Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Eto, ni Lalatović nije potpisao za Velež, veležovci na aparatima.
Forumski shizofrenici uživaju.
Forumski shizofrenici uživaju.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Ono kad Vrapcici prozivaju SarajevoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 21:52Je li istina da Sarajevo ima negativnu gol razliku u prvoj ligi Jugoslavije. I to -108
Je li istina da Sarajevo ima vise poraza od pobjeda u prvoj ligi Jugoslavije
Je li istina da je Sarajevo igralo skoro 50 sezona u prvoj ligi, a samo cetiri puta bili u top 3
Je li istina da Sarajevo ima negativnu gol razliku u Evropi
Samo pitam

-
- Kontakt:
Lijevo krilo koliko se sa sjecam, strasan igrac i sami ce te vidjeti, kakvog ste igraca dobili.
04.10.2009 !

Ja ne znam kako ovo, ali forumski pitari su daleko najsmiješnija forumska grupa ovdje.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Malacuna34 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 00:22Nije vise Fk Sarajevo sad je HFK Sarajevo hrvatski fudbalski klub

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Ove godine ce biti najvece sudijske kradje u historiji lige, kada bi ostali doveli igrace world klase vicina sudijska organizacija ce se potruditi da se nasteli Borcu. Ono sto me raduje da ce biti cirkusa sa trenerima barem njih cetvorica garantuju show: Fedja, Lalat, Sablja i Osim, a bogme i Jakirovic ne ostaje nikom duzan i zna zadati udarac u pleksus
Sve u svemu ocekujem siljenje momaka u crnom od prvog kola. Naprijed Vico igraj se jer ovo su tvoje cetiri godine

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Da si budala znali smo ali da si ovolika nismo haha pa rijetki su na ovom forumu da vole forumske dvorske lude iz Vrapcica.,uglavnom svi dijelimo isto misljenje o forumskim vrqpcickim ludama. Nemoj da cmizdris,kad svi pokupujemo igrace nesto mozda poslije ostane i za mali velez
- RollingPaper
- Kontakt:
Jel to Sablja ostaje trener Zelje, joj koji ce show liga da bude, jedva cekam
- svrakino1921
- Kontakt:
UEFA je žestoko kaznila Nogometni/fudbalski savez Bosne i Hercegovine zbog diskriminatorskog ponašanja navijača na meču protiv Rumunije, piše španski AS.
Španski list piše da je UEFA zapisala diskriminatorsko ponašanje prema gostujućim igračima, te da je zbog toga nacionalni savez BiH kažnjen sa 12.000 eura i djelimičnim zatvaranjem Bilinog polja za sljedeći meč, a to je već 14. juna protiv Finske. Također, zbog upada na teren kažnjeni smo sa dodatnih 2500 eura.
Također, dužni smo istaći baner UEFA #no to rascism
Na LJEPOTICI se ovo ne bih nikad dogodilo
KULTURA JE NA LJEPOTICI
Španski list piše da je UEFA zapisala diskriminatorsko ponašanje prema gostujućim igračima, te da je zbog toga nacionalni savez BiH kažnjen sa 12.000 eura i djelimičnim zatvaranjem Bilinog polja za sljedeći meč, a to je već 14. juna protiv Finske. Također, zbog upada na teren kažnjeni smo sa dodatnih 2500 eura.
Također, dužni smo istaći baner UEFA #no to rascism
Na LJEPOTICI se ovo ne bih nikad dogodilo
KULTURA JE NA LJEPOTICI
Jel istina da je Sarajevo koje je mladje bilo uspjesnije i bilo vise puta prvak sampion ne osvajac kupa od Veleza? Jel istina da nikad sampioni niste bili u svojih 100 godina,i da su vam bilo kakvi trofeji misaona imenica,svakih 59 godina se omakne jedan kup.LovacnaJelene je napisao/la: ↑11 jun 2022, 08:24Ono kad Vrapcici prozivaju SarajevoOnlyLeft22 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 21:52Je li istina da Sarajevo ima negativnu gol razliku u prvoj ligi Jugoslavije. I to -108
Je li istina da Sarajevo ima vise poraza od pobjeda u prvoj ligi Jugoslavije
Je li istina da je Sarajevo igralo skoro 50 sezona u prvoj ligi, a samo cetiri puta bili u top 3
Je li istina da Sarajevo ima negativnu gol razliku u Evropi
Samo pitam![]()
Pijačari izgubljeni poput bureka u svemiru. Sretan vam pazarni dan!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Bjeze igraci od njih kao od kuge,ovi sto su se zajebali pa dosli cim im se ukaze prilika bjeze u druge ekipe nase divne lige. Da zeljo nije lokiz nebi Velez imao koga da dovede,jos kad dodas kakve antitalente imaju u svojim mladjim kategorijama
-
- Kontakt:
Tacno ces pocet navijat za Velez koliko pises o nama

Ako ne odgovori na svaki komentar na ovoj temi, nije bardo.
A kada odgovori, onda otkrije dijagnozu.
Ne znam, nije mu lagano, što jest jest. Vrtlog foruma i života.
A kada odgovori, onda otkrije dijagnozu.
Ne znam, nije mu lagano, što jest jest. Vrtlog foruma i života.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Dobro je da imamo tebe pametnice nasa. Ajde sad kao po obicaju psovanje majki pa poslije na pm mrtve kako to livadici rade inace. Juce onaj nije izdrzo nakon par postova odma majku haha e moji livadici
-
- Kontakt:
Cemu tolika mrznja prema Velezu i navijacima Veleza? Ne napises nijedan post da ne vrijedjas nekoga.
Previse licno shvatas ovaj forum, vecina vas i ne zivi u BiH a najvise kenjate. Nadje se par indijanaca s obe strane i pisete gluposti non stop.
Vrhunac mi je sinoc bio na temu Ruske invazije na Ukrajinu gdje pises mi se borili za drzavu, druze borio si se ti za qurcinu moju. Cak i da jesi pobjegao si u inostranstvo ko pica mala a ovdje prosipas silu neku.
Takvi kao sto si ti, opalaopala i slicni ste i sjebali ovu temu gdje ne mozes vise uci i procitati nista konkretno sto se lige tice nego sve vase bljuvotine.
-
- Kontakt:
Kad se Osim predstavlja
Trenutno korisnika/ca: Amco46, antisisoja1919, Balorda, Beli98, Bing [Bot], Blackwargreymon, bordobijeli, Direktorcic, fks74, MikiPirs, ristagrad, ronaldo99, strahmeipomisliti, tutankamon1905, Venom, WeekendOffender, worchester, ZaZelju, zemuntrg i 124 gosta.