Formula 1
Moderator/ica: rio_Ferdy88
Re: Formula 1
Skace mecka, a i ferrari na ovoj dugoj ravnici. Ovo ce biti pun khurac SC u nedjelju.
Tesko da konkurenti mogu parirati ovdje RedBulu odnosno Ferrari koji je jedini konkurent.
Tesko da konkurenti mogu parirati ovdje RedBulu odnosno Ferrari koji je jedini konkurent.
⚽FK Garaže⚽
Skaču svi čini mi se, rear kod RBa samo što ne otpadne kako se trese 
Bolid Maxa ima problema, evidentno kroz zadnjih par utrka, ili loš setup, ali sad se vidjela razlika u poskakivanju njegovog i Perezovog bolida, svakako dobra šansa Perezu da uveže dvije pobjede, pokazao je da može.
Maxovo krilo samo sto nije otpalo ybt
Edit:
Novi TC za Leclerca i Maxa, isto tako novi ICE za Maxa i Pereza
Bolid Maxa ima problema, evidentno kroz zadnjih par utrka, ili loš setup, ali sad se vidjela razlika u poskakivanju njegovog i Perezovog bolida, svakako dobra šansa Perezu da uveže dvije pobjede, pokazao je da može.
Edit:
Svi skacu, ali kad sam ja pisao taman su bila ona dva snimka od Sainza i Hamiltona gdje im snima kacigu, kako glave titrajuAA23 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 13:37Skaču svi čini mi se, rear kod RBa samo što ne otpadne kako se trese
Edit:
Inace najbolje Perez prvi, Lec drugi, Max moze i cetvrti biti tako da se napravi pravi troboj za prvaka
⚽FK Garaže⚽
Sainzu samo što glava sa ramena nije otpalaFCB1986 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 14:45Svi skacu, ali kad sam ja pisao taman su bila ona dva snimka od Sainza i Hamiltona gdje im snima kacigu, kako glave titrajuAA23 je napisao/la: ↑10 jun 2022, 13:37Skaču svi čini mi se, rear kod RBa samo što ne otpadne kako se trese
Edit:
Novi TC za Leclerca i Maxa, isto tako novi ICE za Maxa i Pereza![]()
Inace najbolje Perez prvi, Lec drugi, Max moze i cetvrti biti tako da se napravi pravi troboj za prvaka![]()
Ako Ferrari opet zezne Leca, neka samo napuste Maranello.
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Ferrari i Rb druga galaksija za ostale...Merc ni blizu i mislim da je to to sto se njih tice i nekih vecih ambicija ...
Alpina na pravcu 
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Kako me nervira ovo RedBulovo ostajanje u boksu po pola sata na trenizima, grob te ****
Onda izađu kada je ogromna gužva i ne mogu najbolja vremena postaviti
Evo 20 minuta prošlo nema još Maksmilijana
Nakon 24 minute lik izlazi na stazu, koja je puna sa svih 20 vozača
Nakon 24 minute lik izlazi na stazu, koja je puna sa svih 20 vozača
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
AT ide u Q3, obojica.
Tu su uz Merc i Alpinu.
Tu su uz Merc i Alpinu.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Jbt ostali po 2 ipo sekunde zaostaju 
I koliko fale maximalnu brzinu RB ja kontam bar su za 2o brzi ..ono za 3-4 km na sat od Ferraria
I koliko fale maximalnu brzinu RB ja kontam bar su za 2o brzi ..ono za 3-4 km na sat od Ferraria
Zadnja izmjena: jelle, dana/u 11 jun 2022, 13:53, ukupno mijenjano 2 puta.
Opet Lec i Perez za P1....Cheko ozbiljno poceo samarat Maxa 
Ipak samo Gasly za Q3, osim ako Tsunoda ne štedi malo pace za kasnije.
Mclaren samo izleti iza RB i Ferrarija, nije ih bilo na prva dva treninga nikako.
Mclaren samo izleti iza RB i Ferrarija, nije ih bilo na prva dva treninga nikako.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
checo se sad vec jasno privikao na red bull a ovi novi bolidi mu ocigledno pasu, on je nesto ko mourinho u fudbalu u drugoj sezoni u novom klubu razvaljuje i onda ide pad 
- Donnie Darko
- Kontakt:
Pa trening služi valjda za podešavanje bolida i traženje setupa za utrku ne za štancanje krugova i postavljanje vremena.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 13:31Kako me nervira ovo RedBulovo ostajanje u boksu po pola sata na trenizima, grob te ****
Nakon 24 minute lik izlazi na stazu, koja je puna sa svih 20 vozača![]()
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Slažem se, ali ne moraju uvijek zadnji izaći na stazu, kako će podesti bolid ako nemaju dovoljno krugova da vide šta treba promijenitiDonnie Darko je napisao/la: ↑11 jun 2022, 15:24Pa trening služi valjda za podešavanje bolida i traženje setupa za utrku ne za štancanje krugova i postavljanje vremena.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 13:31Kako me nervira ovo RedBulovo ostajanje u boksu po pola sata na trenizima, grob te ****
MANIJACI JUG 1987
Jel Srki spominjao da je Perez uhvacen s drugom zenom? 
- QUARTERBACK
- Kontakt:
mislis da mi znamo bolje od horneraBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 16:01Slažem se, ali ne moraju uvijek zadnji izaći na stazu, kako će podesti bolid ako nemaju dovoljno krugova da vide šta treba promijenitiDonnie Darko je napisao/la: ↑11 jun 2022, 15:24Pa trening služi valjda za podešavanje bolida i traženje setupa za utrku ne za štancanje krugova i postavljanje vremena.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 13:31Kako me nervira ovo RedBulovo ostajanje u boksu po pola sata na trenizima, grob te ****
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.