UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

ElCartel11
Kontakt:

Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)

Post Postao/la ElCartel11 » 11 jun 2022, 14:10

Treba igrati samo po podu sa visokim loptama.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 11 jun 2022, 14:16

nebeskasila je napisao/la:
11 jun 2022, 13:10
Sto se tice crnogoraca mislim da nece biti problema jer sam bas citao fine komentare i da su nasi dobrodosli, ali uvijek ima izuzetaka.
Sretno nam bilo, do pobjede
Mozemo mi savez otjerati i sa pobjedama, nw samo sa porazima
Nisu problem Crnogorci već litijaši.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 11 jun 2022, 14:39

Spahic98 je napisao/la:
11 jun 2022, 14:09
Imajednabrigada je napisao/la:
11 jun 2022, 13:58
.
Ne znam što ti smeta Sarajevo.
Sarajevo je metropola,bosanski Istanbul.
Apsolutno nista, ne svidja mi se bas kao grad ali ga cijenim i postujem kao glavni grad drzave. Blizi mi je Zagreb skoro duplo ali u tom zagrebu nikad bio nisam za razliku od sarajeva....s tim sam dovoljno rekao mislim

Meni smeta sto je to Sarajevo ili njegovo vecinsko stanovnistvo hladno i ravnodusno prema ovoj drzavi, malo mi i smeta sto je za sarajevo , samo sarajevo drzava.

Smeta mi sto vecina pozitivnih promjena i buntova teeba da dolazi iz sarajeva a ne dolazi nikad nista ali kad treba izaci na ulicu za onog vlaha Dragicevica i grliti stanivukovica onda to dolazi iz sarajeva i gradjanstva .

Smeta mi jer su nekima cak drazi vlasi sa Pala koji su dojucer pucali po gradu neko npr hercegovac ili krajisnik.

Smeta mi sto npr BHF protestvuje protiv lopovluka srbo-ustasko-balijaa koji planski unistava ovu drzavu i sport od rukometa, nogometa evo sad i kosarke....smeta mi to sto moraju dolaziti momci iz Krajine, tuzle, banjaluke...dok sarajevska gospoda ispija kahve po baacarsiji i nijemo posmatra.
I gle cuda jos se usudjuju pricati i palamudati ovdje.o patriotizmu i braniti savez lopovski i Ivajla koji nista bolje nije donio i na to sve jos usudjujete se vrijedjati ljude koji pokusavaju donijeti neke promjene i boljitak repke i koji sebe zrtvuju.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 11 jun 2022, 14:49

11 jun 2022, 14:39
Spahic98 je napisao/la:
.
Apsolutno nista, ne svidja mi se bas kao grad ali ga cijenim i postujem kao glavni grad drzave. Blizi mi je Zagreb skoro duplo ali u tom zagrebu nikad bio nisam za razliku od sarajeva....s tim sam dovoljno rekao mislim

Meni smeta sto je to Sarajevo ili njegovo vecinsko stanovnistvo hladno i ravnodusno prema ovoj drzavi, malo mi i smeta sto je za sarajevo , samo sarajevo drzava.

Smeta mi sto vecina pozitivnih promjena i buntova teeba da dolazi iz sarajeva a ne dolazi nikad nista ali kad treba izaci na ulicu za onog vlaha Dragicevica i grliti stanivukovica onda to dolazi iz sarajeva i gradjanstva .

Smeta mi jer su nekima cak drazi vlasi sa Pala koji su dojucer pucali po gradu neko npr hercegovac ili krajisnik.

Smeta mi sto npr BHF protestvuje protiv lopovluka srbo-ustasko-balijaa koji planski unistava ovu drzavu i sport od rukometa, nogometa evo sad i kosarke....smeta mi to sto moraju dolaziti momci iz Krajine, tuzle, banjaluke...dok sarajevska gospoda ispija kahve po baacarsiji i nijemo posmatra.
I gle cuda jos se usudjuju pricati i palamudati ovdje.o patriotizmu i braniti savez lopovski i Ivajla koji nista bolje nije donio i na to sve jos usudjujete se vrijedjati ljude koji pokusavaju donijeti neke promjene i boljitak repke i koji sebe zrtvuju.
Ima dosta istine u ovom tvom postu. Respekt :thumbup:
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.

h1a2s3o4
Kontakt:

Post Postao/la h1a2s3o4 » 11 jun 2022, 14:50

DuljevinhoHaraldo je napisao/la:
11 jun 2022, 11:53
Zbog toga je UEFA odlučila kazniti naš savez zatvaranem dijela tribina, tačnije 1.500 sjedećih mjesta za naredni meč koji naša selekcija igra u utorak protiv Finske.
Rasisti u 21 vijeku, BHF :bih:

Ne bi me čudilo da je @haso poveo skandiranje.
Pored toga što misliš da se razumiješ u fudbal i da si zanimljiv, reci nam, šta još misliš za sebe?

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 11 jun 2022, 14:58

Haman su Crnogorci plaho nabrijani i samouvjereni, što se da naslutiti iz njihovih izjava. Dodaj tome pune tribine i činjenicu da na domaćem terenu zaista dobro igraju, dodjes do zaključka da će biti jako teško, teže nego u Finskoj. Moze se ono i otvoriti, ali ovako na prvu se cini drugačije.
Važno je da ne izgubimo.

- Sto se tice Fanatikosa, oni su bili tu kada mnogi nisu. Naravno da zaslužuju poštovanje. Moje će uvijek imati sve dok normalno navijaju i ne vrijeđaju, ne bacaju baklje i ne ruše.
Sto se tice borbe protiv Saveza, tu borbu nek vode ispred zgrade Saveza ili na neke dr.nacine, samo NE na tribinama!!!

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 11 jun 2022, 15:15

11 jun 2022, 14:39
Spahic98 je napisao/la:
.

A ne smeta ti sto se iz budzeta KS finansira fudbalska i kosarkaska reprezentacija voljene BiH
Ne smetati sto su kod nas migranti-ono goni ih tamo oni imaju pare
Mozda nisi cuo ima Zemaljski muzej BiH u Sarajevu i opet ga samo finansira KS
U tom muzeju je Sarajevska Hagada

Imamo najvise turista koji su prijavljeni sa konacistem i najvise izdatih fiskalnih racuna za hranu i pice na toj istoj Bascarsiji gdje ispijamo kahve

I sta hoces vise

radovac99
Kontakt:

Post Postao/la radovac99 » 11 jun 2022, 15:18

Ovako nešto priželjkujem večeras:

slika

slika

Benko123
Kontakt:

Post Postao/la Benko123 » 11 jun 2022, 15:21

radovac99 je napisao/la:
11 jun 2022, 15:18
Ovako nešto priželjkujem večeras:

slika

slika
Uz duzno postovanje, al ako bilo koji od ova dva sastava zapocne veceras, tricu cemo do poluvremena primiti.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 11 jun 2022, 15:28

Večeras 1 ili eventualno x...
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 11 jun 2022, 15:29

0:2
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 11 jun 2022, 15:31

Ma 0 5.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 11 jun 2022, 15:34

Ljudi ozbiljno taktike sklapaju sa Danilovićem, SubhanAllah.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

Sky9
Kontakt:

Post Postao/la Sky9 » 11 jun 2022, 15:39

Crnogorci jako teško gube u Podgorici, nama je max. bod. Kad nam ga zaćera Hakšabanović večeras... :kafa:
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴

Pirke
Kontakt:

Post Postao/la Pirke » 11 jun 2022, 15:43

Uistinu ne razumijem zasto ocekujete pobjedu. Bod ko kuca.

Kao inace, nadam se najboljem, ocekujem najgore.
U mome zavičaju vinograd zori
I žene feredže nose.
U mome zavičaju najviše ima
Kamenja i bijede bose.
Pa ipak kad jednom sklopim oči,
želja ce posljednja biti:
Da me se moji drugovi sjete
I da me put juga nose.

CevapiPrijeUtakmice
Kontakt:

Post Postao/la CevapiPrijeUtakmice » 11 jun 2022, 15:46

izdzezveubrazil je napisao/la:
11 jun 2022, 14:02
Ko god je rasisticki vrijedjao Rumune treba dobiti dozivotnu zabranu.
Mislio sam da smo prevazisli takva vremena i ponasanja ali izgleda da imamo jos puno toga da naucimo kao nacija.. Ono je cisti seljakluk i rasizam. Neke budale su takodje zvizdali rumunskoj himni.
Asmir Begović - Najbolji golman u Bh. historiji

Hadersfild
Kontakt:

Post Postao/la Hadersfild » 11 jun 2022, 15:47

Jako tezak i zahtjevan vecerasnji mec. Vrlo vjerovatno da cemo gledati reprizu prethodnih meceva, uz eventualno odlucujuci pogodak, ili remi.

Iskreno, treba da ciljamo na puni plijen, mada bi i bod bio od krucijalne vaznosti pred Finsku.
Kult glavnog grada.

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: jasmin10 i 14 gostiju.