Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
A sto puče ljubav
Arsenal FC, FK Željezničar, Damir Džumhur, Nikola "Niko" Kovač, Roger Federer
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čovjek je ljevak.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Cuj dobili nas u kupu i kaze nismo isti nivo hahah ovo nisu istine,baci je Putine sve ti je oprosteni hahah. Gluperdo,gledajuci realno,objektivno,subjektivno kako god zelis Zrinjski je Real Madrid po svemu za vas. Znaci uspjeh kluba gledamonpo infrastrukturi,ako je tako nema problema bicete onda svi mali kao sto i jesteopalaopala je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:58Ne znam ja koga ubijaju kompleksi kad niste dobili iha-haaa , najvažniju utakmicu izgubite i opet nismo isti nivo . A dobro možda vjerujem da nismo isti nivo sa vama i sa konama i vi i oni igrate na gradskom stadionu i svoje nemate ništa pa možda je to taj nivo podstanara , i jedni i drugi igrate na ruglu države . Željo je za vas nivo ako ništa po infrastrukturipitara je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:55Bujrum, ako možete, nemam ja nista protiv Veleža, da sam mogao birati ok koga moramo izgubiti rekao bi Velež.opalaopala je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:48
Sto bi naše komšije rekle to je prošlost i to se ne gleda , samo trenutno stanje . A vi ste trenutno popušili da izvines . Nemoj se ti ljutit opet ćemo vas guznut u finalu kupa i mirna Bosna .
Al mi je smiješno ovo dizanje da ste nivo Sarajeva, Zrinjskog i Želje.
Tek ste Olimpic i Radnik stigli po peharima, polahko ako nastavite ovim tempom bit ćete ozbiljna ekipa za 5 6 godina.
Al trenutno vas ubijaju kompleksi
Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 09 jun 2022, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
.tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:47Nemoj eto svega ti. Vjecite zrtve.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:41Uče roditelji svoju djecu da i oni ne završe u logorima.tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:35Nemojte ovog indijanca opala pitat za igrace koji su igrali u Zrinjskom..mrznja i zatucanost je prevelika u tom dijelu Mostara da bi mogli realno ocijenit igraca. Tako ih uce od malena. Godine frustracija su ucinile svoje
Vi ste raja iz naselja pored mostara, sve vas ista mrznja spaja
Zadnja izmjena: fudbalfudbal, dana/u 09 jun 2022, 17:11, ukupno mijenjano 1 put.
Ti si naša ljubav jedina!
Tako je bratefudbalfudbal je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:03Nisu tebe kao dijete odveli u logor pa bili i unistili mladost kao mene. Evo ne mrzim vas, ne pamtim da sam se ikada poklao sa nekim od vas, ali dobro vam je i rekao.tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:47Nemoj eto svega ti. Vjecite zrtve.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:41
Uče roditelji svoju djecu da i oni ne završe u logorima.
Vi ste raja iz naselja pored mostara, sve vas ista mrznja spaja
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Koja ljubav dan te ne yebo i sa kim
Zadnja izmjena: *p!p!t@*, dana/u 09 jun 2022, 17:06, ukupno mijenjano 1 put.
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
-
opalaopala
- Kontakt:
Ti si jedan od većih debila ovdje i imaš potvrdu za to . Objektivno i subjektivno Željo je država za vas ! Busate se parama a podstanari ste na rusevini , busate se a furde ste . Busate se igračima i da ste bolji od Zelje a ljudi u minusu i redovno vas mlatnu sa omladincimazagor1987 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:02Cuj dobili nas u kupu i kaze nismo isti nivo hahah ovo nisu istine,baci je Putine sve ti je oprosteni hahah. Gluperdo,gledajuci realno,objektivno,subjektivno kako god zelis Zrinjski je Real Madrid po svemu za vasopalaopala je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:58Ne znam ja koga ubijaju kompleksi kad niste dobili iha-haaa , najvažniju utakmicu izgubite i opet nismo isti nivo . A dobro možda vjerujem da nismo isti nivo sa vama i sa konama i vi i oni igrate na gradskom stadionu i svoje nemate ništa pa možda je to taj nivo podstanara , i jedni i drugi igrate na ruglu države . Željo je za vas nivo ako ništa po infrastrukturipitara je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:55
Bujrum, ako možete, nemam ja nista protiv Veleža, da sam mogao birati ok koga moramo izgubiti rekao bi Velež.
Al mi je smiješno ovo dizanje da ste nivo Sarajeva, Zrinjskog i Želje.
Tek ste Olimpic i Radnik stigli po peharima, polahko ako nastavite ovim tempom bit ćete ozbiljna ekipa za 5 6 godina.
Al trenutno vas ubijaju kompleksi
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
Espiritosanto
- Kontakt:
Slušaj zagore,ko je bio u njemu možda je budala al od posljedica .
Malo poštovanja nebi ti škodilo..
A to da nam neko pametuje da mi potičemo mržnju a znamo šta smo preživjeli neće.
Imaju stvari bitnije i od Hasića, Šoše,Ajle, Mirvića, Amara Osima i Feđe Dudića
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Pozdrav svim Mostarcima
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Ima li ovdje admin? Tema je premier liga aktuelno, koji je ovo qurac
Od 2,000 stranica samo je 200 o fudbaluMostarskiSin je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:09Ima li ovdje admin? Tema je premier liga aktuelno, koji je ovo qurac
Nista novo @Mancinilevatklasican
Uefa Cup 1/4
GOJKO VUKOVIC!
GOJKO VUKOVIC!
Ajmo ponovit gradivo budalo koliko je omladinaca Zeljinih igralo protiv nas a koliko je nasih igralo? Mi smo za Zeljom u pobjedama tu negdje da nisi pomjesao Zrinjskog i vas jer vas kituju evo 20 godina? Ja ipak mislim da tesko ko veci retard i debil moze od tebe biti,ti si mjerilo debilizma definitivno. Jases ovdje redivno,vrijedjas,smaras ja se nekada samo ukljucim da vidim jesil i dalje glupopalaopala je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:05Ti si jedan od većih debila ovdje i imaš potvrdu za to . Objektivno i subjektivno Željo je država za vas ! Busate se parama a podstanari ste na rusevini , busate se a furde ste . Busate se igračima i da ste bolji od Zelje a ljudi u minusu i redovno vas mlatnu sa omladincimazagor1987 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:02Cuj dobili nas u kupu i kaze nismo isti nivo hahah ovo nisu istine,baci je Putine sve ti je oprosteni hahah. Gluperdo,gledajuci realno,objektivno,subjektivno kako god zelis Zrinjski je Real Madrid po svemu za vasopalaopala je napisao/la: ↑09 jun 2022, 16:58
Ne znam ja koga ubijaju kompleksi kad niste dobili iha-haaa , najvažniju utakmicu izgubite i opet nismo isti nivo . A dobro možda vjerujem da nismo isti nivo sa vama i sa konama i vi i oni igrate na gradskom stadionu i svoje nemate ništa pa možda je to taj nivo podstanara , i jedni i drugi igrate na ruglu države . Željo je za vas nivo ako ništa po infrastrukturi
Ne znam kako se možete raspravljati sa balavurdijom, šta on zna šta je logorEspiritosanto je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:06Slušaj zagore,ko je bio u njemu možda je budala al od posljedica .
Malo poštovanja nebi ti škodilo..
A to da nam neko pametuje da mi potičemo mržnju a znamo šta smo preživjeli neće.
Imaju stvari bitnije i od Hasića, Šoše,Ajle, Mirvića, Amara Osima i Feđe Dudića
-
fudbalfudbal
- Kontakt:
MostarskiSin je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:09Ima li ovdje admin? Tema je premier liga aktuelno, koji je ovo qurac
Obrisao sam ja evo, da ne bude da sam grozne pameti, nisam nikoga uvrijedio da ne bude da fulam temu.
Čirjak je odličan vezni igrač sa super dinamikom, a Feđa je za Tomaševića izjavio dok je bio kod nas da mu je to bek kojeg je najlakše zatvoriti. Eto.
Ti si naša ljubav jedina!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Uh tegoba ovdje bgm.
Doduše i na željinoj temi situacija je takva da se zapitaš treba li špajz podebljati sa još dvije-tri vreće brašna.
Doduše i na željinoj temi situacija je takva da se zapitaš treba li špajz podebljati sa još dvije-tri vreće brašna.
-
opalaopala
- Kontakt:
Istina je da jašem , al jašem tebe mazlume bolesni . Ti se ponekad uključiš ? Pa debilu živiš na ovom forumu , pogledaj kolko ja a kolko ti pišeš . Imaš li drugi život osim foruma ili ti je ovo jedini izlaz u svijet ? Izadji iz podrume bolesnice ili si toliko ružan i glup da ne izlaziš vanizagor1987 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:11Ajmo ponovit gradivo budalo koliko je omladinaca Zeljinih igralo protiv nas a koliko je nasih igralo? Mi smo za Zeljom u pobjedama tu negdje da nisi pomjesao Zrinjskog i vas jer vas kituju evo 20 godina? Ja ipak mislim da tesko ko veci retard i debil moze od tebe biti,ti si mjerilo debilizma definitivno. Jases ovdje redivno,vrijedjas,smaras ja se nekada samo ukljucim da vidim jesil i dalje glupopalaopala je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:05Ti si jedan od većih debila ovdje i imaš potvrdu za to . Objektivno i subjektivno Željo je država za vas ! Busate se parama a podstanari ste na rusevini , busate se a furde ste . Busate se igračima i da ste bolji od Zelje a ljudi u minusu i redovno vas mlatnu sa omladincima
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
OsmaDolazi
- Kontakt:
Ali se tresu Vrapcici i Grbavica. Sta li ce Bordo Šampion sledeci da uradi ili predstavi? Da li neki projekat? Da li pojacanje? U iščekivanju topla braća. Samo je bitno da se o Bordo šampionu priča i piše iako nismo otišli u Evropu.
Kako ono u narodu kazu :"Za dobrim konjem se i prašina diže".
Kako ono u narodu kazu :"Za dobrim konjem se i prašina diže".
Nadrealna je razlika izmedju realne situacije i odnosa u realnom zivotu, i ovdje na forumu. Najvise na ovoj temi.
Reklo bi se da se navijaci Sarajeva i Veleza hvataju za vratove, tuku i presrecu gdje god se stignu....a ono kontra radikalna.
Sta ti je Virtualnost VS. Realnost
Reklo bi se da se navijaci Sarajeva i Veleza hvataju za vratove, tuku i presrecu gdje god se stignu....a ono kontra radikalna.
Sta ti je Virtualnost VS. Realnost
- FKS -
Trenutno korisnika/ca: Crkvice1988, Doktorinho, LondonBlues, MikiPirs, napapijri1987, Nulatridva, tutankamon1905, VolimBiH96 i 101 gost.