Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Mario Ćuže u šampionu!
...jedan je jedini u snu i na javi...
HŠK Zrinjski Mostar
HŠK Zrinjski Mostar
- tutankamon1905
- Kontakt:
Kuha li Jakirovic ista? Ocel kakve bombe bit? Ili smo odustali od bombi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Mislim da nećete dovoditi naša krilaCesc44 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 17:22Kakav Mujan, mi dovodimo krilo Dinamaelvirbaljic je napisao/la: ↑10 jun 2022, 16:00Vaga, koga vise da olaksaAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 15:47
City ili Zrinjski samo nebi jos otpisao SOSU vrhunskog menagerazagrizli ste i vi i mi.
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Haha nema vise Musemic kod koga se igralo do postignutog gola.Antipolitika3 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 17:22Solidan igrac ,potezi ovo ono ali bojim se da nije za profine taktike a to je trci do iznemoglostielvirbaljic je napisao/la: ↑10 jun 2022, 16:00Vaga, koga vise da olaksaAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 15:47
City ili Zrinjski samo nebi jos otpisao SOSU vrhunskog menagerazagrizli ste i vi i mi.
![]()
Vise bi se uklopio u vas(vuci se po terenu od 60 min. pa na dalje)![]()
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Cestitam, samo hrabro i naprijed!Cesc44 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 17:22Kakav Mujan, mi dovodimo krilo Dinamaelvirbaljic je napisao/la: ↑10 jun 2022, 16:00Vaga, koga vise da olaksaAntipolitika3 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 15:47
![]()
Tuzla City / Sloga Simin Han
-
- Kontakt:
Zrinjski vazda u odmakloj fazi dovede neko "veliko" ime, kad im propadne angažman u Evropu.tutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 17:27Kuha li Jakirovic ista? Ocel kakve bombe bit? Ili smo odustali od bombi
Moram napisati ovde da svi vide koji je glupko. Na Velež pdf lik Mozak, a to je ona budala Bise, briše sve komentare koji se njemu ne sviđaju tj. ne podudaraju sa njegovim razmišljanjem bez obzira što su komentari regularni. Ovde ne može obrisati...

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Fanimo u Slaven,nista od povratka ovako,tacnije Velez se spominjao.Kako saznajemo Fanimov novi klub je Slaven Belupo, a preostalo je još da završi ljekarske preglede i bit će spreman da nosi dres popularnih Farmaceuta.
Ovaj 28-godišnjak bi sigurno trebao predstavljati pojačanje za klub iz Koprivnice, međutim to će trebati dokazati i na terenu.
Tokom sedmice Fanimo se spominjao s dolaskom u Velež. Ipak, prioritet mu je bila neka od jačih liga pa je na kraju izabrao HNL.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
-
- Kontakt:
Ma kakav Velez, pametan lik nije ko ostali levati da se vraca u ovo sra.nje od lige kad nema gdje drugomiky_hz je napisao/la: ↑10 jun 2022, 18:39Fanimo u Slaven,nista od povratka ovako,tacnije Velez se spominjao.Kako saznajemo Fanimov novi klub je Slaven Belupo, a preostalo je još da završi ljekarske preglede i bit će spreman da nosi dres popularnih Farmaceuta.
Ovaj 28-godišnjak bi sigurno trebao predstavljati pojačanje za klub iz Koprivnice, međutim to će trebati dokazati i na terenu.
Tokom sedmice Fanimo se spominjao s dolaskom u Velež. Ipak, prioritet mu je bila neka od jačih liga pa je na kraju izabrao HNL.
-
- Kontakt:
Predsjednik Borca poručio: Hvala Dodiku i Vladi RS što su nam omogućili da dovedemo Lalatovića
Brat Dodara
Brat Dodara

- Simpatizer
- Kontakt:
Ja, kao poreski obveznik, sam zadovoljan izdvojenim sredstvima u ove svrhe. I Savjet ministara je uskocio, to nije preneseno.
Inace, bice pojacanja u svim linijama.
Evropu igramo u Modrici.

Inace, bice pojacanja u svim linijama.

Evropu igramo u Modrici.
HAJ FAJV
Bombaaa!!
Fanimo u Velezu!
Al u qurcu
Fanimo u Velezu!
Al u qurcu
Sad jos pojacat premije za sudije i Vicinu bandu da beze ne trose pare na igrace. Politicka prcija od kluba do navijaca,pa buseve,koreografije,baklje im je stranka placala,to je medjutim kod njih normalno jer oni se i ponose sudijskim lakrdijama,kao i navijaci placenim busevima Ajj BoacRAStolac01 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 18:56Predsjednik Borca poručio: Hvala Dodiku i Vladi RS što su nam omogućili da dovedemo Lalatovića
Brat Dodara![]()
Ti ćeš momčino oboliti na nervnoj bazi.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Nemoj da brines, imas opciju block. Svi vidimo kriminal i otimacinu od strane vasih loppva,nadam se u ovoj sezoni barem vise divljackih startova protiv vas od strane svih klubova barem da bude sl9mljenih noga,povreda valja opravdat tolike kartone AJJ Boac. Dobro rece ovaj nijemac sumar haha. Nadam se da kad protjeramo Vicinu repku sa stadiona u BIH da ce ih BL sirokih ruku docekat
Kažu da su mu ponudili bolje uslove nego što je tražio

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
-
- Kontakt:
Hej, javno ovo izjavi. Ne vjerujem.RAStolac01 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 18:56Predsjednik Borca poručio: Hvala Dodiku i Vladi RS što su nam omogućili da dovedemo Lalatovića
Brat Dodara![]()
Željezničar za život cijeli!
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska i 9 gostiju.