95% duga zbog kojeg te mogu blokirati je poreski dug. Komercijalni dug je drugi par cipela, trebaju opomene, utuzenje, presuda, to kod nas zna potrajati. Uostalom obicno se dogovoras sa svojim komercijalnim partnerima, pa ti popuste izadju u susret. . Poreski dug podrazumjeva i doprinose na plate, poreze na iste, porez na imovinu i prihode od istih, dobit i slicno. Ima tu puno toga. A koliko znam mi bas nismo ispostovali one reprograme sa poreskomlijevapolutka je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:16Misliš da je samo porez bitan za licencu?Bradao1 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:06Zaboravljate da smo licencu dobili zahvaljuci vladi federacije, koja je poreskoj sugerisala da ne pravi probleme klubovima oko licenciranja koji imaju poreski dug. Bio je tekst u avazu o tome. Vjerovatno ima jos klubova koji su zaduzeni, pa nisu htjeli da komplikuju. Samo to da razrijesimo, nista se tu oni nisu izborili.DobojskiManijak je napisao/la: ↑10 jun 2022, 08:31
slažem se da smo svi nervozni ali ljudi koji su trenutno u klubu su zaslužili barem malo povjerenja ako ništa barem zbog licence koju su izborili.
Dobijanje licence je bila nemoguća misija i možda i teža stvar od aktivnost koji se rade sa budućim investitorom. I ako se desi najgora opcija da ne dođe (a neće se desiti) investitor naš klub sigurno neće propasti i nastaviti će sa radom jer smo u puno boljoj situaciji engo što smo bili u junu prošle godine
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
- lijevapolutka
- Kontakt:
Ma ti pojma nemaš. Tebe je Slavko Petrović ostavio bez licence radi 20.000Bradao1 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:4195% duga zbog kojeg te mogu blokirati je poreski dug. Komercijalni dug je drugi par cipela, trebaju opomene, utuzenje, presuda, to kod nas zna potrajati. Uostalom obicno se dogovoras sa svojim komercijalnim partnerima, pa ti popuste izadju u susret. . Poreski dug podrazumjeva i doprinose na plate, poreze na iste, porez na imovinu i prihode od istih, dobit i slicno. Ima tu puno toga. A koliko znam mi bas nismo ispostovali one reprograme sa poreskomlijevapolutka je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:16Misliš da je samo porez bitan za licencu?Bradao1 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:06
Zaboravljate da smo licencu dobili zahvaljuci vladi federacije, koja je poreskoj sugerisala da ne pravi probleme klubovima oko licenciranja koji imaju poreski dug. Bio je tekst u avazu o tome. Vjerovatno ima jos klubova koji su zaduzeni, pa nisu htjeli da komplikuju. Samo to da razrijesimo, nista se tu oni nisu izborili.
moSa ljoŽe
Eto sam sebe demantujes, on je imao pravomocnu presudu da mu se isplati dug, procitaj opet gore sta sam napisao.lijevapolutka je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:44Ma ti pojma nemaš. Tebe je Slavko Petrović ostavio bez licence radi 20.000Bradao1 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:4195% duga zbog kojeg te mogu blokirati je poreski dug. Komercijalni dug je drugi par cipela, trebaju opomene, utuzenje, presuda, to kod nas zna potrajati. Uostalom obicno se dogovoras sa svojim komercijalnim partnerima, pa ti popuste izadju u susret. . Poreski dug podrazumjeva i doprinose na plate, poreze na iste, porez na imovinu i prihode od istih, dobit i slicno. Ima tu puno toga. A koliko znam mi bas nismo ispostovali one reprograme sa poreskom
- lijevapolutka
- Kontakt:
Tebe je svaki uposlenik kluba, uključujući igrace i trenere (sadašnje i bivse) mogao ostaviti bez licenceBradao1 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:48Eto sam sebe demantujes, on je imao pravomocnu presudu da mu se isplati dug, procitaj opet gore sta sam napisao.lijevapolutka je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:44Ma ti pojma nemaš. Tebe je Slavko Petrović ostavio bez licence radi 20.000Bradao1 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 09:41
95% duga zbog kojeg te mogu blokirati je poreski dug. Komercijalni dug je drugi par cipela, trebaju opomene, utuzenje, presuda, to kod nas zna potrajati. Uostalom obicno se dogovoras sa svojim komercijalnim partnerima, pa ti popuste izadju u susret. . Poreski dug podrazumjeva i doprinose na plate, poreze na iste, porez na imovinu i prihode od istih, dobit i slicno. Ima tu puno toga. A koliko znam mi bas nismo ispostovali one reprograme sa poreskom
moSa ljoŽe
I ja mislim da porez nije bitan,nemojte napadat lijevupolutku
- lijevapolutka
- Kontakt:
Amarove tajice se aktivirale 
... Sestru svoju ko ženu

... Sestru svoju ko ženu
Vjeruj mi da su ti šale preglede. Što ti je čovjek napisao oko poreza da nam izašli u susret i da smo pare od navijači pokrili za druge dugove ne bi dobili licencu. Moras da počneš da razmišljaš inače neće biti dobro. Moras prije svega biti kulturan a ne da se ponašaš ko derište.
- lijevapolutka
- Kontakt:
Moraš prvo znati da ekonom nema veze sa ekonomijom. A od 12 i kusur hiljada koji su se učlanili jedini ti nešto prigovaras. I ako nisi upućen navijači su pokrenuli akciju uclanjivanja i kupovine ulaznica.Hulahopka je napisao/la: ↑10 jun 2022, 11:26Vjeruj mi da su ti šale preglede. Što ti je čovjek napisao oko poreza da nam izašli u susret i da smo pare od navijači pokrili za druge dugove ne bi dobili licencu. Moras da počneš da razmišljaš inače neće biti dobro. Moras prije svega biti kulturan a ne da se ponašaš ko derište.
I otvori zadnja da smrad izađe
moSa ljoŽe
Opet ti kazem šale su ti preglupe ne kontam da ozbiljan coek misli da je ovo fora neki autobusi,ekonomi? Navijaci su pokrenuli akciju jer iz kluba izašli rekli da se skoro gasimo. Znaci naša uprava je pomozi.ba ako ne bude para od Amira sljedeća zima je propast. Ali kako tebi to objasniti kad kažeš da porez nije jedini. Pokušavam da malo razmisliš šta pises ..lijevapolutka je napisao/la: ↑10 jun 2022, 11:29Moraš prvo znati da ekonom nema veze sa ekonomijom. A od 12 i kusur hiljada koji su se učlanili jedini ti nešto prigovaras. I ako nisi upućen navijači su pokrenuli akciju uclanjivanja i kupovine ulaznica.Hulahopka je napisao/la: ↑10 jun 2022, 11:26Vjeruj mi da su ti šale preglede. Što ti je čovjek napisao oko poreza da nam izašli u susret i da smo pare od navijači pokrili za druge dugove ne bi dobili licencu. Moras da počneš da razmišljaš inače neće biti dobro. Moras prije svega biti kulturan a ne da se ponašaš ko derište.
-
- Kontakt:
Oko kolko sati danas

Steta za Mujana, ovi naši teski glupana...
- lijevapolutka
- Kontakt:
Stavi negdje apostrof, ovako ti je siromašan tekstHulahopka je napisao/la: ↑10 jun 2022, 11:40Opet ti kazem šale su ti preglupe ne kontam da ozbiljan coek misli da je ovo fora neki autobusi,ekonomi? Navijaci su pokrenuli akciju jer iz kluba izašli rekli da se skoro gasimo. Znaci naša uprava je pomozi.ba ako ne bude para od Amira sljedeća zima je propast. Ali kako tebi to objasniti kad kažeš da porez nije jedini. Pokušavam da malo razmisliš šta pises ..lijevapolutka je napisao/la: ↑10 jun 2022, 11:29Moraš prvo znati da ekonom nema veze sa ekonomijom. A od 12 i kusur hiljada koji su se učlanili jedini ti nešto prigovaras. I ako nisi upućen navijači su pokrenuli akciju uclanjivanja i kupovine ulaznica.Hulahopka je napisao/la: ↑10 jun 2022, 11:26
Vjeruj mi da su ti šale preglede. Što ti je čovjek napisao oko poreza da nam izašli u susret i da smo pare od navijači pokrili za druge dugove ne bi dobili licencu. Moras da počneš da razmišljaš inače neće biti dobro. Moras prije svega biti kulturan a ne da se ponašaš ko derište.
moSa ljoŽe
Molit ću lijepo odgovor na upit kakvo je radno vrijeme The Maniacs shopa, dakle kojim danima i satnica. Može i u pp odgovor. Unaprijed zahvalan.
Hvala, iznimno ste ljuzbazni i ekspeditivni 

- dubioza144
- Kontakt:

Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Halalite raja na upadu, samo da ovo postavim ako se nekome gleda. Ima finog materijala
Pozz

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
-
- Kontakt:
Valjda je Oro najavio da of investitora neće biti ništa jučerašnjom izjavom, nije baš precizirao ali se moglo shvatiti onim što je izjavio...
Urađeno je sve što je do njih , sad je sve do Eldina .. jednostavnoJugjesamojedan je napisao/la: ↑10 jun 2022, 12:48Valjda je Oro najavio da of investitora neće biti ništa jučerašnjom izjavom, nije baš precizirao ali se moglo shvatiti onim što je izjavio...
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!