Sretno!
AC Milan
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- OldFashioned
- Kontakt:
Re: AC Milan
Haj što ne potpisujemo nikoga, stalno ista imena se vrte svaki dan po 1305055665x, nego i ne produžujemo nikom.
Pa ni M & M ugovor nije riješen a kamoli igračima.
Pa ni M & M ugovor nije riješen a kamoli igračima.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
- OldFashioned
- Kontakt:
Pripreme su vrlo brzo, fali nam 3 igrača u napadu za prvih 11 koji se moraju uigrati.
Nije stvar hoće li oni nekoga dovesti, nego kada će se to desiti.
The problem with the world is that the intelligent people are full of doubts, while the stupid ones are full of confidence.
Ma Brekala treba zaganjat, nije skup posto je god. Ja ne znam dje su oci Maldiniju i Masari. Takog dijamanta da ne vide, a pred nosom im.
Kad je krenuo prelazni rok? Koga su doveli ostali timovi u Serie A?OldFashioned je napisao/la: ↑11 jun 2022, 16:30Pripreme su vrlo brzo, fali nam 3 igrača u napadu za prvih 11 koji se moraju uigrati.
Il Club più titolato al mondo!
- OldFashioned
- Kontakt:
Ni onaj koji treba dovesti igrače još nije dobio ugovor koji mu ističe ovaj mjesec.muxa je napisao/la: ↑11 jun 2022, 17:14Kad je krenuo prelazni rok? Koga su doveli ostali timovi u Serie A?OldFashioned je napisao/la: ↑11 jun 2022, 16:30Pripreme su vrlo brzo, fali nam 3 igrača u napadu za prvih 11 koji se moraju uigrati.
Sve ok al ne mora se odmah negativa. Hajd od tebe i nije tako često al ova dvojica se rijetko pojave al vazda neka negativa. Čitavu sezonu guraju kontru a mi van svih očekivanja osvojili Scudetto nakon toliko godina. Klub sa najvećim rastom, pogledajte koliko Milan sada vrijedi a koliko je vrijedio prije 2 godine. I sad ovdje dodje neko i kritikuje ljude koji su zaslužni za sve to. Pa kakvi su to navijači?
- Romagnoli13
- Kontakt:
Pa mercato još nije ni počeo. Zapravo počinje službeno za 20 dana. U utorak će tek službeno sezona završiti. I opet sam uvjeren da će Maldini uspjeti riješiti najmanje 3 igrača do početka priprema, koje su zakazane za 6/7 juli ako se ne varam. Dakle Origi i još najmanje dva igrača će biti potpisana do tad.
A ovdje panika kao da je Milan izborio LE-e i 5 dana je do kraja merkata.
A ovdje panika kao da je Milan izborio LE-e i 5 dana je do kraja merkata.
'Namaz moj, i obredi moji, i život moj, i smrt moja doista su posvećeni Allahu, Gospodaru svjetova.''' (El-En'am)
Koja bola negativa? Sto sam reko da je odron pricat o Brekalu? Kad sam ja piso o skudetu mnogi su me ovde ismijavali i lozili se na 4. mjesto. To je negativa svih negativa, mazohizam, klub ti prvi u 25. kolu a ti se lozis na 4. mjesto (ne mislim na tebe konkretno, nego na forumase koji su se lozili na 4. mjesto, ne sjecam se o kome se radilo, bilo ih je dosta, mozda si i ti bio, nemam pojma).muxa je napisao/la: ↑11 jun 2022, 20:30Sve ok al ne mora se odmah negativa. Hajd od tebe i nije tako često al ova dvojica se rijetko pojave al vazda neka negativa. Čitavu sezonu guraju kontru a mi van svih očekivanja osvojili Scudetto nakon toliko godina. Klub sa najvećim rastom, pogledajte koliko Milan sada vrijedi a koliko je vrijedio prije 2 godine. I sad ovdje dodje neko i kritikuje ljude koji su zaslužni za sve to. Pa kakvi su to navijači?
- OldFashioned
- Kontakt:
Ma nisam ti ja negativan po pitanju ovog Milana, za mene su premašili sva očekivanja samo želim da pojačanja dođu na vrijeme jer nam cijeli ofanzivni dio ovisi o ovom mercatu, dok se svi ti igrači uigraju..muxa je napisao/la: ↑11 jun 2022, 20:30Sve ok al ne mora se odmah negativa. Hajd od tebe i nije tako često al ova dvojica se rijetko pojave al vazda neka negativa. Čitavu sezonu guraju kontru a mi van svih očekivanja osvojili Scudetto nakon toliko godina. Klub sa najvećim rastom, pogledajte koliko Milan sada vrijedi a koliko je vrijedio prije 2 godine. I sad ovdje dodje neko i kritikuje ljude koji su zaslužni za sve to. Pa kakvi su to navijači?
- Beduin
- Kontakt:
Halali mi moje neznanje. Slabije pratim nasu ligu (ne mislim na BHPL).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
- LegendKiller
- Kontakt:
Selam i pozdrav braćo rosoneri. Nisam ovdje ništa napisao ima par godina. Muka mi više bilo od pisanja o Milanu, znamo na kakvom smo dnu bili.
Vidim da uglavnom isti pišu, to je ta neka raja, uz par novih (doduše novi su nikovi sada ne znam jesu li i novi ljudi).
Čestitam nam svima na skudetu, realno smo zaslužili kroz sve šta smo prošli zadnjih 10ak godina.
Nadam se da nas neće ovaj skudeto zavarati da smo baš jaki. Ekipi treba pojačanja.
Ako je Origi završen, to je već dobar početak. Desno krilo i 10 također se moraju dovesti. Nadam se da će Pobega opravdati očekivanja i zmijeniti Kesia, solidan je bio u Torinu.
Adil iz Bordoa se također vraća sa posudbe, on može igrati iza napdača. Nadam se nekom top desnom krilu. Možda kakvog holanđanina nahvatati, za puni uspjeh Milan mora imati nekog holanđanina da igra.
Neka novi vlasnik za početak odriješi kesu.
Vidim da uglavnom isti pišu, to je ta neka raja, uz par novih (doduše novi su nikovi sada ne znam jesu li i novi ljudi).
Čestitam nam svima na skudetu, realno smo zaslužili kroz sve šta smo prošli zadnjih 10ak godina.
Nadam se da nas neće ovaj skudeto zavarati da smo baš jaki. Ekipi treba pojačanja.
Ako je Origi završen, to je već dobar početak. Desno krilo i 10 također se moraju dovesti. Nadam se da će Pobega opravdati očekivanja i zmijeniti Kesia, solidan je bio u Torinu.
Adil iz Bordoa se također vraća sa posudbe, on može igrati iza napdača. Nadam se nekom top desnom krilu. Možda kakvog holanđanina nahvatati, za puni uspjeh Milan mora imati nekog holanđanina da igra.
Neka novi vlasnik za početak odriješi kesu.
Vidim da ovi iz Lilea hoce da Botmana prodaju u Newcastle za mnogo vece novce, pa se MIlan okrece Breneru naravno dali bi valjda Pobegu i nesto para, pa me zanima koji je bolji od njih dvojice, Bremer mi izgleda ko od brda odvaljen + igra u Seria A 
Zadnja izmjena: meskalin, dana/u 13 jun 2022, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.
- muha milanez
- Kontakt:
Dobro nam došao nazad
Svi se nadamo pojačanjima i svi očekujemo par top igrača da se popnemo na taj viši level u odnosu na predhodnu godinu. Zato je i prisutan pritisak i lagana nervoza ovdje. Samo lagano
Bremer po meni bolji, kakav bi tandem bili Bremer - Tomori pa to je strašno
Nek žrtvuju i Pobegu slobodno što se mene tiče, svakako imam veliku sumnju u njegove kvalitete i potencijal.
Svi se nadamo pojačanjima i svi očekujemo par top igrača da se popnemo na taj viši level u odnosu na predhodnu godinu. Zato je i prisutan pritisak i lagana nervoza ovdje. Samo lagano
Bremer po meni bolji, kakav bi tandem bili Bremer - Tomori pa to je strašno
Nek žrtvuju i Pobegu slobodno što se mene tiče, svakako imam veliku sumnju u njegove kvalitete i potencijal.
..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
Da se o istom iznosu radi ja bi prije Bremera izabrao, a ovako gdje bi Botman koštao znatno više nebi trebalo biti dileme
- Beduin
- Kontakt:
Bremer je zvijer fizicki, veliki borac, a svidja mi se i sto je okretan stoper.
Ali bi mi bilo zao izgubiti Pobegu, ove sezone sam ga bas pratio i dojmila me njegova igra, dug korak, ne libi se krenuti prema naprijed, sutirati, ici u protivnicki sesnaesterac i veliki je borac. Za rotacije odlican igrac.
Ali bi mi bilo zao izgubiti Pobegu, ove sezone sam ga bas pratio i dojmila me njegova igra, dug korak, ne libi se krenuti prema naprijed, sutirati, ici u protivnicki sesnaesterac i veliki je borac. Za rotacije odlican igrac.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Dobrodošao nazad, lijepo je se ovim povodom vratiti na forum nakon deset godina torture. 
I meni je Bremer prema prikazanom bolji i kompletniji igrač od Botmana. Jedina mana je što igra u formaciji sa tri stopera, ali dobar igrač se lako može priviknuti na novi sistem.
Nemam ništa protiv ni da se okrenu planu C, prema kojem bi odustali od neke velike kupovine i doveli jeftinijeg backup igrača, a onda ostatak novca uložili u ofanzivce. Kad imaš Tomorija i Kalulua koji jako dobro funkcionišu, sve ostalo je traženje hljeba preko pogače.
Pobega je zahvalan igrač prvenstveno jer je dobra backup opcija, ali i radi one homegrown kvote. Uz Calabriju je jedini homegrown igrač koji ustvari vrijedi nekog qurca i koji može biti koristan ekipi tako da nema šanse da će ga prodati.
I meni je Bremer prema prikazanom bolji i kompletniji igrač od Botmana. Jedina mana je što igra u formaciji sa tri stopera, ali dobar igrač se lako može priviknuti na novi sistem.
Nemam ništa protiv ni da se okrenu planu C, prema kojem bi odustali od neke velike kupovine i doveli jeftinijeg backup igrača, a onda ostatak novca uložili u ofanzivce. Kad imaš Tomorija i Kalulua koji jako dobro funkcionišu, sve ostalo je traženje hljeba preko pogače.
Pobega je zahvalan igrač prvenstveno jer je dobra backup opcija, ali i radi one homegrown kvote. Uz Calabriju je jedini homegrown igrač koji ustvari vrijedi nekog qurca i koji može biti koristan ekipi tako da nema šanse da će ga prodati.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Omladino prema transfermarktu Bremer kosta 35 mil dok je Sven 30, po meni je onda bolje izabrati Bremera koji vec igra u Seria A, jer nije isto doci iz francuske lige i ocekivati odmah da se privikne na talijansku ligu. Mislim da ce biti isti slucaj i s Sanchezom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.