Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Jedva cekam da liga krene, uz dobro suđenje, ovo ima potencijal da bude najzanimljivija liga na svijetu.
Rođen u Mostaru u najljepše doba,
Mostar u srcu Velež do groba!
Mostar u srcu Velež do groba!
-
- Kontakt:
Jos ako je istina za igrace koji se povezuju sa Slobodom, ova bi sezona bila najludja ikad, sa 6-7 ekipa koje se bore za vrh
Volim tebe, više od sebe
Calma, calmaantisisoja1919 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:00Jos ako je istina za igrace koji se povezuju sa Slobodom, ova bi sezona bila najludja ikad, sa 6-7 ekipa koje se bore za vrh

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Gledajte sad rasprava jer je Tatar u borcu
definitivno će luda sezona biti, i to pravo

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Auu Tatara sta uradi.. yebat ce mu sarajlije najmilije
IstokMostarwolf1981 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:13Auu Tatara sta uradi.. yebat ce mu sarajlije najmilije

1946
Kakvo dobro suđenje ? Borac sa par dobrih pojačanja je prvak, ostali se bore za Evropu.sarajevskirodjeni je napisao/la: ↑09 jun 2022, 21:48Jedva cekam da liga krene, uz dobro suđenje, ovo ima potencijal da bude najzanimljivija liga na svijetu.
-
- Kontakt:
Očekujem da Zagor i ekipa krenu govorit da je tatar propao , obe lijeve , slab vid , losa koljena , i naravno da mu se sjete familije . Nemoj ih sam Benjo
a do jučer imali mokre snove na njegovo ime
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles

Mora Borac da dovede malo bolje igrače da bi lakše mogli opet naštimati titulu. Ove sezone nisu mogli nikako da naštimaju jer su bili toliko loši da bi morali svako kolo naštimati.
Kada su osvojili titulu naštimali su samo 15 utakmica, a ovako bi bilo previše ofirno da naštimaju svaku.
Kada su osvojili titulu naštimali su samo 15 utakmica, a ovako bi bilo previše ofirno da naštimaju svaku.
Živi su prosjaci i pijačari 

Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
Auh bice paklenoDaidza8 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:14IstokMostarwolf1981 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:13Auu Tatara sta uradi.. yebat ce mu sarajlije najmilije![]()

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Citas li moje postove? Tatara ste vi najavili kao pojacanje samo ste se dvoumili Tatar ili Fanimo,Ikic ili Mujan mi Tatara nismo najavili,ove sezone samo mlade nade dolaze u obzir. Lalat,Mujan,dva Ikica,Fanimo,Tatar,Vrsajevicopalaopala je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:16Očekujem da Zagor i ekipa krenu govorit da je tatar propao , obe lijeve , slab vid , losa koljena , i naravno da mu se sjete familije . Nemoj ih sam Benjoa do jučer imali mokre snove na njegovo ime

- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Što, šta si sad zamislio u toj glavici?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

opalaopala je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:16Očekujem da Zagor i ekipa krenu govorit da je tatar propao , obe lijeve , slab vid , losa koljena , i naravno da mu se sjete familije . Nemoj ih sam Benjoa do jučer imali mokre snove na njegovo ime

-
- Kontakt:
Ako nas sve računaš pod jednog forumaša kao sto je Only i njegove licne zelje to je tvoj problem . Vise puta napisano da lik ne piše gluposti pogotovo oko tih imena još navodi da ima info , a ima info kao sto ja imam iz borca znaci nikakve .i to sto kaci avatare tih igrača i trenera , veze s vezom nemazagor1987 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:19Citas li moje postove? Tatara ste vi najavili kao pojacanje samo ste se dvoumili Tatar ili Fanimo,Ikic ili Mujan mi Tatara nismo najavili,ove sezone samo mlade nade dolaze u obzir. Lalat,Mujan,dva Ikica,Fanimo,Tatar,Vrsajevicopalaopala je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:16Očekujem da Zagor i ekipa krenu govorit da je tatar propao , obe lijeve , slab vid , losa koljena , i naravno da mu se sjete familije . Nemoj ih sam Benjoa do jučer imali mokre snove na njegovo ime
![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
Obrisi se jarane oko usta,ubi pjena...arelinho je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:17Mora Borac da dovede malo bolje igrače da bi lakše mogli opet naštimati titulu. Ove sezone nisu mogli nikako da naštimaju jer su bili toliko loši da bi morali svako kolo naštimati.
Izjava ti je u rangu one da se Zrinjski namjerno pojacao da s.j.ebe Veleza.
Cuj mora Borac da dovede dobre igrace da bi mogao lakse nastimati titulu

-
- Kontakt:
& је " сарајеву % се " ? татара,? се ? &. Ено $ ' се " па га " $ ? ' ¥ "
а " " се пуно $," 7,8 ? по $ "

Trenutno korisnika/ca: bvsic, successminator, tale07 i 34 gosta.