Liverpool FC
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Gavi pod Kloppovim i Thiagovim lekcijama isto... 
I found freedom. Losing all hope was freedom.
- Felixians4
- Kontakt:
vjerujem da bi chilwell i brandt bili top svjetske klase kod vas pod kloppom iako je teško reći da bi na levelu il jače od rovertsona/salaha uspjeli,hbg.Otelo je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:50Felixians4 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:45Jel? Koji su bili prvi? O Nunezu ću dovedete li ga, koju prozboriti kao fan Benfice iako ste i vi upoznati dobro iz međusobnih duela,a i sada ste se informirali
![]()
šteta kako se ostalo i bez EPL i ECL. Baš sportska nepravda,no što je,tu je,vratit će se nekad
Kakav je ovo trio bio
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Nadam se da ce ovaj Nunez biti dobar, Mane je bio mašina kod nas.
suza
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Nemoj svega ti.Felixians4 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:45Jel? Koji su bili prvi? O Nunezu ću dovedete li ga, koju prozboriti kao fan Benfice iako ste i vi upoznati dobro iz međusobnih duela,a i sada ste se informirali
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
- Felixians4
- Kontakt:
daj se urazumi,hbt. ne lupam nikad pa ni tad. troll ili?gaston je napisao/la: ↑09 jun 2022, 20:52Nemoj svega ti.Felixians4 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:45Jel? Koji su bili prvi? O Nunezu ću dovedete li ga, koju prozboriti kao fan Benfice iako ste i vi upoznati dobro iz međusobnih duela,a i sada ste se informirali
Negativan je gaston malo ovih dana nemoj mu zamjerit preslo mu od mene 
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Felixians4
- Kontakt:
Auh neb volio da Tsimi ode, savršen back up za Robertsona.Felixians4 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 21:58vjerojatno aludira na raspravu nakon ždrijeba iz druge,liverpool-inter.
navodno tsimikas jedna od opcija da se cijena spusti,ne čini mi se da ste nezadovoljni njime?
- Felixians4
- Kontakt:
vjerojatno ne bude,no pišu određeni mediji u portugalu o toj varijantinerkolfc je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:13Auh neb volio da Tsimi ode, savršen back up za Robertsona.Felixians4 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 21:58vjerojatno aludira na raspravu nakon ždrijeba iz druge,liverpool-inter.
navodno tsimikas jedna od opcija da se cijena spusti,ne čini mi se da ste nezadovoljni njime?
Nema sanse da ce pustit cimirota
NEW: Liverpool are willing to quadruple what Barcelona have offered Gavi and give the 17-year-old midfielder €9m a year. That’s around £147k per week. [
@Laporteriabtv
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Ispade vecu platu spremni dat Gaviu nego Nunezu
Treba ocekivati sluzbenu potvrdu iduce sedmice
ma ko su ovi ljudi, jel ovo sta pouzdano
Ovaj je valjda no1 novinar u Urugvaju.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Kazu prati ga Darwin, tier 0 znaci. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.