Pao si na toj jednoj, velika je razlika izmedu nikad i jedna moj brata, 15 godina brata no no, a to da smo na istoj strani pa normalno kada nisi imao drugo sta gledati da ti je drago protiv papaka iz listice nego FKSarajevo,dugo vremena, tako da normalno da smo na istoj strani a sad ko gdje kolko cega je uzeo, pa jbg brata znas da imamo vjecnu bol od tog sela i kao kolektiv i klub i igraci pa i ovi koji tek dodu, od jedne ozbiljne tragedije pa iskreno da ti kazem…**** mi se brata za to kolko je puta Sarajvo uzelo siroki u listici moj brata tu se sport zavrsava
A dobro jednom, u 19 godina slazem se, sretno u nastavku sezone, da budete odmah iza nas na tabeli, i da dudica zatjerate do oktobra
Eto obraduj se i slavi za te godine halal oprost i sta je ono trece…ti.
A sto se tice Dude, joj kad vam ga Duda zaDudi
Sretno i vama u novoj sezoni, nastavka sezone nema dosta vam je ovaj jedan kup jer…
Nas je Amaw Osim Carlo Ancelotti. Plakacete opet kao na BP
Izdvojite 1KM za stadion, ne budite vazda fukare u zivotu
Ihh, hajde bolan, mi marku cemo i dati, a vama drzava sjuzi milione, a od titule k.lip od kukuruza
Jesi ljubomoran sto vise ne ide sav drzavni novac u bh dinamo?? Pametni ljudi, vidi ko ulaze pare u nesto korisno, shodno tome i daju pare
Jbg nisu nam predsjednici bili dobri sa Begicem
Izdvojite 1KM za stadion, ne budite vazda fukare u zivotu
Ihh, hajde bolan, mi marku cemo i dati, a vama drzava sjuzi milione, a od titule k.lip od kukuruza
Jesi ljubomoran sto vise ne ide sav drzavni novac u bh dinamo?? Pametni ljudi, vidi ko ulaze pare u nesto korisno, shodno tome i daju pare
Cuj ulazu u Velez kao nesto korisno ,ulaze se u prvake, a ne u kosenje trave
Cuj ulazu u Velez kao nesto korisno ,ulaze se prvake, a ne u kosenje trave
Naravno, vidi se iz aviona koĺiko se ulaze. Kad budete u stanju da marku ulozite u stadion onda se javite, a do tada valjda cete i onu travu sto izmedu plocica raste pokositi
Cuj ulazu u Velez kao nesto korisno ,ulaze se prvake, a ne u kosenje trave
Naravno, vidi se iz aviona koĺiko se ulaze. Kad budete u stanju da marku ulozite u stadion onda se javite, a do tada valjda cete i onu travu sto izmedu plocica raste pokositi
Ama nije problem pokositi travu izmedju plocica , problem je sto mi to iz dzepa moramo izvaditi i platiti, a vama ce to platiti penzioneri, radnici,zdravstvo...
I za sta ?
Da bi svakih 50 godina uzeli jedan Carling kup...
I to ti korisno ?
E jbga onda...
Zadnja izmjena: Vanja8, dana/u 09 jun 2022, 20:50, ukupno mijenjano 1 put.
Lalatovic,Klarismario,Ikic svaka cast Velezu stvaraju dream team
Za vas smo dream team i da nikoga ne dovedemo.
Nek si se javio mrzitelju,nismo ni rekli da niste dream team za nas to vec svi znaju da ste najveci klub u BIH ikad. Kad ce Tatar,Fanimo? Kako nam Amar uze Ikica ispred nosa,bruka i sramota. Boli vas dupe,imate teske milionere koji trose i grade,mi imamo klasicnog bosnju koji vodi klub i kojeg svi deru,zanimljivo da bolje znate sta se desava kod nas nego mi sami. Uzivaj,bice lijepih novosti ovih sedmica.
Nemanja ako bude na niovu na kojem je bio u Slobodi i ako bude imao slobodu u igri, bice odlicno pojacanje za Sarajevo. Razumijem ja zasto pjene ovi iz Vrapcica i manjeg kliuba u Sarajevu
Nemanja ako bude na niovu na kojem je bio u Slobodi i ako bude imao slobodu u igri, bice odlicno pojacanje za Sarajevo. Razumijem ja zasto pjene ovi iz Vrapcica i manjeg kliuba u Sarajevu
Ma mi smo k od ovce za ove vrapcicke gigante. Imamo mlad tim pa hajd da ga jos podmladimo. Jedino sto smo platili odstetu za Tomasevica,mozda ove vrapcicke cicije posalju neku ponudu za Salcina