Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Sretno oridjidji legendo, nema sumnje da je bio dostupan u finalu LP da bi odvalio rejal
NEW: Darwin Nunez will earn €6m per year at Liverpool. Which is around £98.6k per week in British pounds.[
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Ili sto bi jedan forumas rekao: 18 miliona, 300K sedmično.
https://theathletic.com/news/liverpool- ... SN4b7Y3ba/
To je to, pali kombi.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Ev malo moje dnevne negative
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nisam gledao Barcu nešto, kakav je Gavi?
Nije ko Pedri al dobar je, vrhunski potencijal.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Doubt
Otići će u United 100 %.
Fuck us.
Fuck us.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Pa dobro i da ga ne dovedemo sta onda? Ima alternativa, nek ostane Sadio još jednu sezonu, ionako je bolji igrač trenutno.
Ako mu je do para otici ce u United, sportski uspjeh trenutni a i budući oni nam neće biti blizu jos bar 3-4 godine.
Ako mu je do para otici ce u United, sportski uspjeh trenutni a i budući oni nam neće biti blizu jos bar 3-4 godine.
S obzirom da je jutros dogovoreno sa Darwinom i Mendesom, nešto sumnjam da se tu može sa te strane izjaloviti.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Mendesu su bitne samo pare a realno i da Nunez propadne vecina trenutnih prvotimaca su bili drugi izbor u transferima cak su ispali jos bolji. Imamo adute na nasoj strani oni mu mogu ponudit samo platu.
Sta ste se usrali **** vas hljeb i ten haag
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
- Felixians4
- Kontakt:
Jel? Koji su bili prvi? O Nunezu ću dovedete li ga, koju prozboriti kao fan Benfice iako ste i vi upoznati dobro iz međusobnih duela,a i sada ste se informirali
Felixians4 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:45Jel? Koji su bili prvi? O Nunezu ću dovedete li ga, koju prozboriti kao fan Benfice iako ste i vi upoznati dobro iz međusobnih duela,a i sada ste se informirali

Jota je dosao nakon sto je Leipzig odbio spustit cijenu za Wernera.
Nema od toga nista, kakav crni ten hag i neki letovi sad.
United se lomi oko de jonga. Sigurno mendes pustio vijest da pokusa izvuci dodatni % za proviziju.
Ubjedit ce ga ten hag da bude rezervna egoisti ronaldu i da ce zagarantovano igrat u evropa ligi
Kao da mu sunarodnjaci Cavani i Suarez nisu dali prijateljski savjet 
United se lomi oko de jonga. Sigurno mendes pustio vijest da pokusa izvuci dodatni % za proviziju.
Ubjedit ce ga ten hag da bude rezervna egoisti ronaldu i da ce zagarantovano igrat u evropa ligi
I da ode u United i nije neka šteta, bolje bi bilo Judea dovodit nego Darwina kako god. 
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
I found freedom. Losing all hope was freedom.
All in na Judea
Bubreg i prvorođeno dijete ako treba.
Ten toes, I done laps in the trench
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.