nekako je tužno bilo vidjeti da ovi penzioneri znaju i dan danas puno više lopte nego naš prvi tim

Ma samo će mi ostati žal što onaj slobodnjak ostade na stativi. Kakav majstor i doktor.
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
Pa evo glave da se Buki i Dzelo spreme mjesec dana i dotjeraju ako ne bi jeli ovu ligu evo glave,to i govori najvise o fudbalu u drzavi i nasem klubu opcenito..
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Kolike su šanse da Hiroš dođe kod nas na posudbu i jel uopšte tačna ta info da naši pregovaraju sa NK Osijek?
-
- Kontakt:
Pozdrav novi sam ovdje,bio sam jednom s eldinom prije ovog svega,cak sa sestrom vise puta,samo mogu reci da je s firmom koja je ovdje bila posrednik raskinuo ugovor i to prosle sedmice,ovdje mu radi cak 90 posto administracije
-
- Kontakt:
Tesko za protumaciti i nakon vise citanja.Prvisprvim je napisao/la: ↑09 jun 2022, 01:26Pozdrav novi sam ovdje,bio sam jednom s eldinom prije ovog svega,cak sa sestrom vise puta,samo mogu reci da je s firmom koja je ovdje bila posrednik raskinuo ugovor i to prosle sedmice,ovdje mu radi cak 90 posto administracije
-
- Kontakt:
Bojudaosinebu je napisao/la: ↑09 jun 2022, 01:41Tesko za protumaciti i nakon vise citanja.Prvisprvim je napisao/la: ↑09 jun 2022, 01:26Pozdrav novi sam ovdje,bio sam jednom s eldinom prije ovog svega,cak sa sestrom vise puta,samo mogu reci da je s firmom koja je ovdje bila posrednik raskinuo ugovor i to prosle sedmice,ovdje mu radi cak 90 posto administracije

- manijacikonjic87
- Kontakt:
opusti se i uzivajPrvisprvim je napisao/la: ↑09 jun 2022, 01:26Pozdrav novi sam ovdje,bio sam jednom s eldinom prije ovog svega,cak sa sestrom vise puta,samo mogu reci da je s firmom koja je ovdje bila posrednik raskinuo ugovor i to prosle sedmice,ovdje mu radi cak 90 posto administracije

Mi smo Željini, Željo je naš !
-
- Kontakt:
To je vec laksePrvisprvim je napisao/la: ↑09 jun 2022, 02:14Bojudaosinebu je napisao/la: ↑09 jun 2022, 01:41Tesko za protumaciti i nakon vise citanja.Prvisprvim je napisao/la: ↑09 jun 2022, 01:26Pozdrav novi sam ovdje,bio sam jednom s eldinom prije ovog svega,cak sa sestrom vise puta,samo mogu reci da je s firmom koja je ovdje bila posrednik raskinuo ugovor i to prosle sedmice,ovdje mu radi cak 90 posto administracije![]()
![]()

Sigurno mu znas rodjaka..Prvisprvim je napisao/la: ↑09 jun 2022, 01:26Pozdrav novi sam ovdje,bio sam jednom s eldinom prije ovog svega,cak sa sestrom vise puta,samo mogu reci da je s firmom koja je ovdje bila posrednik raskinuo ugovor i to prosle sedmice,ovdje mu radi cak 90 posto administracije
Pozdrav nisam novi ovdje,nisam bio s eldinom jednom prije svega. Može li mi neko dešifrovati ovaj citirani post ?? kakva administracija, kakav ugovor?Prvisprvim je napisao/la: ↑09 jun 2022, 01:26Pozdrav novi sam ovdje,bio sam jednom s eldinom prije ovog svega,cak sa sestrom vise puta,samo mogu reci da je s firmom koja je ovdje bila posrednik raskinuo ugovor i to prosle sedmice,ovdje mu radi cak 90 posto administracije
nema se sta desifrovati ,ovo sto smo cekali dva mjeseca da dodje u Junu definitivno nece sad dociExBlueone je napisao/la: ↑09 jun 2022, 07:49Pozdrav nisam novi ovdje,nisam bio s eldinom jednom prije svega. Može li mi neko dešifrovati ovaj citirani post ?? kakva administracija, kakav ugovor?Prvisprvim je napisao/la: ↑09 jun 2022, 01:26Pozdrav novi sam ovdje,bio sam jednom s eldinom prije ovog svega,cak sa sestrom vise puta,samo mogu reci da je s firmom koja je ovdje bila posrednik raskinuo ugovor i to prosle sedmice,ovdje mu radi cak 90 posto administracije

Pa kud sad da se ugasimo u vražiju mater kad je Santos potpisao za nas a Đelo i Buki u nikad boljoj formi ??KANA je napisao/la: ↑09 jun 2022, 08:34nema se sta desifrovati ,ovo sto smo cekali dva mjeseca da dodje u Junu definitivno nece sad dociExBlueone je napisao/la: ↑09 jun 2022, 07:49Pozdrav nisam novi ovdje,nisam bio s eldinom jednom prije svega. Može li mi neko dešifrovati ovaj citirani post ?? kakva administracija, kakav ugovor?Prvisprvim je napisao/la: ↑09 jun 2022, 01:26Pozdrav novi sam ovdje,bio sam jednom s eldinom prije ovog svega,cak sa sestrom vise puta,samo mogu reci da je s firmom koja je ovdje bila posrednik raskinuo ugovor i to prosle sedmice,ovdje mu radi cak 90 posto administracijeko odnese katanac i zakljuca klub ce se definitvno osevapiti
Ne sekirajte se,ako nista ući će nas kolega s foruma s svojom ekipom...
Bolje da sada znamo na čemu smo nego da se lažno ložimo. Za nadat se prodaji Amira da smanjimo dugovanja. Sa Haračićem i Santosom ćemo nadam se ojačati navalni dio, odbranu bi bilo dobro zadržati cijelu i uz Cocalića stavljati Drinu, da odradi momak kompletnu sezonu. Hodžića vratiti na njegovu poziciju, davati više šanse Kočeviću, Jaganjca isto pomalo stavljati u špic kao izmjenu. Uz to ćemo sigurno dovesti još 3-4 igrača, neće to biti toliko loše.
- NerminFatic
- Kontakt:
Pitanje da li bi od prodaje Amira smanjio ikoliko milionska dugovanja kad ima precis stvari: pozajmice nastale u medjuvremenu za tekuce poslovanje, povecanje mizernih plata i dovodjenje jacih igraca etc. Samo da se on proda, to je najbitnije. Ocekujem minimalno 2 miliona KM za nas.Dejan1921 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 09:16Bolje da sada znamo na čemu smo nego da se lažno ložimo. Za nadat se prodaji Amira da smanjimo dugovanja. Sa Haračićem i Santosom ćemo nadam se ojačati navalni dio, odbranu bi bilo dobro zadržati cijelu i uz Cocalića stavljati Drinu, da odradi momak kompletnu sezonu. Hodžića vratiti na njegovu poziciju, davati više šanse Kočeviću, Jaganjca isto pomalo stavljati u špic kao izmjenu. Uz to ćemo sigurno dovesti još 3-4 igrača, neće to biti toliko loše.
-
- Kontakt:
Nemamo mi pojma na cemu smo.. Ne znam samo cime cemo placati te sto cemo ih dovesti.. Slijedi dalje gomilanje dugova..Dejan1921 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 09:16Bolje da sada znamo na čemu smo nego da se lažno ložimo. Za nadat se prodaji Amira da smanjimo dugovanja. Sa Haračićem i Santosom ćemo nadam se ojačati navalni dio, odbranu bi bilo dobro zadržati cijelu i uz Cocalića stavljati Drinu, da odradi momak kompletnu sezonu. Hodžića vratiti na njegovu poziciju, davati više šanse Kočeviću, Jaganjca isto pomalo stavljati u špic kao izmjenu. Uz to ćemo sigurno dovesti još 3-4 igrača, neće to biti toliko loše.
Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: enterofuryl i 51 gost.