FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Kemal Mujaric proglasen za najboljeg igraca prve lige FBiH, nas junior, 10 golova i 11 asistencija ali ne moze on proci probu. Zato mogu Resic i slicni njemu i zbog toga smo tu gdje jesmo. Treba zaganjati momka bolji je od svih krila koje imamo
-
- Kontakt:
Sta kaze forumski puk kad je ta booom, ili je Hadzic boom ??
- StrikeWarzone
- Kontakt:
Onako na prvuHulahopka je napisao/la: ↑10 jun 2022, 19:18Ko je to debeo u Zrinjskom,Tuzli,Borcu,Sarajevu?StrikeWarzone je napisao/la: ↑10 jun 2022, 19:13Inače premijer liga je na nivou bundeske.
Pola igrača debelo,mrtvi stari, tromi.
Sarajevo Šećerović,Kobiljar.
Borac - Meleg
Tuzla - Džafić,Nevres Fejzić.
A svi završili ispred nas.

O starim mrtvim i nepokretnim ne treba ni pričati, mali Kočević je morao imati minutažu u drugom dijelu sezone.
Htjeli su da te gase, yeb'o si im mater!
Niste normalni, kakav hadzic, lik presjedio sezonu u slobodi. Gori od resica
-
- Kontakt:
Al' on je imao sezonu u PL kakvu Resić neće imati u životu. Mislim da njemu Slobodin antifudbal ne odgovara nikako. Vrijedilo bi pokušati sa njim i sa Haračićem.
Željezničar za život cijeli!
Ma nekako mi je lik propao, on ono bio kod kona pa ode u portugal? Jedino sto sigurno ne bi bio skup i sto je relativno mladSudoHusika je napisao/la: ↑11 jun 2022, 08:37Al' on je imao sezonu u PL kakvu Resić neće imati u životu. Mislim da njemu Slobodin antifudbal ne odgovara nikako. Vrijedilo bi pokušati sa njim i sa Haračićem.
- jointunija
- Kontakt:
Ako je to onaj mali,što je igrao jučer,on sa ovim nabrojanim trenutno ne može ni na treningu igrati.StrikeWarzone je napisao/la: ↑10 jun 2022, 23:19Onako na prvuHulahopka je napisao/la: ↑10 jun 2022, 19:18Ko je to debeo u Zrinjskom,Tuzli,Borcu,Sarajevu?StrikeWarzone je napisao/la: ↑10 jun 2022, 19:13Inače premijer liga je na nivou bundeske.
Borac - Meleg
O starim mrtvim i nepokretnim ne treba ni pričati, mali Kočević je morao imati minutažu u drugom dijelu sezone.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Problem je sto ljudi nemaju svoj neki stav i razmisljanje. Zimus kad je otisao u Slobodu vecina je bila za to da bi ga volili viditi kod nas. Sad kad se nije naigrao u Slobodi, onda automatski ne valja, a ono isti igrac. Ne gledaju karakteristike ili potencijal igraca i baziraju svoje misljenje na tome, vec sta drugi urade.SudoHusika je napisao/la: ↑11 jun 2022, 08:37Al' on je imao sezonu u PL kakvu Resić neće imati u životu. Mislim da njemu Slobodin antifudbal ne odgovara nikako. Vrijedilo bi pokušati sa njim i sa Haračićem.
Kad je mogao Vučenović igrati što ne može Hadžić, mislim da bi bio pun pogodak. Još kad bi došao Haračić, dva fina napadača.
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
Hajd i da su debeli Al nisu. Secerovic i Oobiljar odigrali zajedno 3 utakmice ukupno. Meleg dao 8 golova. Dzafic spremniji od svakog našeg igraca izuzec Fatai I Hodzica. Nerealno to što pišeš.StrikeWarzone je napisao/la: ↑10 jun 2022, 23:19Onako na prvuHulahopka je napisao/la: ↑10 jun 2022, 19:18Ko je to debeo u Zrinjskom,Tuzli,Borcu,Sarajevu?StrikeWarzone je napisao/la: ↑10 jun 2022, 19:13Inače premijer liga je na nivou bundeske.
Borac - Meleg
Tomo ga gurao na beka,a dečko krilni napadač.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
Mladi golman sarajevskog Željezničara, Nikola Milićević, proljećni dio sezone proveo je na pozajmici u prvoligašu Federacije Bosne i Hercegovine, Bratstvu iz Gračanice.
Kod Nikole Nikića, ovaj mladi golman je odbranio svoje prve seniorske utakmice u karijeri i to mu mnogo znači.
- Trebale su mi ove utakmice. Drago mi je da sam stao na gol i ušao u taj seniorski fudbal. U nekoj skorijoj budućnosti se nadam da će se ova pozajmica pokazati kao pravi potez. Značilo mi je mnogo to što sam branio u Bratstvu, sa svakom utakmicom sam se osjećao bolje i sigurnije, rekao je za naš portal Milićević i dodaje:
- Prelazak u seniorski tim je neka vrsta nagrade i titule poslije svih ovih godina u omladinskoj školi i možda je zato i najteži taj prelaz iz omladinskog u seniorski fudbal. Svakako sam mišljenja da je moglo i može još puno bolje i nadam se da će tako i biti.
Milićević je golman Željezničara, a nada se da će u narednoj sezoni uspjeti da se izbori za svoje mjesto pod suncem na Grbavici.
- Vidjećemo uskoro, za sada ništa ne znam, nakon prozivke i razgovora sa stručnim štabom će se više znati. Nadam se da ću se izboriti za svoje mjesto u ekipi.
Da li ima neko da je upratio Nikolu kod Nikića,kakav je bio?
Kod Nikole Nikića, ovaj mladi golman je odbranio svoje prve seniorske utakmice u karijeri i to mu mnogo znači.
- Trebale su mi ove utakmice. Drago mi je da sam stao na gol i ušao u taj seniorski fudbal. U nekoj skorijoj budućnosti se nadam da će se ova pozajmica pokazati kao pravi potez. Značilo mi je mnogo to što sam branio u Bratstvu, sa svakom utakmicom sam se osjećao bolje i sigurnije, rekao je za naš portal Milićević i dodaje:
- Prelazak u seniorski tim je neka vrsta nagrade i titule poslije svih ovih godina u omladinskoj školi i možda je zato i najteži taj prelaz iz omladinskog u seniorski fudbal. Svakako sam mišljenja da je moglo i može još puno bolje i nadam se da će tako i biti.
Milićević je golman Željezničara, a nada se da će u narednoj sezoni uspjeti da se izbori za svoje mjesto pod suncem na Grbavici.
- Vidjećemo uskoro, za sada ništa ne znam, nakon prozivke i razgovora sa stručnim štabom će se više znati. Nadam se da ću se izboriti za svoje mjesto u ekipi.
Da li ima neko da je upratio Nikolu kod Nikića,kakav je bio?
- dubioza144
- Kontakt:
Ne treba nam krilo koje moze zabit 4 5 golovaestufi98 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 11:24Gledao sam ga par puta ove sezone, smijesno je kako se igra sa odbranama prve lige, siguran sam da bi i kod nas imao solidan ucinak od bar nekih 4 5 golova i isto toliko asistencija
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
-
- Kontakt:
Jel ovo neko zatišije pred 
Sad i da dodje famozni Bosanac Amerikanac vise mi i svejedno jer nisam ni Remzu ovoliko ceko a ne tamo nekog koji ko fol će mozda ako da ulozi u klub.Nek se i patimo navikli smo ali nas nece niko zajebavat.Ako je mangup nek se obrati armiji navijaca i kaze nesto a ne ko kakva mlada da se usuti.Vozdra vozi kamione snacemo mi se mi i bez tebe.
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, Google Adsense [Bot], knoa i 22 gosta.