Pa isto ide i vama, vec sve dogovoreno, spominjalo se cak i da ce grad preuzeti na sebe odrzavanje terena na odredjeni period. Imate ped.ercinu, ne moze vas grad pogurat nimalo kao ontutankamon1905 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 18:54Grad će učestvovati u projektu sa cifrom od 550.000 KM
Cekamo sad Zrinju da vidimo koliko ce grad ucestvovati. S obzirom da ove iz vrapcica niko ne voli, nigdje im ne daju, tjeraju ih, opet lijepa cifra
Koliko sam upucen svak isto dobija, eno i Sloboda neki dan dobila od grada 550ktutankamon1905 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 18:54Grad će učestvovati u projektu sa cifrom od 550.000 KM
Cekamo sad Zrinju da vidimo koliko ce grad ucestvovati. S obzirom da ove iz vrapcica niko ne voli, nigdje im ne daju, tjeraju ih, opet lijepa cifra
Au ybt nisam znao da ce toliko trebatiBalorda je napisao/la: ↑11 jun 2022, 18:46Po ovome, u najmanju ruku do polovine augusta će trajati radovi. Dakle bar prvih mjesec dana prvenstva nećemo igrati nijednu utakmicu kući.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jun 2022, 18:44Koliko otprilike ce trebati dok se uradi teren u Vrapcicima ? Krece se 14. Juna, hoce biti spreman do lige ili?
Nadam se da bi i mi mogli sad krenuti u promjenu terena jer ce Zrinjski tek u augustu.
Sreca, Mostar je blizu. Postoji gradski stadion.Balorda je napisao/la: ↑11 jun 2022, 18:46Po ovome, u najmanju ruku do polovine augusta će trajati radovi. Dakle bar prvih mjesec dana prvenstva nećemo igrati nijednu utakmicu kući.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑11 jun 2022, 18:44Koliko otprilike ce trebati dok se uradi teren u Vrapcicima ? Krece se 14. Juna, hoce biti spreman do lige ili?
Nadam se da bi i mi mogli sad krenuti u promjenu terena jer ce Zrinjski tek u augustu.
Može se to sve srediti samo, da se ovi travnjaci promjene na svih 5 stadiona do jeseni i onih kisa.
Ma kakav bude raspored, samo zamjenis domacinstva tamo gdje mozes, igras u gostima dok se stadion ne rjesi.ElCartel11 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 19:13Može se to sve srediti samo, da se ovi travnjaci promjene na svih 5 stadiona do jeseni i onih kisa.
Mi možemo na Grbavicu ili Otoku, Sloboda kod brace u Zenicu, Zrinjski i Velež u Široki ili Posušje, Tuzlaci eto mogu u Banovice.
Koliko je njemu?GradKamena2 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 15:21Ja bi ga odnio za te pare realno.
U njihovu ligu sad nece da dođu brazilci i tako te zvijezde,i oni ce davat pare da dovedu jer ih dosta igraca odbija,po meni iduce godine njihovi klubovi ce opet igrat europu,on ako se pokaze vazda moze otic u veci klub u Rusiji,na kraju krajeva sa ovim je rijesio sebi zivot sad moze bez ikakvog pritiska dalje.
Neznam tocno al nije kikiriki sigurnoSejoSexon je napisao/la: ↑11 jun 2022, 19:30Koliko je njemu?GradKamena2 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 15:21Ja bi ga odnio za te pare realno.
U njihovu ligu sad nece da dođu brazilci i tako te zvijezde,i oni ce davat pare da dovedu jer ih dosta igraca odbija,po meni iduce godine njihovi klubovi ce opet igrat europu,on ako se pokaze vazda moze otic u veci klub u Rusiji,na kraju krajeva sa ovim je rijesio sebi zivot sad moze bez ikakvog pritiska dalje.
Strumfovi ga pljuju a da nije bilo njega imali bi desetak trofeja manje i bili bi 5 puta manji klub i 5 puta manje popularni
Da dva takva ugovora u životu i ako pametno iskoristi, moze se obezbjeditiGradKamena2 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 20:19Neznam tocno al nije kikiriki sigurnoSejoSexon je napisao/la: ↑11 jun 2022, 19:30Koliko je njemu?GradKamena2 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 15:21Ja bi ga odnio za te pare realno.
Ja bi na vasem mjestu sutio jer bas ovo gore navedeno vazi za vas da nije husrefa.Tatamata1946 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 20:46Strumfovi ga pljuju a da nije bilo njega imali bi desetak trofeja manje i bili bi 5 puta manji klub i 5 puta manje popularni
10 trofeja osovjio amar, husref 4, o cemu pricas?LegendaIvica je napisao/la: ↑11 jun 2022, 21:28
Ja bi na vasem mjestu sutio jer bas ovo gore navedeno vazi za vas da nije husrefa.
Corona titula je isto njegova ali nejse moj komentar se vise odnosi na onaj zadnji dio „bili bi 5 puta manji klub i 5 puta manje popularni“.TETRAPAK je napisao/la: ↑11 jun 2022, 21:3710 trofeja osovjio amar, husref 4, o cemu pricas?LegendaIvica je napisao/la: ↑11 jun 2022, 21:28
Ja bi na vasem mjestu sutio jer bas ovo gore navedeno vazi za vas da nije husrefa.
Trenutno korisnika/ca: Balorda, mosarajvosa83 i 12 gostiju.