Premijer liga BiH - aktuelno
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Na ulicama Podgorice je prisutan veliki broj policajaca koji su zaduženi za održavanje javnog reda i mira jer je večerašnji duel proglašen utakmicom visokog rizika, javlja dopisnik iz glavnog grada Crne Gore.
Uža jezgra grada i ulice koje vode prema njoj su potpuno blokirane, a polako u Podgoricu stižu i navijači naše reprezentacije kojih bi na tribinama stadiona Pod Goricom večeras trebalo biti oko 600.
BH Fanaticosi, njih oko 300, još nisu stigli u Podgoricu, ali su na ulicama već manje grupe Manijaka, Hordi zla, Red Armyja...
Uža jezgra grada i ulice koje vode prema njoj su potpuno blokirane, a polako u Podgoricu stižu i navijači naše reprezentacije kojih bi na tribinama stadiona Pod Goricom večeras trebalo biti oko 600.
BH Fanaticosi, njih oko 300, još nisu stigli u Podgoricu, ali su na ulicama već manje grupe Manijaka, Hordi zla, Red Armyja...
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Dobra je to liga samo sada trenutna situacija mijenja dosta toga. Inace liga odmah iza prvih 6-7 u europi.miky_hz je napisao/la: ↑11 jun 2022, 14:36Isto toliko,al sacekajmo zvanicno za Basica nema jos ni da se prodao,inace sa sportske strane Rusija za razvoj njegov fula.Al eto lova se gledaAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 14:32Basic za 1.3 mil eura u Rusiju.
Koliko je ono Cimirot vrijedio?
On voli Saraj'vo, pravi je Hordaš, Husref Musemic jedan je od NAS!
Ima i Robijaša, ali oni sjede s Varvarima.MortemHz je napisao/la: ↑11 jun 2022, 14:37Na ulicama Podgorice je prisutan veliki broj policajaca koji su zaduženi za održavanje javnog reda i mira jer je večerašnji duel proglašen utakmicom visokog rizika, javlja dopisnik iz glavnog grada Crne Gore.

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Zbog tog stanja najvise i govorim ipak je to sad izolovana liga skroz od ostatka Evropekeli je napisao/la: ↑11 jun 2022, 14:38Dobra je to liga samo sada trenutna situacija mijenja dosta toga. Inace liga odmah iza prvih 6-7 u europi.miky_hz je napisao/la: ↑11 jun 2022, 14:36Isto toliko,al sacekajmo zvanicno za Basica nema jos ni da se prodao,inace sa sportske strane Rusija za razvoj njegov fula.Al eto lova se gledaAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 14:32Basic za 1.3 mil eura u Rusiju.
Koliko je ono Cimirot vrijedio?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- svrakino1921
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ja bi ga odnio za te pare realno.
U njihovu ligu sad nece da dođu brazilci i tako te zvijezde,i oni ce davat pare da dovedu jer ih dosta igraca odbija,po meni iduce godine njihovi klubovi ce opet igrat europu,on ako se pokaze vazda moze otic u veci klub u Rusiji,na kraju krajeva sa ovim je rijesio sebi zivot sad moze bez ikakvog pritiska dalje.
U njihovu ligu sad nece da dođu brazilci i tako te zvijezde,i oni ce davat pare da dovedu jer ih dosta igraca odbija,po meni iduce godine njihovi klubovi ce opet igrat europu,on ako se pokaze vazda moze otic u veci klub u Rusiji,na kraju krajeva sa ovim je rijesio sebi zivot sad moze bez ikakvog pritiska dalje.
Momo sasvim solidan za rezervnog spica, Jovo je zacementiran u prvoj postavi, tako da nam bolji ne treba.
i Fukare su u PGMortemHz je napisao/la: ↑11 jun 2022, 14:37Na ulicama Podgorice je prisutan veliki broj policajaca koji su zaduženi za održavanje javnog reda i mira jer je večerašnji duel proglašen utakmicom visokog rizika, javlja dopisnik iz glavnog grada Crne Gore.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
FKR on the roadsamirr je napisao/la: ↑11 jun 2022, 15:39i Fukare su u PGMortemHz je napisao/la: ↑11 jun 2022, 14:37Na ulicama Podgorice je prisutan veliki broj policajaca koji su zaduženi za održavanje javnog reda i mira jer je večerašnji duel proglašen utakmicom visokog rizika, javlja dopisnik iz glavnog grada Crne Gore.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Miljacka je napisao/la: ↑11 jun 2022, 14:40Ima i Robijaša, ali oni sjede s Varvarima.MortemHz je napisao/la: ↑11 jun 2022, 14:37Na ulicama Podgorice je prisutan veliki broj policajaca koji su zaduženi za održavanje javnog reda i mira jer je večerašnji duel proglašen utakmicom visokog rizika, javlja dopisnik iz glavnog grada Crne Gore.
BH Fanaticosi, njih oko 300, još nisu stigli u Podgoricu, ali su na ulicama već manje grupe Manijaka, Hordi zla, Red Armyja...![]()

Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ma jok to vec kazem ovdje se prepacuvaju a vamo svi skupa...cak i sa nasim. Tako i treba kad je repka.
Zadnja izmjena: JugJugJug, dana/u 11 jun 2022, 16:29, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
Jedna si jedina

Rođen u Mostaru u najljepše doba,
Mostar u srcu Velež do groba!
Mostar u srcu Velež do groba!
- svrakino1921
- Kontakt:
Od kad Hz prate repku?MortemHz je napisao/la: ↑11 jun 2022, 14:37Na ulicama Podgorice je prisutan veliki broj policajaca koji su zaduženi za održavanje javnog reda i mira jer je večerašnji duel proglašen utakmicom visokog rizika, javlja dopisnik iz glavnog grada Crne Gore.
🇵🇸
Što se biju između sebe, ako tako treba kad igra repka?
🇵🇸
- Antipolitika3
- Kontakt:
svrakino1921 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 14:44
E moj Fani
Da si samo u Zelju presao
Bas onda kad ode u Bosanski Dinamo
Sad bi bio u Konyasporu
E moj Fani
Majke ti kad su ovo nase komsije stavile saharu na dres?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
- manijacikonjic87
- Kontakt:
furaju se na vasAntipolitika3 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 17:22svrakino1921 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 14:44
E moj Fani
Da si samo u Zelju presao
Bas onda kad ode u Bosanski Dinamo
Sad bi bio u Konyasporu
E moj Fani
Majke ti kad su ovo nase komsije stavile saharu na dres?

Mi smo Željini, Željo je naš !
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Ovo je neko dijete pisalo clanak, nit prate prekotv-a ove grupe repku nit idu na utakmice.Torino je napisao/la: ↑11 jun 2022, 17:10Od kad Hz prate repku?MortemHz je napisao/la: ↑11 jun 2022, 14:37Na ulicama Podgorice je prisutan veliki broj policajaca koji su zaduženi za održavanje javnog reda i mira jer je večerašnji duel proglašen utakmicom visokog rizika, javlja dopisnik iz glavnog grada Crne Gore.
- LovacnaJelene
- Kontakt:
Kad ode u Rusiju da igra lopte i doceka ga kalaš.GradKamena2 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 15:21Ja bi ga odnio za te pare realno.
RA i TM su na utakmici sigurnoLovacnaJelene je napisao/la: ↑11 jun 2022, 17:33Ovo je neko dijete pisalo clanak, nit prate prekotv-a ove grupe repku nit idu na utakmice.Torino je napisao/la: ↑11 jun 2022, 17:10Od kad Hz prate repku?MortemHz je napisao/la: ↑11 jun 2022, 14:37Na ulicama Podgorice je prisutan veliki broj policajaca koji su zaduženi za održavanje javnog reda i mira jer je večerašnji duel proglašen utakmicom visokog rizika, javlja dopisnik iz glavnog grada Crne Gore.