FK Velež najavljuje titulu FOTO+VIDEO
Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
opalaopala
- Kontakt:
Nermin i Only koda su braca , i jedan i drugi pišu neprovjerene gluposti . Samo lupaju
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Al je l moguće da su se ovi iz sela pored Mostara toliko digli poslije jedne sezone, ne mogu da vjerujem majke mi. Kad je Sarajevo igralo play off-ove i uzimalo titule derbi vam je bio sa Stupcanicom
Niko ga nista nije ni pitao,medjutim oni znaju kad nas igrac ide u wc,kad Mirvic i koga hebe i slicno, nisam znao da imate u komsiluku ovako sposobne ljude. Jel vi volite ove njihove sege,sale i posalicetutankamon1905 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:35Nemojte ovog indijanca opala pitat za igrace koji su igrali u Zrinjskom..mrznja i zatucanost je prevelika u tom dijelu Mostara da bi mogli realno ocijenit igraca. Tako ih uce od malena. Godine frustracija su ucinile svoje
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nemoj eto svega ti. Vjecite zrtve.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:41Uče roditelji svoju djecu da i oni ne završe u logorima.tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:35Nemojte ovog indijanca opala pitat za igrace koji su igrali u Zrinjskom..mrznja i zatucanost je prevelika u tom dijelu Mostara da bi mogli realno ocijenit igraca. Tako ih uce od malena. Godine frustracija su ucinile svoje
Vi ste raja iz naselja pored mostara, sve vas ista mrznja spaja
-
opalaopala
- Kontakt:
Sto bi naše komšije rekle to je prošlost i to se ne gleda , samo trenutno stanje . A vi ste trenutno popušili da izvines . Nemoj se ti ljutit opet ćemo vas guznut u finalu kupa i mirna Bosna .
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
opalaopala
- Kontakt:
Ode Sabrina dodje Ajla , ode Hadzija dodje Hadzija .
Čekaj Ajla je zapratila Ovicnu na insta , novo pojačanje
Ludilo može da krene
Čekaj Ajla je zapratila Ovicnu na insta , novo pojačanje
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Kaze Fedja preporodio se. Mladih igraca u21 ima,sve i jedno pojacanje koje je zelio odma je doslo,ni obestecenje nije problem dok je kod livadica molio za stopera 2 sezone
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Čuj nemoj,eto neću.tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:47Nemoj eto svega ti. Vjecite zrtve.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:41Uče roditelji svoju djecu da i oni ne završe u logorima.tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:35Nemojte ovog indijanca opala pitat za igrace koji su igrali u Zrinjskom..mrznja i zatucanost je prevelika u tom dijelu Mostara da bi mogli realno ocijenit igraca. Tako ih uce od malena. Godine frustracija su ucinile svoje
Pod Bijelim brijegom su zatvarani ljudi,ostale neću ni spominjati..
Na stadionu pjevate pjesme o rušenju Starog Mosta,to vam himna.
Veličate HB,navijači se deklarišu kao fašisti i ti mi pričaš o mržnji.
Možeš tu priču prosipat zagoru i ostalim Sarajlijama,koji žive u centru BiH i nemaju doticaj sa vama osim kad krenu na more.
Mi zadojeni vi niste.
Eto neću više.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- svrakino1921
- Kontakt:
Gdje li ce otic pare iz budzeta KS za organizaciju Europskih utakmica na domacem terenu sto su Pitari trosili u Zenici prethodnih godina
Dalabu,Mirvic je glavni on placa i postavlja koga zeli,i za razliku od Tana kojinje postavio Sabrinu Mirvic je tu i zna koga i sta placa,uostalom ta ista Ayla je sposobnija sigurno od vases Sosona u svakom pogledu.opalaopala je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:50Ode Sabrina dodje Ajla , ode Hadzija dodje Hadzija .
Čekaj Ajla je zapratila Ovicnu na insta , novo pojačanjeLudilo može da krene
Možemo mi biti livadići, pijačari, i kako god hoćeš. Ali si ti opet veća seljačina od nas.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Bujrum, ako možete, nemam ja nista protiv Veleža, da sam mogao birati ok koga moramo izgubiti rekao bi Velež.opalaopala je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:48Sto bi naše komšije rekle to je prošlost i to se ne gleda , samo trenutno stanje . A vi ste trenutno popušili da izvines . Nemoj se ti ljutit opet ćemo vas guznut u finalu kupa i mirna Bosna .
Al mi je smiješno ovo dizanje da ste nivo Sarajeva, Zrinjskog i Želje.
Tek ste Olimpic i Radnik stigli po peharima, polahko ako nastavite ovim tempom bit ćete ozbiljna ekipa za 5 6 godina.
Al trenutno vas ubijaju kompleksi
-
opalaopala
- Kontakt:
Zašto fašistu imaš potrebu da ista objašnjavaš . Pusti zagora debila opet kad budu prolazili kroz Mostar opet će ih napasti i trk na Musalu da se spase , debil ima kratko pamćenje .Espiritosanto je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:52Čuj nemoj,eto neću.tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:47Nemoj eto svega ti. Vjecite zrtve.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:41
Uče roditelji svoju djecu da i oni ne završe u logorima.
Pod Bijelim brijegom su zatvarani ljudi,ostale neću ni spominjati..
Na stadionu pjevate pjesme o rušenju Starog Mosta,to vam himna.
Veličate HB,navijači se deklarišu kao fašisti i ti mi pričaš o mržnji.
Možeš tu priču prosipat zagoru i ostalim Sarajlijama,koji žive u centru BiH i nemaju doticaj sa vama osim kad krenu na more.
Mi zadojeni vi niste.
Eto neću više.
Šta imaš objašnjavati fašisti zašto su fasisti , kad budu imali na trbinama i na dresovima zastavu BiH , možemo razgvoarati do tad sa njima nema rasprave . Ograničeni ko balkon , nažalost sa sve sela su naselili Mostar posebno skutorija ,konjic , ljubuski , ljuti dolac ...
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Uskoro najbolji klub na balkanu za ljevog beka dovodi dešnjaka 
Stipu hajvanaEspiritosanto je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:41Uče roditelji svoju djecu da i oni ne završe u logorima.tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:35Nemojte ovog indijanca opala pitat za igrace koji su igrali u Zrinjskom..mrznja i zatucanost je prevelika u tom dijelu Mostara da bi mogli realno ocijenit igraca. Tako ih uce od malena. Godine frustracija su ucinile svoje
Kad smo vec kod logora. Ono kad nas je hvo vodio do stadiona pod bb. Pa kolona koja hiljada ljudi. I svi pred ogradom kad je jedan rekao "Nije nas ovoliko bilo ovdje od Derbija Countija"
Forza Velez !
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
opalaopala
- Kontakt:
Ne znam ja koga ubijaju kompleksi kad niste dobili iha-haaa , najvažniju utakmicu izgubite i opet nismo isti nivo . A dobro možda vjerujem da nismo isti nivo sa vama i sa konama i vi i oni igrate na gradskom stadionu i svoje nemate ništa pa možda je to taj nivo podstanara , i jedni i drugi igrate na ruglu države . Željo je za vas nivo ako ništa po infrastrukturipitara je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:55Bujrum, ako možete, nemam ja nista protiv Veleža, da sam mogao birati ok koga moramo izgubiti rekao bi Velež.opalaopala je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:48Sto bi naše komšije rekle to je prošlost i to se ne gleda , samo trenutno stanje . A vi ste trenutno popušili da izvines . Nemoj se ti ljutit opet ćemo vas guznut u finalu kupa i mirna Bosna .
Al mi je smiješno ovo dizanje da ste nivo Sarajeva, Zrinjskog i Želje.
Tek ste Olimpic i Radnik stigli po peharima, polahko ako nastavite ovim tempom bit ćete ozbiljna ekipa za 5 6 godina.
Al trenutno vas ubijaju kompleksi
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Naravno kad si ograničen ko balkon.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Pravda za Prknovčiće!
Odoh sad,ove budale pocele logore spominjat.
Trenutno korisnika/ca: Giuseppe1, Kaunas, MikiPirs, Nulatridva, VolimBiH96 i 93 gosta.