UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
- tutankamon1905
- Kontakt:
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Da bar imamo u reprezentaciji napadaca koji zna dat gol 

Ma znam brate ali tanko to nesto, pa sta je problem vratiti, pogledati, negdje se za gluposti potrosi 5 minuta, a ovdje je kao on 100% siguran da nije bilo faula,Fudo je napisao/la: ↑11 jun 2022, 22:42Koristo se, pa u Finskoj je penal sviran nakon VARa
- svrakino1921
- Kontakt:
BRAVO MOMCI
PRVI SMO NA TABELI
BRAVO ZELJINA SKOLA
DRESOVI VRH VRHOVA
VOLIM TE VOLJENA BIH
PRVI SMO NA TABELI
BRAVO ZELJINA SKOLA
DRESOVI VRH VRHOVA
VOLIM TE VOLJENA BIH
Imamo Prevljaka,koji nije dobio nijednu upotebljivu loptu veceras.tutankamon1905 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 22:44Da bar imamo u reprezentaciji napadaca koji zna dat gol![]()
Nema ovdje vise niti jednog kvalitetnog, ono bas kvalitetnog igraca. Dzeko je vec u godinama, ostalo goli khurac posebno u ofanzivnom dijelu. Nema ovdje pomoci ni da Anceloti dodje na klupu. Nazalost, prosjek ekipa.
⚽FK Garaže⚽
Ma mrzim i ja ovog arogantnog zabara, ja cak mislim da nas je on i "****" na grbavici protiv Francuza
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Oni to nisu mogli nikad... ko god je selektor.. u tome je poenta... nemamo bolje a ovi ne igraju ...Imajednabrigada je napisao/la: ↑11 jun 2022, 22:41
Pa normalno da je kriv ..on bira te igrace i postavlja ih. Nisam to ja. Sto stavlja igrace ako ne mogu odgoborit zadatku.
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
Cuj talenat a 26 mu godina, talenat je bio dok je razvaljivo u SF Novi Grad kao klinac.zaostrog je napisao/la: ↑11 jun 2022, 22:43U svakoj utakmici su očite neke stvari, ali svakoj.
1. Čivić je invalid kojeg ne treba zvati, a kamol stavljati da igra. On je u svakoj utakmici repke bio najgori.
2. Šehića ne treba trpiti i čekati da nas zajebe, nego djelovati preventivno i skloniti ga.
3. Gojak ne može niti nosilac igre nego samo karika koja ulazi. Pretrom, preglup, a talenat, taman za klupe.
4. Broj 4, ali ne najmanje bitno, nego možda i na vrhu - Sušića ne treba zvati jer je prestar a igrač i rangu PLBiH. Forsiraj mlade na beku, šta će ti ovaj.
Crnu Goru smo morali rasuti, ali kad bismo izvukli ove zaključke, bilo bi ok.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Sehic je najveći kloc na golu, skoci na pogrešnu stranu kod šuta umjesto da prvo saceka i umalo je dva puta izgubio loptu nazad. Nemogu vjerovati da smo Premier League golmana otjerali umjesto njega. Još imaš Vasilja i Kovacevica koji su bolji golmane od njega. Jedan teški invalid kao Civic ulazi umjesto Kolasinca, a lasalamet. Amar Dedic je najboljim godinama da se na njega fosira isto što se fosiralo na Pjanica i Dzeku, a jedan teški debil kao Mateo Susic igra a još veci debile su Cipetic, Corluka i Kadusic. Bilbija je dobio poziv i niti jedan put dobio priliku da igra, a protiv Crne Gore je najbolja prilika bila da mu šance dadne. Gojak je meni najviše razocarao od svi igrace koji sam ocekivao da ce napravit dobru karieru...
Zadnja izmjena: Harise, dana/u 11 jun 2022, 22:50, ukupno mijenjano 1 put.
- marlostanf1eld
- Kontakt:
Hahahah bugarska ubleha daje intervju a krezubi horsasi se deru ivajlo odlazi
Bravo momci!
Realno gol je trebao biti poništen
Realno gol je trebao biti poništen
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Pa gradi lik autoritet na ovakvim reprezentacijama, klinac bi onako mahao rukama da se radi o nekom drugom nego bi lijepo otisao da pogleda VAR.Tekashi je napisao/la: ↑11 jun 2022, 22:42Jos autoritativno odmahuje rukama! Mamu mu ****
Cist faul.
Ha,ha..prvi na tabeli...tanko,tanko ,tankosava.Mada sam ga podržavao zbog mira u kući moram priznati da Petev i nakon godinu ili dvije nema pojma ko mu šta igra ,i na kojoj poziciji može pružiti najviše.Malo o igračkom kadru i ono na što se moramo naviknuti.
Mujdža,Medunjanin,Ibišević,Rahimić..i ostali kontra Čivić,Hotić,Rade i ostali jadno,najjadnije..Petevu jedino mogu zamjeriti što nikad,ali baš nikad ne može potrefiti najbolju poziciju...Krunić ni dan danas ne kontam koja je njegova pozicija
Mujdža,Medunjanin,Ibišević,Rahimić..i ostali kontra Čivić,Hotić,Rade i ostali jadno,najjadnije..Petevu jedino mogu zamjeriti što nikad,ali baš nikad ne može potrefiti najbolju poziciju...Krunić ni dan danas ne kontam koja je njegova pozicija
Ivaylo **** odlazi... malog dedica drzati po strani I gazibegovica da bi ove dvije menadzerske Karine poput susica I civica stavljao u igru to Je za zatvora... sta civic treba da uradi da tvoj glupi mozak skonta da on nikako I ni po cemu nemoze pomoci ekipi... gojak na krilo? Hotic prije Manala? Pa ovaj covjek ili namjerno ovo radi po vicinom nalogu ili je neograniceno glup... a dzekina ku..obolja je ja mislim nesto nevidzeno u reprezentativnom fudbalu... covjeku bukvalno mrsko potrcat I primljen gol je njegova krivica jer je bezveze izgubio loptu cisto iz lijenosti... ovo vise postaje tragikomicno I ja Mislim da je najbolje da se on oprosti ... nema logike vise da se od njega nesto ocekuje jer lika boli rinaka ... on nije lider niti ce to ikad biti... nije kapiten nije prevaga na terenu jer nezeli biti ...
-
- Kontakt:
Pjanić today
0 goals scored
0 assist
0 key passes
1 presađena kosa
32 Instagram stories
5 nargila smoked
0 goals scored
0 assist
0 key passes
1 presađena kosa
32 Instagram stories
5 nargila smoked
Cist faul kod gola Crne Gore,dobro bi bilo da neko pokaze snimak.
Civic i Sehic,dvije najvece ublehe u reprezentaciji ikad bgm.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
-
- Kontakt:
Petev prica al ništa ne kaze

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.