Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Golem si Onlyleft22
Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Moj Reufe djeca ti se smiju. Smije vam se ba cijeli forum,Dudicu svanulo za 5 dana mu doveli sve zelje koje je napisao dok je u vrapcicima cekao stopera dvije godine. Fanimo,Ikici,Moriss,Tatar,Mujan idemooo daljeRodjeni81 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 00:14Jedini koji su se kao klub izofirali transferima do sada su Butmirci. Trener im najavio Ovcinu, kaze dovest cemo jednog igraca iz Veleza necemo vise. Sve kao zavrseno kad ono PRC![]()
Pa za Ikica se obrukali, Siroki ih naguzio i morali platiti. Dok je trajala ta saga i natezanje ovi pojedini babuni Butmirski krenuli sa pricom, ne mora znaciti da je ono Ikic, a klub im objavio njegov lik samo zatamnili![]()
![]()
![]()
I sta ce nakon svega kad su se izofirali nego uhvatiti se za pricu nekog forumasa koji nabraja imena igraca ( a pritom ne kontaju da ih lik kara u zdrav mozak mjesecima i sprda se sa njima)![]()
Jeb.i babune brato kad su svi kao da ih je jedan racku pravio![]()

Zadnja izmjena: zagor1987, dana/u 11 jun 2022, 00:30, ukupno mijenjano 2 puta.
eki babuni butmirski...momcino, cemu neko vrijeđaje butmira, herojskog naselja ?
Mi smo babuni butmirski, Brijesce itd hahah bas djecaci imaju smisla za humor.
Sadikovic u Velezu
Fali ovdje malo edukacije o cemu se prica.
Butmir, Sokolovic kolonija, Brijesce, Sokolje, Stup, Otes i slicno, to su herojski dijelovi grada, tamo su bile najžešće borbe, ljudi upravo iz tih krajeva su odbranili ovaj grad, a ovdje se to ismijava svakodevno...kao to je za sprdanje

Vjerovatno neznanje.
-
- Kontakt:
Je li 100% Sadikovic u Veležu?
-
- Kontakt:
Da Bog da ispali u federalnuRodjeni81 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 00:14Jedini koji su se kao klub izofirali transferima do sada su Butmirci. Trener im najavio Ovcinu, kaze dovest cemo jednog igraca iz Veleza necemo vise. Sve kao zavrseno kad ono PRC![]()
Pa za Ikica se obrukali, Siroki ih naguzio i morali platiti. Dok je trajala ta saga i natezanje ovi pojedini babuni Butmirski krenuli sa pricom, ne mora znaciti da je ono Ikic, a klub im objavio njegov lik samo zatamnili![]()
![]()
![]()
I sta ce nakon svega kad su se izofirali nego uhvatiti se za pricu nekog forumasa koji nabraja imena igraca ( a pritom ne kontaju da ih lik kara u zdrav mozak mjesecima i sprda se sa njima)![]()
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
Rođen u Mostaru u najljepše doba,
Mostar u srcu Velež do groba!
Mostar u srcu Velež do groba!
Zaboravio si Pofalice,Velesice i ostala naselja,al njima je valjda Brijesce nesto pogrdno, bez da su ikad bili tu.let3 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 00:36Fali ovdje malo edukacije o cemu se prica.
Butmir, Sokolovic kolonija, Brijesce, Sokolje, Stup, Otes i slicno, to su herojski dijelovi grada, tamo su bile najžešće borbe, ljudi upravo iz tih krajeva su odbranili ovaj grad, a ovdje se to ismijava svakodevno...kao to je za sprdanje![]()
Vjerovatno neznanje.
-
- Kontakt:
hahahahahaahumrobihzbogtebe1946 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 00:45Da Bog da ispali u federalnuRodjeni81 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 00:14Jedini koji su se kao klub izofirali transferima do sada su Butmirci. Trener im najavio Ovcinu, kaze dovest cemo jednog igraca iz Veleza necemo vise. Sve kao zavrseno kad ono PRC![]()
![]()
![]()
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
Pofalicka bitka, vjerovatno najbitnijazagor1987 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 00:56Zaboravio si Pofalice,Velesice i ostala naselja,al njima je valjda Brijesce nesto pogrdno, bez da su ikad bili tu.let3 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 00:36Fali ovdje malo edukacije o cemu se prica.
Butmir, Sokolovic kolonija, Brijesce, Sokolje, Stup, Otes i slicno, to su herojski dijelovi grada, tamo su bile najžešće borbe, ljudi upravo iz tih krajeva su odbranili ovaj grad, a ovdje se to ismijava svakodevno...kao to je za sprdanje![]()
Vjerovatno neznanje.

Jbg odosmo u offtopic skroz

-
- Kontakt:
Svakako je loše vrijeme šta će tamo

I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Hladi on muda odavno,zadnju utakmicu za Cracoviu odigrao u julu 2021,jos mjesec dana i tacno godina kako neigra.

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Nekako mi zao sto par trollova totalno pokvarise atmosferu izmedju dva prijateljska kluba. Ali dobro, internet je jedno a realnost drugo, samo nemojte eskalirati 

Imam dva pitanja.Rodjeni81 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 00:14Jedini koji su se kao klub izofirali transferima do sada su Butmirci. Trener im najavio Ovcinu, kaze dovest cemo jednog igraca iz Veleza necemo vise. Sve kao zavrseno kad ono PRC![]()
![]()
![]()
Koji je trener najavio Ovčinu? Promaklo mi je to...
I u pripizdini iz koje dolaziš, kad nekog platiš obrukao si se? Čudna neka sorta

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Uvijek prvi pocnu Velezovci nicim izazvani,nasi uglavnom cute na njihove uvrede naseg kluba i nas samih,medjutim sa seljacima seljacki i to je to.
Mi smo jedino Tomasevica platili,ovo sto oni lupaju nije nikom bitno. Ovcinu apolutno niko nije najavio psim par forumasa,dok su neki kao ja govorili da je k od igraca kao i sve sto dolazi iz VelezaMiljacka je napisao/la: ↑11 jun 2022, 01:06Imam dva pitanja.Rodjeni81 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 00:14Jedini koji su se kao klub izofirali transferima do sada su Butmirci. Trener im najavio Ovcinu, kaze dovest cemo jednog igraca iz Veleza necemo vise. Sve kao zavrseno kad ono PRC![]()
![]()
![]()
Koji je trener najavio Ovčinu? Promaklo mi je to...
I u pripizdini iz koje dolaziš, kad nekog platiš obrukao si se? Čudna neka sorta![]()