FC Internazionale Milano - Transferi
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: FC Internazionale Milano - Transferi
Primavera uzela scudetto
Casadei opet gol glavom, i odlican gol Ilieva. Vjerojatno najbolja 2 igraca u primaveri, Iliev je i proslu odigra odlicno a tek mu je 17, jos jedna sezona u primaveri taman da mu se prikljuci Zefi 
Io non rubo il campionato ed in Serie B non sono mai stato!
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Go into a room too fast kid, the room eats you.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
-
GeriOldman
- Kontakt:
Šteta što će im primavera biti maksimum u dresu Intera.
1921

Šteta, pričekati ćemo opet 10 godina da vidimo ovako dominantnog beka. Nije bilo ovakog u ligi od Maicona.
Ivan Perisic bek
Sta sve ovdje neces procitati
Sta sve ovdje neces procitati
Wing back ako hoces preciznije, al je bek.
We all have a past. We have ours and we're proud of it.
Kakav je ovaj Bellanova ? Izgleda da smo ga doveli?
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
Proletio sam malo highlighte na youtubeu i lik djeluje ok, djeluje brzo a to je ono sta nam najvise fali, a svakako bi trebao biti zamjena za Dumfriesa (osim ako ga ne prodaju
E da i Interista je a bio je u Milanu 10 godina
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Bastoni i agent potvrdili da ostaje u Interu
ali sada je PSG pokuca na vrata i zeli Skriniara, i on je jasno dao do znanja da ne zeli otici, vec zeli potpisati novi ugovor. Dybali danas ponudjen ugovor od 6 mil + bonusi, on zeli 8 ali navodno je dogovor blizu. Vjerujem da ce on biti sljedece pojacanje nakon Mikya, nakon toga Bellanova i Bremer vjerojatno.
Ako kojim slucajem dodje Lukaku sto nije iskljuceno vjerujem da odlazi Lautaro, a vjerojatno i De Vrij i Dumfries.
Ako kojim slucajem dodje Lukaku sto nije iskljuceno vjerujem da odlazi Lautaro, a vjerojatno i De Vrij i Dumfries.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
- tutankamon1905
- Kontakt:
Tritolone je napisao/la: ↑08 jun 2022, 19:19Bastoni i agent potvrdili da ostaje u Interuali sada je PSG pokuca na vrata i zeli Skriniara, i on je jasno dao do znanja da ne zeli otici, vec zeli potpisati novi ugovor. Dybali danas ponudjen ugovor od 6 mil + bonusi, on zeli 8 ali navodno je dogovor blizu. Vjerujem da ce on biti sljedece pojacanje nakon Mikya, nakon toga Bellanova i Bremer vjerojatno.
I onda opet preslikana prosla sezona i transfer rok. Losiji nego smo bili, il u najbolju ruku isti. Inter.
Jbg. netko mora ici, nije moguce dovesti tolike igrace u ovom trenutku bez prodaje, najbezbolnije bi bilo da odu De Vrij, Dumfries, Pinamonti, Sensi + ovih par mladica (Satriano,Esposito, Pirola, Casadei, Carboni, Agoume). Lukaku ako ne dođe do kraja mjeseca vjerojatno nece ni dolaziti onda.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Zadnju liniju ne dirat nego im treba dodat Bremera za širinu... Dumfries bi mozda bio i najbezbolnija prodaja... Kad smo se pomirili sa odlaskom Hakimija možemo i ovoga...
Pinamonti 19mil u Monzu izgleda gotova stvar, Sensi bi trebao donijeti 15+mil takodjer, Agoume, Satriano, Esposito će takodjer ići svaki 10+mil.. Ne znam jos kakvo je stanje s ugovorima Lazara, Salceda,.... Može se dosta toga skupiti.
Pinamonti 19mil u Monzu izgleda gotova stvar, Sensi bi trebao donijeti 15+mil takodjer, Agoume, Satriano, Esposito će takodjer ići svaki 10+mil.. Ne znam jos kakvo je stanje s ugovorima Lazara, Salceda,.... Može se dosta toga skupiti.
#Ausilio OUT
Kakav je onaj Gnonto sto je igrao za Italiju, bio je nas omladinac!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Nije se problem pomirit, al ko ce nam igrat umjesto denzela? Kakav je da je prvotimac je...a imaju vrecu ovih sto nikakvu ulogu ne igraju na kojim se moze navuc para.
De Vrija mi jedino ne bi bilo zao ako ce doc Bremer.
I usput toliko se prica o Lukaku Dybala Lautaro da ce igrat skupa..bog me ubio ako ih inzaghi stavi skupa do pred kraj sezone( ako uopce dodju obojica jer cisto sumnjam)
I usput toliko se prica o Lukaku Dybala Lautaro da ce igrat skupa..bog me ubio ako ih inzaghi stavi skupa do pred kraj sezone( ako uopce dodju obojica jer cisto sumnjam)
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Singotutankamon1905 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 17:11Nije se problem pomirit, al ko ce nam igrat umjesto denzela? Kakav je da je prvotimac je...a imaju vrecu ovih sto nikakvu ulogu ne igraju na kojim se moze navuc para.
Ako je vjerovat Schiri Dybala je done deal i vjerojatno ce biti sluzbeno iduci tjedan, placa ce biti oko 6 mil € ugovor do 2025 sa mogucnosti produzetka godinu dana.
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Urlando contro il cielo
Tu regina di milano
Io son pazzo di te
Imal kakvi novosti, tema mrtva
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Nista jos zvanicno a nece ni bit prije 1.7 evo danas kazu dybala gotov ceka se da dodje u italiju da potpise,miki je ko vec odavno zavrsen,aslani isto zavrsen sljedece sezone obavezan otkup 13 miliona,bremer jos se natezu,lukaku isto ko rijesen kroz neke pozajmice al nista ja nevjerujem dok nevidim da je olovka u ruci i da je potpis pao.
-
ElPrincipe
- Kontakt:
Sve u svemu ako se dovedu svi ovi igraci o kojima se prica a odu panjevi bice to paklena ekipa ja jos isto kazu da je belanova zavrsen i da se ceka 1.7 da bude zvanicno.
- TheTruth34
- Kontakt:
Aslani, Belanova i slični ne ulijevaju povjerenje, barem meni..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.