Ne valja! Nije se nasmijao na onoj prvoj sliKi.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ne valja! Nije se nasmijao na onoj prvoj sliKi.
OsmaDolazi je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:03Ja mislim da je red za raskidanje. Dosta smo potpisali. Ali i za raskid je potreban potpis.![]()
Na godinjem penzioneri, dok se vrate bice i to
- BegovicRamiz
- Kontakt:
jesi ih Tobe istraumirao ne samo da se ne smiju smijati na treningu nego i na predstavljanju jer ko se smije taj se i zayebajeMaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jun 2022, 14:31Allahselamet![]()
hvala Tobe
Izmedju ove dvije slike je upoznao Krleta
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Jel Ikic i Cirjak imaju samo hrvatsko drzavljanstvo?
Koliko stranaca mozemo jos dovesti?
2 hrvata i 1 srbin/bosanac ako je istina da Tomasevic ima i nase drzavljanstvo
Koliko stranaca mozemo jos dovesti?
2 hrvata i 1 srbin/bosanac ako je istina da Tomasevic ima i nase drzavljanstvo
- feniksptica
- Kontakt:
Je l dres samo u Fan Shopu snizen, il moze i preko narudzbe
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- JavierBosnia
- Kontakt:
-
Samozdravlje
- Kontakt:
Od sada samo tebe pratim kad je rijec o pojacanjima.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Daj Đorđeta, jednog kvalitetnog desnog beka ( osim ako Ševelj ne ostane ) i špica.
Trenutno bi se najviše obradovao da objave raskid ugovora s Krsteom i Mirkom.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
Gdje Hebib
Računam da ce se vratiti sutra, u subotu raskidi i kraj priče.Taman da Feđa od prve prozivke i treninga ima čistu sliku, bez nagomilanog i nepotrebnog škarta.nokee je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:07OsmaDolazi je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:03Ja mislim da je red za raskidanje. Dosta smo potpisali. Ali i za raskid je potreban potpis.![]()
Na godinjem penzioneri, dok se vrate bice i to
- feniksptica
- Kontakt:
Vi fakat mislite da je tako lahko raskinut ugovor koji imaju do 2023 ?
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Salcin mozes samo cu.nu pokazati ako gace skine, sto se tiče igre taraba, sto se tiče zalaganja i ozbiljnosti jos veca tarabaFCUM je napisao/la: ↑09 jun 2022, 14:423 pojacanja + Salcin i Sevelj koji po meni mogu mnogo toga pokazati ako nista da udju sa klupe. Do sad se pokazalo 100x da ime ne mora nista znaciti . Dati vremena Dudicu i misli mda se ovdje mnogo toga moze uraditi
Najbolji vam je primjer Zrinjskog iz ove sezone. Imena koja su doveli nismo nikad culi a ljudi su odigrali najbolju sezonu ikad.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Sta fali mirku, mirko ostaje aBdGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:20Daj Đorđeta, jednog kvalitetnog desnog beka ( osim ako Ševelj ne ostane ) i špica.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Ja sam tebi preksinoc rekao kad su zakukao da nikog ne nisu dogovorili, da ide kamion odlazaka i dolazaka.Krenulo je i jedno i drugi,bit ce jos 5+ raskida vecina je dogovorena. Ljudi fino rekli nova ekipa se pravi vi tvrdoglavi po svom prvi dan prelaznog roka niko nije došao zakukaliGospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:20Daj Đorđeta, jednog kvalitetnog desnog beka ( osim ako Ševelj ne ostane ) i špica.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ma nema ništa od Pantelića ako na njega misliš pod ovim Đorđe. Došao je Ikić, nema smisla gomilati, a treba bar neke minute dobiti i Irfan Ramić.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:20Daj Đorđeta, jednog kvalitetnog desnog beka ( osim ako Ševelj ne ostane ) i špica.
Po meni su potrebni još Ševelj ili desni bek, zadnji vezni i ofanzivac tipa Tatara, polivalentan koji može po potrebi igrati i centralnog napadača. Sa ta dva ili tri igrača, uz odlazak ovih koji su škart i prodaju Đokanovića, mislim da je ekipa kompletna.
S tim da bih očekivao da taj zadnji vezni bude baš kvalitet.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 18 gostiju.