Dakle to je to, svi najjači portali su potvrdili.Kako Meridian saznaje, Dženan Haračić na korak je od prelaska u redove Željezničara.
Haračić je postigao 21 pogodak za ekipu GOŠK-a i tako je zauzeo prvo mjesto na ljestvici najboljih strijelaca Prve lige FBiH. Stoga i ne čudi zainteresovanost klubova iz Premijer lige za usluge ovog sjajnog klasičnog napadača.
Željezničar je pokazao najveće interesovanje i u narednim danima se može očekivati dogovor između igrača i kluba.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
-
- Kontakt:
Znaci i u novoj sezoni okosnica ekipe stilic, cocalic, bekric, kosoric. Bukvalno 150 godina gospodina
Samo sto jedni kazu na probu dolazi, a ovi da ce odmah potpisati.braco je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:08Dakle to je to, svi najjači portali su potvrdili.Kako Meridian saznaje, Dženan Haračić na korak je od prelaska u redove Željezničara.
Haračić je postigao 21 pogodak za ekipu GOŠK-a i tako je zauzeo prvo mjesto na ljestvici najboljih strijelaca Prve lige FBiH. Stoga i ne čudi zainteresovanost klubova iz Premijer lige za usluge ovog sjajnog klasičnog napadača.
Željezničar je pokazao najveće interesovanje i u narednim danima se može očekivati dogovor između igrača i kluba.
Gdje to objavio?
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Istina je za Hirosa..nit je do nas nit je do njega, sta Osijek odluci tako ce biti..
-
- Kontakt:
Lijevi bek bi trebo biti prioritet a nigdje se ne spominje nista, bukvalno nemamo beka, ne smijemo se osloniti na sehica
-
- Kontakt:
Sto se ne bi smjeli osloniti na Sehica? Momak u ono malo sto je odigrao pokazao vise od super talenta Malica koji je pokretan ko traktor..
Pročepit će negdje.
Nedostaje jedan desni bek, a mozda i dva, jedan, dva golmana, stoper... pa ih niko ne spominje, nista cudno.Bojudaosinebu je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:49Lijevi bek bi trebo biti prioritet a nigdje se ne spominje nista, bukvalno nemamo beka, ne smijemo se osloniti na sehica

Previse nama igraca fali, ne samo kvalitetom nego i brojem.
Ko danas nije gledao, evo izasao je snimak cijele tekme.
Mozete pogledat malo Jaganjca i Kočevića koji su se priključili nakon obaveza s repkom.
Sutra s Partizanom u četvrtfinalu
Mozete pogledat malo Jaganjca i Kočevića koji su se priključili nakon obaveza s repkom.
Sutra s Partizanom u četvrtfinalu
- Bersaga
- Kontakt:
Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Kakvo je stanje sa Bećom i ugovorom,jel mu ističe sad ili je možda produžen a nije zavedeno?
Pozdrav
Pozdrav
Danas je godišnjica smrti našeg Josipa Katalinskog - Škije.
Počivaj u miru legendo i neka ti je vječna slava!
Počivaj u miru legendo i neka ti je vječna slava!
Jeste li to vi zainteresovani, Bog vas nagradio za to?GradKamena2 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:01Kakvo je stanje sa Bećom i ugovorom,jel mu ističe sad ili je možda produžen a nije zavedeno?
Pozdrav
Nisam upratio drugi forum a da moderator nema pojma o zivotu.
Trenutno korisnika/ca: Anpa, avalPacidoroP, b00t, drzgemboadislic, Google Adsense [Bot], Hajdeee, Hilmo123, Hrammm1921, Kaunas, mavi, N3R3D, Napaceni87 i 163 gosta.