FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Stranica Prva liga FBiH:
Eldin Mustafić na meti Veleža, Željezničara i Posušja
https://www.transfermarkt.com/eldin-mus ... ler/586111
EDIT: Ipak nije za vjerovati, sad vidim da mu je Husara menadžer
Eldin Mustafić na meti Veleža, Željezničara i Posušja
https://www.transfermarkt.com/eldin-mus ... ler/586111
EDIT: Ipak nije za vjerovati, sad vidim da mu je Husara menadžer
Zadnja izmjena: braco, dana/u 09 jun 2022, 19:39, ukupno mijenjano 2 puta.
-
- Kontakt:
Spominju ga,vidit cemo sta ce bit.LjoZee je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:02Jeste li to vi zainteresovani, Bog vas nagradio za to?GradKamena2 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:01Kakvo je stanje sa Bećom i ugovorom,jel mu ističe sad ili je možda produžen a nije zavedeno?
Pozdrav
- lijevapolutka
- Kontakt:
- Bersaga
- Kontakt:
Kakva su vam to imena zrinjevci? Maglica, Beća? Nije obećavajuće do sada s obzirom da vam je fina situacija u klubu.GradKamena2 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:24Spominju ga,vidit cemo sta ce bit.LjoZee je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:02Jeste li to vi zainteresovani, Bog vas nagradio za to?GradKamena2 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:01Kakvo je stanje sa Bećom i ugovorom,jel mu ističe sad ili je možda produžen a nije zavedeno?
Pozdrav
Ako je zapelo oko pravih pojačanja, možete vidjeti s našim @bracom da vam posudi svoj katalog sa igračima

Uz tebe sam od rođenja svog,
uz tebe sam ja,
samo nek te čuva dragi Bog,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:
Imamo taj spisak,opekli smo se dovoljno da znamo da imena ne igrajuBersaga je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:51Kakva su vam to imena zrinjevci? Maglica, Beća? Nije obećavajuće do sada s obzirom da vam je fina situacija u klubu.
Ako je zapelo oko pravih pojačanja, možete vidjeti s našim @bracom da vam posudi svoj katalog sa igračima![]()

- Bersaga
- Kontakt:
Pokupili ste ljetos par igrača sa spiska, trebali ste za kafe bar poslatiGradKamena2 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:56Imamo taj spisak,opekli smo se dovoljno da znamo da imena ne igraju![]()

Vi ste bar naučili lekciju.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
GradKamena2 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 19:56Imamo taj spisak,opekli smo se dovoljno da znamo da imena ne igraju![]()

- manijacikonjic87
- Kontakt:
iskreno se nadam da će u skorije vrijeme doći taj famozni investitor.. osijedio sam vise od price eto ga nema ga hoce nece umro ozivio ima para nema para zna za nas ne zna za nas..
bit ce sta ce bit.. nismo ni naucili da nas sunce grije pa me ne bi cudilo da i u sl sezonu udjemo sa idejom da je opstanak prioritet..
kad bi i ova djeca sto su danas osijeka dobili igrala sl sezonu prvih 11 opet bih svaku tekmu zivio kao da je finale LP i nadao bih se pobjedi..
ako bane koja marka jos bolje.. ako je i ne bude pisaj ga naucili smo na patnju ocm sad bi se bilo tesko priviknut da smo stabilan klub
VOLIMO TEBE A NJIH KO JE*E !

bit ce sta ce bit.. nismo ni naucili da nas sunce grije pa me ne bi cudilo da i u sl sezonu udjemo sa idejom da je opstanak prioritet..
kad bi i ova djeca sto su danas osijeka dobili igrala sl sezonu prvih 11 opet bih svaku tekmu zivio kao da je finale LP i nadao bih se pobjedi..
ako bane koja marka jos bolje.. ako je i ne bude pisaj ga naucili smo na patnju ocm sad bi se bilo tesko priviknut da smo stabilan klub

VOLIMO TEBE A NJIH KO JE*E !
Mi smo Željini, Željo je naš !
- jointunija
- Kontakt:
Što bi se spominjao?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:49Lijevi bek bi trebo biti prioritet a nigdje se ne spominje nista, bukvalno nemamo beka, ne smijemo se osloniti na sehica
Radi se na tom
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
- Bersaga
- Kontakt:
Rek'o*.
Nema potrebe da upotrebljavaš apostrof ako nisi 100% siguran. Ovako mi djeluješ kao Vučenović, željan dokazivanja ali veze nemaš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
uz tebe sam ja,
gdje god ti da zaigraš.
-
- Kontakt:

E koja budala nama ovdje mozak ispira.
Željezničar za život cijeli!
Sta je Malic, golman ?jointunija je napisao/la: ↑09 jun 2022, 21:08Što bi se spominjao?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:49Lijevi bek bi trebo biti prioritet a nigdje se ne spominje nista, bukvalno nemamo beka, ne smijemo se osloniti na sehica
Radi se na tom
-
- Kontakt:
Sutra je veliki dan, spremite se!!!
-
- Kontakt:
Sutra je veliki dan, od sutra jos 7 dana do booom
-
- Kontakt:
Sta god da je fudbaler nijeFrane2020 je napisao/la: ↑09 jun 2022, 22:56Sta je Malic, golman ?jointunija je napisao/la: ↑09 jun 2022, 21:08Što bi se spominjao?Bojudaosinebu je napisao/la: ↑09 jun 2022, 17:49Lijevi bek bi trebo biti prioritet a nigdje se ne spominje nista, bukvalno nemamo beka, ne smijemo se osloniti na sehica
Radi se na tom
-
- Kontakt:
Malić je imao solidnu debitantsku sezonu u PL. Ispao je iz ritma poslije poziva u reprezentaciju i zbog činjenice da su ga povrijeđenog gurnuli protiv Posušja. Utiče to na psihu. Po meni, zaslužuje još jednu šansu glat.
Željezničar za život cijeli!
-
- Kontakt:
Zivi bili pa vidjeli, i igrace vjerovatno jer nema ko , al decko osnovne kretnje za beka ne moze da savlada , preko popa ne postoji lopta mu smeta ne zna sta ce sa njom a nazad nit ima snagu i hitrinu nit zna da se postavi. Blazevic je za tri utakmice na kontra nozi pokazao vise nego on za pola sezone , tuzno.SudoHusika je napisao/la: ↑09 jun 2022, 23:31Malić je imao solidnu debitantsku sezonu u PL. Ispao je iz ritma poslije poziva u reprezentaciju i zbog činjenice da su ga povrijeđenog gurnuli protiv Posušja. Utiče to na psihu. Po meni, zaslužuje još jednu šansu glat.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.