FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Samo me zanima kakav to mozak može pomisliti da zviždi Osimu,Misimovicu,Zuji ili bilo ko me drugom. Pa jeste normalni ljudi...Bože sacuvaj
-
- Kontakt:
Niko mu neće ni zviždati, ni psovati, pravi manijaci znaju šta je gospodin Osim uradio za želju.Zeljinodijete1921 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 19:13
Ma samo![]()
![]()
![]()
![]()
Veliko mu hvala za sve titule, ali poslije svakog njegovog odlaska mi smo otišli u velike probleme…
Bas me zanima kakva će mu reakcij biti kad bude Željo - Velež i da mu 70% Grbavice zviždi i psjuje jer je to zaslužio!!
Volim te Željo!
Hajde više![]()
-
- Kontakt:
Svi smo ga voljeli.. Djeci imena davali po njemu.. Pjesme mu pjevali.. Gledali strimove onih arapskih ubleha kad ih je vodio.. Nicim nismo zasluzili ovo sto nam je uradio u zadnjem mandatu.. I to je uradio samo iz inata i pasjaluka..
Pročepit će negdje.
Nakon četnika od 92 do 95, uz Violinu je osoba koja je najvise naštetila klubu.
Jašta nego izviždat!!!
Jašta nego izviždat!!!
na Grbavici ce dobiti sve po zaslugama u zadnjem mandatu se ispishao i iskoristio klub kao istroseni kurt.on zvižduci su mala stvar u kakva nas je gov.na gurnuo realnoMojaMalenkost je napisao/la: ↑11 jun 2022, 19:26Svi smo ga voljeli.. Djeci imena davali po njemu.. Pjesme mu pjevali.. Gledali strimove onih arapskih ubleha kad ih je vodio.. Nicim nismo zasluzili ovo sto nam je uradio u zadnjem mandatu.. I to je uradio samo iz inata i pasjaluka..
kleti se u tobožnju ljubav prema klubu a onako ga uništiti kao on ne moze svako tako da trenira stupcanicu tom liku treba udariti tarabu za sva vremena po pitanju treniranja i obnasanja ikakve funkcije u klubu jer klub je jedan i nije nicija igracka za igru
-
- Kontakt:
Jugjesamojedan je napisao/la: ↑11 jun 2022, 19:23Niko mu neće ni zviždati, ni psovati, pravi manijaci znaju šta je gospodin Osim uradio za želju.Zeljinodijete1921 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 19:13
Ma samo![]()
![]()
![]()
![]()
Veliko mu hvala za sve titule, ali poslije svakog njegovog odlaska mi smo otišli u velike probleme…
Bas me zanima kakva će mu reakcij biti kad bude Željo - Velež i da mu 70% Grbavice zviždi i psjuje jer je to zaslužio!!
Volim te Željo!
Hajde više![]()
Niko to nije zaboravio, ali da zbog njeg za 100 godina kluba se boris za licencu, a ne za Evropu ili titulu to ne mogu nikako da mu oprostim. Volio sam ga i cijenio ko nikog, ali došlo je do kapi koja je prelila času, a to je moglo dovesti do gašenja kluba… a da ne pricam o ponašanju dok nas je vodio gdje se je šprdao i ponašao se da je on vlasnik FK ŽELJEZNIČARA!
Živi bili pa vidjeli da li će mu se zviždati…
FK ŽELJEZNIČAR
🔵⚪️
🔵⚪️
Meni skroz bezveze izgleda u Velezu, isto kao da je druga licnost, i djeluje mi kao osoba koja je izgubila taj neki special touch. Treba sacekati i viditi kakva ce pojacanja Velez dovesti, ali mislim da se nece proslaviti, jer je kontekst drugaciji. Isto tako, ako pratimo rad trenera iz vecih liga, svaki od ovih iskusnijih trenera se unapredjuje i dovodi mladje pomocne trenere sa drugacijom perspektivnom i pogledom na fudbal, sto nije bas kod njega slucaj.
Al čuj zbog Osiima moglo doći do gašenja kluba haha. Ova djeca baš ograjsala..
Ovoj djeci je sad Oro faca,kao spašava klub hahaha spasitelj. Oro I ekipa
Ovoj djeci je sad Oro faca,kao spašava klub hahaha spasitelj. Oro I ekipa
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 11 jun 2022, 20:04, ukupno mijenjano 1 put.
U koliko je prozivka?
Unazadio nas levat svojim pasjalukom i onim egom,sve ja. Eldinu ce trebat vremena da vrati klub na pravi kolosjek koliko je sranja iza sebe ostavio sa svojim pajdasima, da nas je doveo pred gasenje.Koliko je volio Želju da je zadnji mandat i sam rekao da je dosao da vrati svoje pare i na onakav nacin otjera ljude prije njega.Zeljinodijete1921 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 19:53Jugjesamojedan je napisao/la: ↑11 jun 2022, 19:23Niko mu neće ni zviždati, ni psovati, pravi manijaci znaju šta je gospodin Osim uradio za želju.Zeljinodijete1921 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 19:13
Ma samo![]()
![]()
![]()
![]()
Volim te Željo!
Hajde više![]()
Niko to nije zaboravio, ali da zbog njeg za 100 godina kluba se boris za licencu, a ne za Evropu ili titulu to ne mogu nikako da mu oprostim. Volio sam ga i cijenio ko nikog, ali došlo je do kapi koja je prelila času, a to je moglo dovesti do gašenja kluba… a da ne pricam o ponašanju dok nas je vodio gdje se je šprdao i ponašao se da je on vlasnik FK ŽELJEZNIČARA!
Živi bili pa vidjeli da li će mu se zviždati…
Republička liga BiH:1946
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
Prva liga SFRJ:1971–72
Premijer liga:1997–98, 2000–01, 2001–02, 2000–01, 2009–10, 2000–01, 2011–12, 2000–01, 2012–13
Kup BiH:1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2010–11, 2011–12, 2017–18
Superkup:1998, 2000, 2001
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Pristaje mu crvena ko rodi biciklističke…
Dokaz debila posebne vrste!
Sram i stid da te bude.
MIGRANTI iz METROPOLE!
Strah je neizlječiva bolest....
Strah je neizlječiva bolest....
-
- Kontakt:
Imal tog boooomaa ljudiii, koji datum se ceka
Možete pričati šta hoćete ali ovo je meni super. Prije svega smo se prisjetili jedne legendarne generacije, našeg legendarnog trenera i naših legendarnih uposlenika koji su podjednako doprinijeli u osvajanju ovog trofeja. U tom trenutku biti ispred Zvezde, OFK Beograda, Vojvodine, Partizana je bila zaista velika čast. Možda nismo bili dobri na terenu ali smo zato ovu sezonu i godinu prekucali sa svim obilježavanjem historijskih datuma i nažalost ispraćaja naših legendi.
Isto tako bih iskoristio priliku da se zahvalim svima koji su učestvovali u projektu. U projektu je učestvovalo mnogo Željovaca iz administracije, uprave, skupštine, nekadašnji članovi uprave, nekadašnji trener, navijači, nekadašnji igrači, nekadašnji uposlenici i simpatizeri našeg kluba.
Ovih 11 osoba je uplatilo po 2000KM vlastitih sredstava kako bi ovaj projekat bio uspješno okončan.
Slobodan Janjuš, Dragan Kojović, Velija Bećirspahić, Blagoje Bratić, Josip Katalinski, Enver Hadžiabdić, Branimir Jelušić, Božo Janković, Josip Bukal, Edin Sprečo, Avdija Deraković, Slobodan Kojović, Fahrija Hrvat, Džemaludin Šerbo, Nusret Kadrić, Hajrudin Saračević, Miloš Radović, Željko Rodič, Milan Ribar, Sulejman Kulović i Fadil Požegija.
Isto tako bih iskoristio priliku da se zahvalim svima koji su učestvovali u projektu. U projektu je učestvovalo mnogo Željovaca iz administracije, uprave, skupštine, nekadašnji članovi uprave, nekadašnji trener, navijači, nekadašnji igrači, nekadašnji uposlenici i simpatizeri našeg kluba.
Ovih 11 osoba je uplatilo po 2000KM vlastitih sredstava kako bi ovaj projekat bio uspješno okončan.
Zanimljivo je pročitati neke informacije koje pišu u članku objavljenom na ovom sajtu ;
Isto tako bih izdvojio i ovaj dio ;Takozvanih "Željnih 11" čine ljudi na koje je klub, bez dodatnih pitanja i ranije računao kada je bilo potrebno gasiti požare, ali među njima se nalaze i imena koja bi se u budućnosti mogla češće spominjati kada je u pitanju izlazak iz krize koja Grbavicu trese posljednjih par godina.
Bez obzira u kakvoj smo situaciji apsolutno sam sretan što su se ljudi iz Kluba sjetili da dostojno obilježe ovaj datum i da se svi zajedno prisjetimo naših legendi koji danas nisu nažalost sa nama.Roland Schreiber do sada je nepoznato ime navijačima Željezničara, ali njegov lični angažman unutar ovog, za početak malog projekta mogao bi biti nagovještaj veliki stvari koje bi se mogle dešavati na Grbavici. Roland Schreiber je član uprave Lidla u Hrvatskoj, ali je i dio visokog menadžmenta LIDL Njemačke. Kada se govori u ulasku Lidla na bh. tržište, Roland Schreiber je neizbježno ime, a prije godinu dana spominjan je i kao direktor kompanije u BiH.
mosa lošmi stićko tit-ula!
-
- Kontakt:
Pa valjda je mogao buduci investitor uplatiti 2000 KM za projekat, nije mu to puno.
Šta god da se izdešavalo i šta god da je bilo, taj čovjek je ipak sin naše legende, našeg Ivice i sinonim za Željezničar a samim time i za njegove trofeje. Mislim da bi trebalo biti malo više poštovanja prema Amaru, prvenstveno zbog Ivice a onda i zbog svih trofeja, uspjeha i rekorda koje je donio u naš Klub.
mosa lošmi stićko tit-ula!
Inače ne ulazim u rasprave niti komentarišem ono što neko drugi napiše, ali ne znam kako neko može kriviti jednog čovjeka za lošu situaciju. Nekad se kritikovo misimović, sada osim, a sutra neko treći, pretpostavljam od istih ljudi, jer se ne gledaju stvari realno nego brži jezik od pameti ili prst. Tako isto stradaju mnogi omladinci koji igraju, pa im se nakon jednog lošeg poteza psuju najmiliji. Gdje nam je strpljenje ili bar razum prije nego šta izgovorimo ili napišemo.
Svi mogu imati loše poteze i igrači i misimović i osim, ali ih braćo imamo i mi, u životu, na poslu, gdje god, ali treba malo stat na loptu. Jel osim kriv što je vico prekino prvenstvo zbog korone kad smo bili u utrci za titulu. Jel osim kriv što nije bilo publike sezonu poslije, pa nismo imali para ni za plate. Osim, po meni, jeste kriv što nije otvoreniji bio tu, nego demagoški hvalio zalaganje igrača, koji su zbog neprimanja bili demotivisani, ali nijedan navijač želje ne bi trebo zaboravit da je osim prvo željovac, a drugo da je velike stvari u svoja prethodna dva mandata uradio.
Hajmo braćo samo malo širu sliku probat uzet, razmislit malo, pa da ne trčimo i pljujemo kad željovac pogriješi, bio igrač, misimović ili osim.
Nadam se da Osim neće dobiti zvižduke.
Svi mogu imati loše poteze i igrači i misimović i osim, ali ih braćo imamo i mi, u životu, na poslu, gdje god, ali treba malo stat na loptu. Jel osim kriv što je vico prekino prvenstvo zbog korone kad smo bili u utrci za titulu. Jel osim kriv što nije bilo publike sezonu poslije, pa nismo imali para ni za plate. Osim, po meni, jeste kriv što nije otvoreniji bio tu, nego demagoški hvalio zalaganje igrača, koji su zbog neprimanja bili demotivisani, ali nijedan navijač želje ne bi trebo zaboravit da je osim prvo željovac, a drugo da je velike stvari u svoja prethodna dva mandata uradio.
Hajmo braćo samo malo širu sliku probat uzet, razmislit malo, pa da ne trčimo i pljujemo kad željovac pogriješi, bio igrač, misimović ili osim.
sta trebam ga sazaljevati jer se okruzio nesposobnjakovicima i pusikurcima u upravi kluba koje je on doveo , gdje je mislio da je mogao biti bog i batina u klubu , gdje je klub doveo skoro pred gašenje zbog svog bolesnog ega i prodaje pomocnog terena da se svi rastaleKova991 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:47Inače ne ulazim u rasprave niti komentarišem ono što neko drugi napiše, ali ne znam kako neko može kriviti jednog čovjeka za lošu situaciju. Nekad se kritikovo misimović, sada osim, a sutra neko treći, pretpostavljam od istih ljudi, jer se ne gledaju stvari realno nego brži jezik od pameti ili prst. Tako isto stradaju mnogi omladinci koji igraju, pa im se nakon jednog lošeg poteza psuju najmiliji. Gdje nam je strpljenje ili bar razum prije nego šta izgovorimo ili napišemo.
vi niste navijaci kluba vama klub nije najvazniji nego persona i nakon svega i da je uspio ugasiti bilo bi vas neka svako grijesi

-
- Kontakt:
Istog sam misljenja, ali ne razmislja svako objektivno. Realno da nije bilo onih transfera bajica, hadziahmetovica i ostalih i Misimoviceve uprave, jos bi gledali stepenice i lokomotivu na istoku. Da nije bilo Osima, bili bismo osrednji klub po uspjesima, a ne najtrofejniji (bar jos neko vrijeme).Kova991 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:47Inače ne ulazim u rasprave niti komentarišem ono što neko drugi napiše, ali ne znam kako neko može kriviti jednog čovjeka za lošu situaciju. Nekad se kritikovo misimović, sada osim, a sutra neko treći, pretpostavljam od istih ljudi, jer se ne gledaju stvari realno nego brži jezik od pameti ili prst. Tako isto stradaju mnogi omladinci koji igraju, pa im se nakon jednog lošeg poteza psuju najmiliji. Gdje nam je strpljenje ili bar razum prije nego šta izgovorimo ili napišemo.
Obojica su zasrali na kraju i opet se povlaci tema Misketovci i Osimovci. Zeljovci svi, i kad se stavi to na prvo mjesto pored licnog interesa sto se mene tice svi su dobrodosli ponovo nazad, ALI BEZ LICNOG INTERESA PONAVLJAM.
- jointunija
- Kontakt:
Ma nisu ove amebe doživili trofej,ne znaju oni kako to izgleda,eto imaju priliku od ponedjeljka vidjeti kako to čudo izgleda.1921boy je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:46Šta god da se izdešavalo i šta god da je bilo, taj čovjek je ipak sin naše legende, našeg Ivice i sinonim za Željezničar a samim time i za njegove trofeje. Mislim da bi trebalo biti malo više poštovanja prema Amaru, prvenstveno zbog Ivice a onda i zbog svih trofeja, uspjeha i rekorda koje je donio u naš Klub.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Trenutno korisnika/ca: drzgemboadislic i 22 gosta.