Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat - bez ratnih i političkih tema
Poplavi Tešanj za sat i po'. Katastrofa.
Ten toes, I done laps in the trench
And when they need more, I'm right back like I'm Trent
Sve je u Allahovim rukama 

Bio je i bog streličarstva, a njegove strijele nikad nisu promašile metu👈
Jos jedna rijeka poplavila, koja strahota
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Možel mi neko objasniti cemu razapinjanje ovih ljudi koji su ovo stavili vidim da Bošnje rokaju li rokaju? Njihova radnja,njihovo brašno,stisla ih frka sa vodom daj spasavaj kako znas i umijes.
Ne kontam uopste sto se drama napravila.Kao stavljaju brašno a mnogi ga kao nemaju,to im smeta kao bahate se sta li

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
U Tešnju sam.
Papir je sa brašnom, i nije bas neka zastita. A ovi što drame i plaču, ništa novo od našeg naroda. Čuj da lokal u kojem jede pola grada ima pun qrac brasna.miky_hz je napisao/la: ↑10 jun 2022, 23:25Možel mi neko objasniti cemu razapinjanje ovih ljudi koji su ovo stavili vidim da Bošnje rokaju li rokaju? Njihova radnja,njihovo brašno,stisla ih frka sa vodom daj spasavaj kako znas i umijes.
Ne kontam uopste sto se drama napravila.Kao stavljaju brašno a mnogi ga kao nemaju,to im smeta kao bahate se sta li![]()

-
- Kontakt:
Pa i bahate se. Sta, nemas nista drugo stavit nego brasno a imaju radnju? S hljebom se ne igras.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Šta će to imati spremno kada je bujica od Crnog Vrha naletila. 
Vjernici, ne sluze alkohol od kako je otac/vlasnik umro, kazna od boga nema šta.

Vjernici, ne sluze alkohol od kako je otac/vlasnik umro, kazna od boga nema šta.

-
- Kontakt:
Eto sad nemaju ni vreca i ne mogu natrpati pijeska u njih. I kako ce ti papirna vreca od brasna pomoci da ti voda ne udje? Ko da koristis papir da gasis vatru eto toliko je ucinkovito.
Šta to trebaju imati vreće sa pijeskom u slučaju poplave svakih 20ak godina? Nije ovo danima padalo da se imalo vremena bilo šta uradit. Voda je za 15-20 minuta stigla do centra, civilna i policija prekasno počeli sa sirenama i upozorenjima za vodu sto dolazi. Imaju para boli ih ****, potrosit ce jos 500 na brasno i eto. Kakva balijska razmisljanja, šteta hrane i brašna a u životu nisu pomogli gladnom.
- Marsal
- Kontakt:
Ima li ovdje iko iz Kaknja?
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
-
- Kontakt:
Jel ti kontas da ti brasno nicemu ne sluzi protiv vode i da nije nikakva zastita vec da bi ga otpuhalo kao da ga nema? I to papirna vreca, to ne moze nista zastitit. Pijesak, rizlu, sljunak sta god imas par ljudi napuni za 10 minuta par vreca. A kako se vidi ovdje na slici voda nije ni blizu ovim vrecama, tako da nije da se nije imalo nista vremena.
Brasno reaguje sa vodom-pretvara se u tijesto. Doslovno bilo sta drugo je daleko efikasnijeKSG je napisao/la: ↑11 jun 2022, 00:08Šta to trebaju imati vreće sa pijeskom u slučaju poplave svakih 20ak godina? Nije ovo danima padalo da se imalo vremena bilo šta uradit. Voda je za 15-20 minuta stigla do centra, civilna i policija prekasno počeli sa sirenama i upozorenjima za vodu sto dolazi. Imaju para boli ih ****, potrosit ce jos 500 na brasno i eto. Kakva balijska razmisljanja, šteta hrane i brašna a u životu nisu pomogli gladnom.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
A fkt sta su oni mislili malo jaci mlaz vode bi prosao kroz te vrece 

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Debil lik. Dobro mu je admin rekao.
@Bundesliga
Da si sposoban čitat vidio bi da sam to i napisao, nek si ti eto tu bio da vidiš kako je i dokle je voda došla.
Šta tebe boli **** za tuđe brašno? Odakle ljudima u centru u 10 minuta pijesak i šljunak dok bujica ide prema gradu grob te **** hahahahahahah. Ljudi stavili jer im se može i jer nisu nista drugo imali jer su 5 metara od rijeke koja je inače dubine 15 cm. Vidis li mozda blato iza i vodu 10 cm ispred?
Da si sposoban čitat vidio bi da sam to i napisao, nek si ti eto tu bio da vidiš kako je i dokle je voda došla.

Šta tebe boli **** za tuđe brašno? Odakle ljudima u centru u 10 minuta pijesak i šljunak dok bujica ide prema gradu grob te **** hahahahahahah. Ljudi stavili jer im se može i jer nisu nista drugo imali jer su 5 metara od rijeke koja je inače dubine 15 cm. Vidis li mozda blato iza i vodu 10 cm ispred?

Pa znam, to sam napisao i u prvom postu. Da su imali bilo šta drugo i stavili bi logicno, neki ovdje ne shvataju da je za 15ak minuta voda nadosla par metara.Brokula je napisao/la: ↑11 jun 2022, 00:16Brasno reaguje sa vodom-pretvara se u tijesto. Doslovno bilo sta drugo je daleko efikasnijeKSG je napisao/la: ↑11 jun 2022, 00:08Šta to trebaju imati vreće sa pijeskom u slučaju poplave svakih 20ak godina? Nije ovo danima padalo da se imalo vremena bilo šta uradit. Voda je za 15-20 minuta stigla do centra, civilna i policija prekasno počeli sa sirenama i upozorenjima za vodu sto dolazi. Imaju para boli ih ****, potrosit ce jos 500 na brasno i eto. Kakva balijska razmisljanja, šteta hrane i brašna a u životu nisu pomogli gladnom.
Vjerovatno im nesposobni gazda naredio da stave, napravio lokal za bivše stanovnike Sirije od normalnog kafića i slastičarne.

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
-
- Kontakt:
Ma ti si gluplji od qrca. Ako ti nesto kazes znaci da je suprotno 100%.