Dok vam kone stanu na noge imat ce taman dovoljno vremena da vas natambura koji put i ispuni svoje fetišeMiljacka je napisao/la: ↑09 jun 2022, 14:41A zamisli kakav smo gigant (za vas) kad nam takvima, dok smo pali kurcu za uši dođe trener ekipe koja ide i Evropu i koja mu je ponudila bolje uslove nego što je žitra.killafrommanilla je napisao/la: ↑09 jun 2022, 10:22E zamisli onda kako ste vi pali kurtzu za usi u kratkom vremenskom periodu, kad vas takva ekipa guzi, trecu godinu zaredom ih ne mozete dobiti a Mirvic ulijece li ulijece keshovinu, samo je fazon dokad i kakav je plan poslije Ismira?umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 00:47
Hahahaha što ste se ufurali preko noći, do juče se valjali u blatu Prve lige Federacije, a sad bi se poredili sa najvećim klubom u državi. Pa druže mi da hoćemo čistacicu vašu vi je ne biste mogli zadržati.
Doce neko novi i gruhace opet pare nemilice Hadziji za gant kosulje i podmazivanje menadzera? Tesko, tesko ..
Jednom ste utekli od Zeljine sudbine sa Sabrijom, a Ayla bi vas mogla poslati bas tamo, tek onda ide koprcanje![]()
Ili zamisli koliko ste vi mali kad vas nakon dvije najbolje sezone u zadnjih 30-40 godina trener odbije i ode u rivala.
E jes' vas Dudić vratio u realnost
Ovo vam je škola, ako kone stanu na noge, slobodno tražite novog trenera![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
-
RodjeniiBrato
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
❶❾ ❷ ❷ ★ ❶❾❽❶
Ova pojačanja Sarajeva ako nisu dovoljna za titulu onda ne znam koja jesu. Divovi!
Nego možete li barem naći kojom nogom vam igra bek, lijevom ili desnom?
Nego možete li barem naći kojom nogom vam igra bek, lijevom ili desnom?
Ima li neki klub da volis, ili samo Sarajevo mrzis.Mora da ti je neki Pitar istamburao trebu kad si dolazio u glavni grad na eksjurziju, pa nas ne mozes ocima.
Ma sta se raspravljas drug, 0 liga za 100 godina kluba. Jedna liga manje od leotara i modrice. Egal sa slobodom.Miljacka je napisao/la: ↑09 jun 2022, 14:41A zamisli kakav smo gigant (za vas) kad nam takvima, dok smo pali kurcu za uši dođe trener ekipe koja ide i Evropu i koja mu je ponudila bolje uslove nego što je žitra.killafrommanilla je napisao/la: ↑09 jun 2022, 10:22E zamisli onda kako ste vi pali kurtzu za usi u kratkom vremenskom periodu, kad vas takva ekipa guzi, trecu godinu zaredom ih ne mozete dobiti a Mirvic ulijece li ulijece keshovinu, samo je fazon dokad i kakav je plan poslije Ismira?umrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 00:47
Hahahaha što ste se ufurali preko noći, do juče se valjali u blatu Prve lige Federacije, a sad bi se poredili sa najvećim klubom u državi. Pa druže mi da hoćemo čistacicu vašu vi je ne biste mogli zadržati.
Doce neko novi i gruhace opet pare nemilice Hadziji za gant kosulje i podmazivanje menadzera? Tesko, tesko ..
Jednom ste utekli od Zeljine sudbine sa Sabrijom, a Ayla bi vas mogla poslati bas tamo, tek onda ide koprcanje![]()
Ili zamisli koliko ste vi mali kad vas nakon dvije najbolje sezone u zadnjih 30-40 godina trener odbije i ode u rivala.
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Tako treba da bude da vam je glavni cilj sezone uzet Sarajevo,ka tome treba da tezite. Fetis nam je bio star 30 godina. Zrinjevci ja se vama divim,valja sa ovom papanijom izdrzat,nekakva tvrdoglava,glupa sorta. Mada vas livadice mi je zao u jednu ruku,bez titula,evrope,komsije gaze,haraju,igraju evropu a vi cvilite godinama,malo mi je i jasna vasa frustracijaRodjeniiBrato je napisao/la: ↑09 jun 2022, 14:47Dok vam kone stanu na noge imat ce taman dovoljno vremena da vas natambura koji put i ispuni svoje fetišeMiljacka je napisao/la: ↑09 jun 2022, 14:41A zamisli kakav smo gigant (za vas) kad nam takvima, dok smo pali kurcu za uši dođe trener ekipe koja ide i Evropu i koja mu je ponudila bolje uslove nego što je žitra.killafrommanilla je napisao/la: ↑09 jun 2022, 10:22
E zamisli onda kako ste vi pali kurtzu za usi u kratkom vremenskom periodu, kad vas takva ekipa guzi, trecu godinu zaredom ih ne mozete dobiti a Mirvic ulijece li ulijece keshovinu, samo je fazon dokad i kakav je plan poslije Ismira?
![]()
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 09 jun 2022, 15:10, ukupno mijenjano 1 put.
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Ipak najbitnije nam je i sav fokus je na tome kako će se internet u Vrapčićima i Grbavici naglo usporiti usljed refreshovanja šta se dešava u FK Sarajevo. Dok god je tako ja se ne brinem za nas.
Inferiornost ili kompleks inferiornost ili kompleks niže vrijednosti (eng. inferiority complex), u polju psihologije i psihoanalize je osjećaj da je osoba manje vrijedna nego neka druga osoba u nekom smislu. Ovakvi osjećaji mogu nastati u osobi bilo zbog zamišljenog ili se stvori inferiornost u osobi koja je pod ovim utjecajem. Mnogo je puta ovaj osjećaj nesvjestan, i obično je pokretač da osoba s ovim osjećajima prekompenzira, što za rezultat dovodi do ekstremnih ponašanja.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Shizopitarstvo triggerovano, vratimo se ostalim aktivnostima 
Ovo je izmedju mene i miljacke momci, osmadolazi shvatili smo da znas copy/paste, i na navijackim izvjestajima i ovdje, insajderu
Ovo je izmedju mene i miljacke momci, osmadolazi shvatili smo da znas copy/paste, i na navijackim izvjestajima i ovdje, insajderu
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Najace je sto se oni cude,ibrete sto u ovako neorganizovan klub kao Sarajevo igraci dolaze,dok u Velez organizovan klub koji igra evropu,gdje je plata sigurica nece niko da dodje.OsmaDolazi je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:08Ipak najbitnije nam je i sav fokus je na tome kako će se internet u Vrapčićima i Grbavici naglo usporiti usljed refreshovanja šta se dešava u FK Sarajevo. Dok god je tako ja se ne brinem za nas.
Inferiornost ili kompleks inferiornost ili kompleks niže vrijednosti (eng. inferiority complex), u polju psihologije i psihoanalize je osjećaj da je osoba manje vrijedna nego neka druga osoba u nekom smislu. Ovakvi osjećaji mogu nastati u osobi bilo zbog zamišljenog ili se stvori inferiornost u osobi koja je pod ovim utjecajem. Mnogo je puta ovaj osjećaj nesvjestan, i obično je pokretač da osoba s ovim osjećajima prekompenzira, što za rezultat dovodi do ekstremnih ponašanja.
-
killafrommanilla
- Kontakt:
Ne znam gdje vidite da se cudimo, znamo da obecavate pare koje ne mozete ispostovat, zato igraci i stanu na pragu autobusa i kazu ne, ne zelimo na pripreme 
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Ti zaboravio izgleda da su oni igrali u 3 drzave, kraljevini, SFRJ i u ovoj nasoj RBiH, mozda su ljudi osvajali titule prvaka u ove dvije, ako nisu u ovoj sadasnjoj...keli je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:05Ma sta se raspravljas drug, 0 liga za 100 godina kluba. Jedna liga manje od leotara i modrice. Egal sa slobodom.Miljacka je napisao/la: ↑09 jun 2022, 14:41A zamisli kakav smo gigant (za vas) kad nam takvima, dok smo pali kurcu za uši dođe trener ekipe koja ide i Evropu i koja mu je ponudila bolje uslove nego što je žitra.killafrommanilla je napisao/la: ↑09 jun 2022, 10:22
E zamisli onda kako ste vi pali kurtzu za usi u kratkom vremenskom periodu, kad vas takva ekipa guzi, trecu godinu zaredom ih ne mozete dobiti a Mirvic ulijece li ulijece keshovinu, samo je fazon dokad i kakav je plan poslije Ismira?
Pustite se tih debilnih fora,vrijedjate i ponizavate gdje stignete pa kad se odgovori lafo shizo i slicne nebuloze,papcima samo istom mjerom ni vise ni manje.killafrommanilla je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:13Shizopitarstvo triggerovano, vratimo se ostalim aktivnostima
Ovo je izmedju mene i miljacke momci, osmadolazi shvatili smo da znas copy/paste, i na navijackim izvjestajima i ovdje, insajderu![]()
-
killafrommanilla
- Kontakt:
jos malo kvalitetnog prcanja i islo bi spominjanje starog mosta i ustasa, zato cemo stati ovdje i pozdraviti sve prisutne 
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- feniksptica
- Kontakt:
Ne do Bog da iopet uzmu Kup, ko ce trpit Amara na klupi FKS.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
killafrommanilla
- Kontakt:
uredno, evo sad cu zovnut rodjaka od 11g da se nasmije, cisto za trudfeniksptica je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:18Ne do Bog da iopet uzmu Kup, ko ce trpit Amara na klupi FKS.
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
Mi ni jednom igracu ne dugujemo 1 fening,a kukate na svojoj temi eto tu smo vidjeli. Nemamo za plata upravu si,zato vi imate i poznati ste kao cicije a lafo sve milioneri,bjeze od vas igraci kao od kuge. Zeljo i Sarajevo su magnet za te vase amatere,daleko nam kuca bila sto dalje od vaskillafrommanilla je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:15Ne znam gdje vidite da se cudimo, znamo da obecavate pare koje ne mozete ispostovat, zato igraci i stanu na pragu autobusa i kazu ne, ne zelimo na pripreme![]()
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Feđa je razlog sporadične pucnjave s juga.
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Kada imate simptome tjeskobe koji vas brinu, kada zbog njih ne možete obavljati aktivnosti koje bi trebali ili želite, dobro je da se savjetujete sa stručnjakom. Nemojte sami sebi ordinirati lijekove, savjetujte se sa stručnjacima.killafrommanilla je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:13Shizopitarstvo triggerovano, vratimo se ostalim aktivnostima
Ovo je izmedju mene i miljacke momci, osmadolazi shvatili smo da znas copy/paste, i na navijackim izvjestajima i ovdje, insajderu![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Sto ce ti stariji rodjak, ako treba prlagodit cemo bola.killafrommanilla je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:19uredno, evo sad cu zovnut rodjaka od 11g da se nasmije, cisto za trudfeniksptica je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:18Ne do Bog da iopet uzmu Kup, ko ce trpit Amara na klupi FKS.![]()
Modrica ligu uzimala pa se nisu tako dizali.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Poznati vrapcicki humor, fali jos onaj da nas nasmije sa Brijescem.killafrommanilla je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:19uredno, evo sad cu zovnut rodjaka od 11g da se nasmije, cisto za trudfeniksptica je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:18Ne do Bog da iopet uzmu Kup, ko ce trpit Amara na klupi FKS.![]()
- Bazinga12345
- Kontakt:
Moraš li se na svaki mogući post nakačiti 
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Trenutno korisnika/ca: prisonbreak, riki46 i 13 gostiju.