Ne kažem ja nista druze, stojim ja iza toga sto sam napisao, ko god kaze da nije dobar igrac i da ne bi bio od pomoći njegovoj ekipi laze, sad to gdje ce on nek ide na njegov obraz.
Ali ovo sve ne mjenja cinjenicu da si ti debilčina.
Ne kažem ja nista druze, stojim ja iza toga sto sam napisao, ko god kaze da nije dobar igrac i da ne bi bio od pomoći njegovoj ekipi laze, sad to gdje ce on nek ide na njegov obraz.
Ta se u Kalesiji pjeva. Benjo ce se spremati, ali ne za dom.Espiritosanto je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:53Oj Nasere beretku nakrivi moždaaa??
Gdje si Antipoltika kuco stara, sta maiAntipolitika3 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:49Bjezi jehbo zvijezde ,mozes mislit koliko su nam dobrog donijeli .nekoIzMostara je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:34Dobro pojacanje Borca nema sta. Iako nmg da shvatim da ljudi slusaju pjesme koje Lesinari pjevaju, da velicaju ratne zlocince koji su napravili genocid nad tvojim narodom, al et ocito pare su iznad svega.
Cudi me sto se Zrinjski usutio, nista se kod njih ne spominje, pretezno kad je ovako bude bum, tipa Ibanez. TC isto miruje, kao i mi. Evropa blizu, valja se cim prije rjesavati. Ostali manje vise u skladu ocekivanja.
Samo mladi igraci sa potencijalom plus dobar trener.
Tatat,Zaka,Krpic itd njih polako vrijeme grize a upitna je i motivacija.
Nama samo treba dobar napadac i zamjena za Basica i Savica jer cemo biti u ozbiljnom problemu ako odu plus Corluka ali evo sve je jos na broju![]()
Kakve su ovo spodobe haha pa kako drugacije mozete zabit? Pa kara vas ko stigne kad nema Vice toliko ste dobri,al uvijek ste i bili fukse i svima davaliZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:49Ali kmece i navijaci zelje. Neprocjenjivo![]()
Dobrodosao Tataru i da zabijes na kosevu iz ofsajda.
Koji bi ti klub izabrao kada imaš na stolu jednu ponudu? Šta buncaš, kakvi veliki klubovi i pmAvanti1926 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:54Šta pjenite što je Tatar izabrao Borac, pa čovjek ide gdje mu je bolje, ipak niste toliko veliki klub koliko se ku*čite...
Koliko samo lavine izazva tek prvi naš igrač u ovom prelaznom roku, šta će biti kad se kompletira ekipa...
Decko prosetaj do apoteke.zagor1987 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:56Kakve su ovo spodobe haha pa kako drugacije mozete zabit? Pa kara vas ko stigne kad nema Vice toliko ste dobri,al uvijek ste i bili fukse i svima davaliZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:49Ali kmece i navijaci zelje. Neprocjenjivo![]()
Kako ide Morto ,yebemo Borac,i cijelu krajinu?MortemHz je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:57Koji bi ti klub izabrao kada imaš na stolu jednu ponudu? Šta buncaš, kakvi veliki klubovi i pmAvanti1926 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:54Šta pjenite što je Tatar izabrao Borac, pa čovjek ide gdje mu je bolje, ipak niste toliko veliki klub koliko se ku*čite...
Koliko samo lavine izazva tek prvi naš igrač u ovom prelaznom roku, šta će biti kad se kompletira ekipa...![]()
Kakve lavine? Vise se o Ikicu pisalo nego o Tataru,uostalom nije ni imao nasu ponudu niti poziv,kod vas je otisao iskljucivo jer ce imat mjesto u repci. Nama je isto kompletirali ekipi sad il za 20 dana,godinu doveli Ronalda ili Misu iz Doboja jer sa vama se nije ni igralo niti je to moguce,dovoljno je vidjeti vase tekme sa Zrinjskim,Sirokim,Sarajevom,Velezom i sve ti je jasnoAvanti1926 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:54Šta pjenite što je Tatar izabrao Borac, pa čovjek ide gdje mu je bolje, ipak niste toliko veliki klub koliko se ku*čite...
Koliko samo lavine izazva tek prvi naš igrač u ovom prelaznom roku, šta će biti kad se kompletira ekipa...
PitarA nemoj opet da brnjicu vracam. Fino se ponasaj. Ovo je samo zajebancija.pitara je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:54Ne kažem ja nista druze, stojim ja iza toga sto sam napisao, ko god kaze da nije dobar igrac i da ne bi bio od pomoći njegovoj ekipi laze, sad to gdje ce on nek ide na njegov obraz.
Ali ovo sve ne mjenja cinjenicu da si ti debilčina.
Simpatizer je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:54Ta se u Kalesiji pjeva. Benjo ce se spremati, ali ne za dom.
Hahhahahahhahahahaha kakav retardJugJugJug je napisao/la: ↑09 jun 2022, 23:00PitarA nemoj opet da brnjicu vracam. Fino se ponasaj. Ovo je samo zajebancija.
Tvoji sugradjani specijano vole Sarajevo i zastavu sa ljiljanima,znaju i zapjevat dobro brat Maksimovic npr do kasnih sati klub Retro,pa Vule,Bilbija i mnogi drugi i grb sa ljiljanima im stoji savrseno. Ne radi kod mene ovdje nista poslije 8 srbendo,ali hvala na brizi.ZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:58Decko prosetaj do apoteke.zagor1987 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:56Kakve su ovo spodobe haha pa kako drugacije mozete zabit? Pa kara vas ko stigne kad nema Vice toliko ste dobri,al uvijek ste i bili fukse i svima davaliZaNjuBoriSe je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:49Ali kmece i navijaci zelje. Neprocjenjivo![]()
Benjo ce da nosi najljepsi grb na srcu sa najljepsom zastavom na svijetu.
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], bordobijeli, Combattente87, egzodus1946, fks74, Jet2Holiday, kolezeljovac, ljevak, MikiPirs, ristagrad, SamoVelez22, successminator, TheNoblesMo, tutankamon1905, Zaboljesutra, zastitaIdentiteta, ZaZelju, zemuntrg i 103 gosta.