opalaopala je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:48Panjina teska , nije mogao igrat u TC . Nije mi jasno kako Fedja ove levate dovodi , izgleda hoće da unisti klub to mu jedini cilj po transferima , iz panja u panj .MojaMalenkost je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:46Konacno se ovaj Tomasevic dobro uhljebioNije mogao proci probu u Zelji, a sad pojacanje u Sarajevu koje po najavama ima visoke ambicije
![]()
Premijer liga BiH - aktuelno
- svrakino1921
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Čuj ko i milet3 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:11Ko i viMaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:10Ma ja, boli vas qita. Vi ste davno "poravnili"MojaMalenkost je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:06
Meni licno se svidja vasa redovna doza euforije u ovim periodimaTo budi nadu da cete biti u par bodova sa nama koji smo u krizi
Koliko god da smo u deep shit roditeljima nasih igraca i clanova struke se manje stucalo nego vasim u prethodnim sezonama:mrgreen:
sve u par deka, ko fol neki hajc a na kraju jedva 3 boda razlike
![]()
Od vaše zadnje titule smo osvojili tri titule i tri kupa, a vi jedan kup. Tu je to negdje u par deka.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Uz ovakva pojačanja, sav taj novac i sve te uslove, sve osim duple krune Dudića naredne sezone će biti teški fail. I to uz totalnu nadmoć u ligi.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
I opet nam zurite u guzowe po pitanju trofeja
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
Sve sa investitorima i najacim budzetomlet3 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:11Ko i viMaroonBjelave je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:10Ma ja, boli vas qita. Vi ste davno "poravnili"MojaMalenkost je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:06
Meni licno se svidja vasa redovna doza euforije u ovim periodimaTo budi nadu da cete biti u par bodova sa nama koji smo u krizi
Koliko god da smo u deep shit roditeljima nasih igraca i clanova struke se manje stucalo nego vasim u prethodnim sezonama:mrgreen:
sve u par deka, ko fol neki hajc a na kraju jedva 3 boda razlike
![]()
Trznu i mene.. Big boss najavi deset puta veca ulaganja, a onda postavi sportskog direktora koji dovede desnjaka da igra lijevog beka.. Usput taj ima pl iskustvo koje je daleko ispod prosjecnog.. Fine ambicije, bar u ocima konkurencije
Pročepit će negdje.
- ElCartel11
- Kontakt:
Cilj nam je Evropa. Titule i kupove prepustamo Mostarcima i BL.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Koji klubovi, molim te ?Miljacka je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:03Mi otkad imamo pare, čitaj investitora, smo nalupali trofeja koliko nismo za 20 godina prije.MojaMalenkost je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:52Gdje su pare tamo su i "sposobni" agenti sa nesposobnim igracimaopalaopala je napisao/la: ↑09 jun 2022, 15:48
Panjina teska , nije mogao igrat u TC . Nije mi jasno kako Fedja ove levate dovodi , izgleda hoće da unisti klub to mu jedini cilj po transferima , iz panja u panj .Sposoban znaci biti spreman na tal.. Zbog slicnih igraca su pitari Hadzicu vec ebavali od do.. Ne mogu ni oni da se iscupaju iz vrzinog kola
![]()
![]()
Hadžić je takođe nalupao više trofeja sa Sarajevom za dvije-tri godine nego ih neki klubovi u ligi imaju ukupno. Tako da i nije neka pljačka kad se sve sabere.![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nek ti neko kaze da se ne pise:" najaci ".MojaMalenkost je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:19Sve sa investitorima i najacim budzetomMeni su oni jedna od rijetkih utjeha u ovih godinu dvije
![]()
Trznu i mene.. Big boss najavi deset puta veca ulaganja, a onda postavi sportskog direktora koji dovede desnjaka da igra lijevog beka.. Usput taj ima pl iskustvo koje je daleko ispod prosjecnog.. Fine ambicije, bar u ocima konkurencije![]()
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
Direktora koji je za dvije godine osvojio više trofeja nego vi u zadnjih 10. Not bad.MojaMalenkost je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:19Sve sa investitorima i najacim budzetomMeni su oni jedna od rijetkih utjeha u ovih godinu dvije
![]()
Trznu i mene.. Big boss najavi deset puta veca ulaganja, a onda postavi sportskog direktora koji dovede desnjaka da igra lijevog beka.. Usput taj ima pl iskustvo koje je daleko ispod prosjecnog.. Fine ambicije, bar u ocima konkurencije![]()
@let Pričamo o vremenima u kojima je hajc, sam si to spomenuo prvi
Vama sve šatro nešto smiješno, a evo danas ste nebitan faktor u ligi i jedina radost vam neuspjeh Sarajeva.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Vise sam mislio na ovu zadnju sezonu, al hajd. Pa i vama je najveca radost neuspjeh Želje, sigurno ti nisi klanjao onu dženazu, jeldeMiljacka je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:24
@let Pričamo o vremenima u kojima je hajc, sam si to spomenuo prviNismo se hajcali na viršlama.
Vama sve šatro nešto smiješno, a evo danas ste nebitan faktor u ligi i jedina radost vam neuspjeh Sarajeva.Evo nakon nekoliko sezona došla na red i sezona u kojoj smo ostali bez trofeja i ne može se živjeti od vas.
![]()
Jah ne moze se zivjeti od nas, eto nek ste vi divni i zlatni na ovom forumu, od vas svi mogu zivjeti
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
Fun fact je da je vama trebao investitor milijarder za nesto sto smo mi prepisali uzduz i poprijeko bez ikakvog investitora.. Trenutno sam vise nego zabrinut po pitanju mog klubaMiljacka je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:24Direktora koji je za dvije godine osvojio više trofeja nego vi u zadnjih 10. Not bad.MojaMalenkost je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:19Sve sa investitorima i najacim budzetomMeni su oni jedna od rijetkih utjeha u ovih godinu dvije
![]()
@let Pričamo o vremenima u kojima je hajc, sam si to spomenuo prviNismo se hajcali na viršlama.
Vama sve šatro nešto smiješno, a evo danas ste nebitan faktor u ligi i jedina radost vam neuspjeh Sarajeva.Evo nakon nekoliko sezona došla na red i sezona u kojoj smo ostali bez trofeja i ne može se živjeti od vas.
![]()
Pročepit će negdje.
Samo Tomaševića? Ganjate vi nas evo godinama, ali vam nešto ne ide.MojaMalenkost je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:30Fun fact je da je vama trebao investitor milijarder za nesto sto smo mi prepisali uzduz i poprijeko bez ikakvog investitora.. Trenutno sam vise nego zabrinut po pitanju mog klubaMiljacka je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:24Direktora koji je za dvije godine osvojio više trofeja nego vi u zadnjih 10. Not bad.MojaMalenkost je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:19
Sve sa investitorima i najacim budzetomMeni su oni jedna od rijetkih utjeha u ovih godinu dvije
![]()
![]()
Vi mi malo popravljate raspolozenje sa euforijom i pojacanjima tipa ovog Tomasevica
A ganjacemo se i sledece sezone
![]()
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Taj što piše je luđi od ovih luđaka na forumu
Tipa gorza.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Previše se reži na FK Sarajevo
Neosnovano zaista.
Neosnovano zaista.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Kakve nebuloze vrapcickih seljacica. Fedja dovodi mlade igrace i ima neku svoju viziju,mislim da mu je bas cilj da unisti tim koji voli hahah kakve izjave vrapcickih pavijana,necemo reci mostarski pavijani jer je to uvreda za Mostar nego vrapcicki pavijani. Znam da im je tesko gledat da imamo mlad,poletan tim pa se i odsteta plati do tada nek pljuju i nek im budemo glavna preokupacija. Boli vas k vrapcicani imate Radovca i ostale pulene koji ce da briljiraju sljedece sezine
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nemojte ovog indijanca opala pitat za igrace koji su igrali u Zrinjskom..mrznja i zatucanost je prevelika u tom dijelu Mostara da bi mogli realno ocijenit igraca. Tako ih uce od malena. Godine frustracija su ucinile svoje
Pijacaru,da si malo pratio Fedju ce podrzati bez obzira na rezultat,nije mu uopste uslov titula il nesto slicno,te tvoje nebuloze o nadmoci i slucno pricaj nekom drugom. Nismo mi Velez da dominiramo ligom
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Uče roditelji svoju djecu da i oni ne završe u logorima.tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:35Nemojte ovog indijanca opala pitat za igrace koji su igrali u Zrinjskom..mrznja i zatucanost je prevelika u tom dijelu Mostara da bi mogli realno ocijenit igraca. Tako ih uce od malena. Godine frustracija su ucinile svoje
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Trenutno korisnika/ca: aezakmi, Bordo10, Pablo11, Zaboljesutra i 35 gostiju.