UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
0:1
I found freedom. Losing all hope was freedom.
da covjek koji je isao po Evropi i gledao reprezentaciju dodje ovolike kurcobolje za repkom ,ja nisam vjerovao
ne gledaju mi se nikako
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
zaboravio si 'sjaji sjaji ljepotice, grbavice':-)svrakino1921 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 15:15A ne smeta ti sto se iz budzeta KS finansira fudbalska i kosarkaska reprezentacija voljene BiHImajednabrigada je napisao/la: ↑11 jun 2022, 14:39Apsolutno nista, ne svidja mi se bas kao grad ali ga cijenim i postujem kao glavni grad drzave. Blizi mi je Zagreb skoro duplo ali u tom zagrebu nikad bio nisam za razliku od sarajeva....s tim sam dovoljno rekao mislim
Meni smeta sto je to Sarajevo ili njegovo vecinsko stanovnistvo hladno i ravnodusno prema ovoj drzavi, malo mi i smeta sto je za sarajevo , samo sarajevo drzava.
Smeta mi sto vecina pozitivnih promjena i buntova teeba da dolazi iz sarajeva a ne dolazi nikad nista ali kad treba izaci na ulicu za onog vlaha Dragicevica i grliti stanivukovica onda to dolazi iz sarajeva i gradjanstva .
Smeta mi jer su nekima cak drazi vlasi sa Pala koji su dojucer pucali po gradu neko npr hercegovac ili krajisnik.
Smeta mi sto npr BHF protestvuje protiv lopovluka srbo-ustasko-balijaa koji planski unistava ovu drzavu i sport od rukometa, nogometa evo sad i kosarke....smeta mi to sto moraju dolaziti momci iz Krajine, tuzle, banjaluke...dok sarajevska gospoda ispija kahve po baacarsiji i nijemo posmatra.
I gle cuda jos se usudjuju pricati i palamudati ovdje.o patriotizmu i braniti savez lopovski i Ivajla koji nista bolje nije donio i na to sve jos usudjujete se vrijedjati ljude koji pokusavaju donijeti neke promjene i boljitak repke i koji sebe zrtvuju.
Ne smetati sto su kod nas migranti-ono goni ih tamo oni imaju pare
Mozda nisi cuo ima Zemaljski muzej BiH u Sarajevu i opet ga samo finansira KS
U tom muzeju je Sarajevska Hagada
Imamo najvise turista koji su prijavljeni sa konacistem i najvise izdatih fiskalnih racuna za hranu i pice na toj istoj Bascarsiji gdje ispijamo kahve
I sta hoces vise
Ide se na 7 bodova danas, a krezubasi na aparate.
Sarmelino † (29.08.2015-20.10.2019.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
dr. Alem Peterson
Captain4 † (14.05.2014-22.02.2022.) ⚜
Uz Zorana Šuku je sve moguće 

Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
- svrakino1921
- Kontakt:
Cuj sjaji sjajibabino je napisao/la: ↑11 jun 2022, 15:51zaboravio si 'sjaji sjaji ljepotice, grbavice':-)svrakino1921 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 15:15A ne smeta ti sto se iz budzeta KS finansira fudbalska i kosarkaska reprezentacija voljene BiHImajednabrigada je napisao/la: ↑11 jun 2022, 14:39
Apsolutno nista, ne svidja mi se bas kao grad ali ga cijenim i postujem kao glavni grad drzave. Blizi mi je Zagreb skoro duplo ali u tom zagrebu nikad bio nisam za razliku od sarajeva....s tim sam dovoljno rekao mislim
Meni smeta sto je to Sarajevo ili njegovo vecinsko stanovnistvo hladno i ravnodusno prema ovoj drzavi, malo mi i smeta sto je za sarajevo , samo sarajevo drzava.
Smeta mi sto vecina pozitivnih promjena i buntova teeba da dolazi iz sarajeva a ne dolazi nikad nista ali kad treba izaci na ulicu za onog vlaha Dragicevica i grliti stanivukovica onda to dolazi iz sarajeva i gradjanstva .
Smeta mi jer su nekima cak drazi vlasi sa Pala koji su dojucer pucali po gradu neko npr hercegovac ili krajisnik.
Smeta mi sto npr BHF protestvuje protiv lopovluka srbo-ustasko-balijaa koji planski unistava ovu drzavu i sport od rukometa, nogometa evo sad i kosarke....smeta mi to sto moraju dolaziti momci iz Krajine, tuzle, banjaluke...dok sarajevska gospoda ispija kahve po baacarsiji i nijemo posmatra.
I gle cuda jos se usudjuju pricati i palamudati ovdje.o patriotizmu i braniti savez lopovski i Ivajla koji nista bolje nije donio i na to sve jos usudjujete se vrijedjati ljude koji pokusavaju donijeti neke promjene i boljitak repke i koji sebe zrtvuju.
Ne smetati sto su kod nas migranti-ono goni ih tamo oni imaju pare
Mozda nisi cuo ima Zemaljski muzej BiH u Sarajevu i opet ga samo finansira KS
U tom muzeju je Sarajevska Hagada
Imamo najvise turista koji su prijavljeni sa konacistem i najvise izdatih fiskalnih racuna za hranu i pice na toj istoj Bascarsiji gdje ispijamo kahve![]()
I sta hoces vise

OT: Šaltam sk kanale i gledam šta nude: basket 3x3, odbojka na pijesku, kajak...

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Sta se tebi desilo

"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
Pa kako nisi skontao da su svi neke mega igracine dok im se ne dadne prilika, kad ne zovnes nekog random panja kakva jos 3 imaju na spisku ti si najgori odmah

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
Ne budu li Čivić,Saničanin,Sušić u prvih 11 veceras,prestajem placati BHT pretplatu...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
I opet nema Dedića u rosteru...
Ako ništa očekujem minute za Bilbiju
Ako ništa očekujem minute za Bilbiju
Zeli ga isporuciti Austriji kao sto je Vladana Srbiji.
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.
Tuta Petrov
Tuta Petrov
-
- Kontakt:
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Glupo je to što ga ostavlja treću zaredom na tribini
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Znas li za proteste ispred saveza kad je bio Usanovic? BHF organizovao i ispalio se a mi dobili batine od murije,prijave itd ,to da mi nismo patriote nebi rekao cak sta vise je obratno mislim na ostale gradove. HZ i Manijaci nisu nikad repku pratili organizovano. Da mozemo vise mozemo al to se odnosi na komplet drzavu. Hebo Sarajevo vazno da se tebi tvoje rodno mjesto svidja lako cemo mi za Rajvosa ima se kome svidjatImajednabrigada je napisao/la: ↑11 jun 2022, 14:39Apsolutno nista, ne svidja mi se bas kao grad ali ga cijenim i postujem kao glavni grad drzave. Blizi mi je Zagreb skoro duplo ali u tom zagrebu nikad bio nisam za razliku od sarajeva....s tim sam dovoljno rekao mislim
Tako treba da nas izbace,il da suspenduju sve stadione pa nek vodi repku u BLCevapiPrijeUtakmice je napisao/la: ↑11 jun 2022, 15:46Mislio sam da smo prevazisli takva vremena i ponasanja ali izgleda da imamo jos puno toga da naucimo kao nacija.. Ono je cisti seljakluk i rasizam. Neke budale su takodje zvizdali rumunskoj himni.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑11 jun 2022, 14:02Ko god je rasisticki vrijedjao Rumune treba dobiti dozivotnu zabranu.
Fakat kad skontam da forsira neko Sanicanina i Civica,fakat mi ne bude dobro,ali ovo selektora su oni kostur reprezentacije
„Pravi džentlmen nikada ne napušta svoju damu“,
Aleksandro Del Piero
Aleksandro Del Piero
Najace je kad sam citao komentare Sj Iraca za vrijeme orve tekme protiv njih. "Is this guy really a football player"
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 6 gostiju.