UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)
Od ova 22 levata na terenu.. Džeko, Ahmedhodžić, Hotić, Menalo, Vešović i Marušić liče na fudbalere.
Sreća pa ovaj naš stručnjak igra protiv njemu sličnih stručnjaka.
Sreća pa ovaj naš stručnjak igra protiv njemu sličnih stručnjaka.
The saddest thing in life is wasted talent.
Brate Kolasinac po meni najbolji
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Imas Duljevica koji je bio odlican, ti stavljas Gojaka na Krilo. Nevjerovatno.
Mislim, mi imamo sve u našima rukama, cak nam i raspored ide na ruku. Siguran sam i da cemo osvojiti ovu grupu, ali neke stvari stvarno nisu potrebne. "Sto jednostavno, kad moze komplikovano", ovo je nekakva logika Peteva.
Mislim, mi imamo sve u našima rukama, cak nam i raspored ide na ruku. Siguran sam i da cemo osvojiti ovu grupu, ali neke stvari stvarno nisu potrebne. "Sto jednostavno, kad moze komplikovano", ovo je nekakva logika Peteva.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Na kraju je ispalo dobro po nas, mogli smo pobijediti, ali Crna Gora je imala par šansi gdje smo mogli mnogo gore proći.
Sve je u našim rukama u ovoj grupi, imamo dvije domaće utakmice i mogli bi ovo rutinski privesti kraju.
Sve je u našim rukama u ovoj grupi, imamo dvije domaće utakmice i mogli bi ovo rutinski privesti kraju.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Mislim da je Dulja izginuo i ispuhao nakon Rumunije, igrat će sad protiv Finske.emir79 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 22:54Imas Duljevica koji je bio odlican, ti stavljas Gojaka na Krilo. Nevjerovatno.
Ali slažem se, ovo forsiranje Gojaka je bolest.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
-
- Kontakt:
Sta je ono pri kraju utakmice. U zivotu smjesnije scene nisam vidio. Out izvodi Civic, Petev urla i postavlja igrace da se nesto organizovano izvede, Civic loptu iz outa u out.
Meni je "onako" brate. Jbg već ima i godina i iskustva. Čovjek očekuje više od njega.
The saddest thing in life is wasted talent.
Stari mu je dobar s Mamicem. To je razlog.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jun 2022, 22:55Mislim da je Dulja izginuo i ispuhao nakon Rumunije, igrat će sad protiv Finske.emir79 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 22:54Imas Duljevica koji je bio odlican, ti stavljas Gojaka na Krilo. Nevjerovatno.
I sa Midhom Džekom istoTheChief je napisao/la: ↑11 jun 2022, 22:58Stari mu je dobar s Mamicem. To je razlog.DuljevinhoHaraldo je napisao/la: ↑11 jun 2022, 22:55Mislim da je Dulja izginuo i ispuhao nakon Rumunije, igrat će sad protiv Finske.emir79 je napisao/la: ↑11 jun 2022, 22:54Imas Duljevica koji je bio odlican, ti stavljas Gojaka na Krilo. Nevjerovatno.
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
Zasto ali zasto ova postava od pocetka kad si vidio pet puta do sad da to NE FUNKCIONISE. Krunic kao SS Gojak i Hotic po krilima Susic na beku
Protiv slabasne CG s 5 veznjaka i poluspremnim Dzekom u napadu

Protiv slabasne CG s 5 veznjaka i poluspremnim Dzekom u napadu

"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
Ma mislio sam na to da mu je Bog dao talenat koji nije iskoristio jer je glup. Normalno da je sad to propaloKaunas je napisao/la: ↑11 jun 2022, 22:46Cuj talenat a 26 mu godina, talenat je bio dok je razvaljivo u SF Novi Grad kao klinac.zaostrog je napisao/la: ↑11 jun 2022, 22:43U svakoj utakmici su očite neke stvari, ali svakoj.
1. Čivić je invalid kojeg ne treba zvati, a kamol stavljati da igra. On je u svakoj utakmici repke bio najgori.
2. Šehića ne treba trpiti i čekati da nas zajebe, nego djelovati preventivno i skloniti ga.
3. Gojak ne može niti nosilac igre nego samo karika koja ulazi. Pretrom, preglup, a talenat, taman za klupe.
4. Broj 4, ali ne najmanje bitno, nego možda i na vrhu - Sušića ne treba zvati jer je prestar a igrač i rangu PLBiH. Forsiraj mlade na beku, šta će ti ovaj.
Crnu Goru smo morali rasuti, ali kad bismo izvukli ove zaključke, bilo bi ok.

Ovo je definitivno najslabija grupa Liga Nacija. Dovoljno je da pogledas sve reprezentacije i njihove rezultate u kvalifikacijama za SP i sve ce ti biti jasno, pocevsi od nas.
Jel bitno uopste ako zavrsimo prvi ? Ko se jos moze nadati da odemo na EP preko baraza Lige nacija kad ne mozemo nadigrati Crnu Goru
Jel bitno uopste ako zavrsimo prvi ? Ko se jos moze nadati da odemo na EP preko baraza Lige nacija kad ne mozemo nadigrati Crnu Goru
-
- Kontakt:
Ali bukvalno igra i postava ko da je Dodik birao i opet BiH prva na tabeli. Sta ti je Bozja pravda.

Harise je napisao/la: ↑11 jun 2022, 22:46Sehic je najveći kloc na golu, skoci na pogrešnu stranu kod šuta umjesto da prvo saceka i umalo je dva puta izgubio loptu nazad. Nemogu vjerovati da smo Premier League golmana otjerali umjesto njega. Još imaš Vasilja i Kovacevica koji su bolji golmane od njega. Jedan teški invalid kao Civic ulazi umjesto Kolasinca, a lasalamet. Amar Dedic je najboljim godinama da se na njega fosira isto što se fosiralo na Pjanica i Dzeku, a jedan teški debil kao Mateo Susic igra a još veci debile su Cipetic, Corluka i Kadusic. Bilbija je dobio poziv i niti jedan put dobio priliku da igra, a protiv Crne Gore je najbolja prilika bila da mu šance dadne. Gojak je meni najviše razocarao od svi igrace koji sam ocekivao da ce napravit dobru karieru...

Ja sam siguran da Rumunija uzima 1. mjesto
zaostrog je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:00Kaunas je napisao/la: ↑11 jun 2022, 22:46Upravu si za ovo i to je ono sto ne vidimo kod Peteva ne skenira igrace vec im daje nove sanse..Kod Susica se znalo unaprijed prvih 1o igraca skoro svaku utakmicu nemas sta puno eksperimentisatzaostrog je napisao/la: ↑11 jun 2022, 22:43U svakoj utakmici su očite neke stvari, ali svakoj.
1. Čivić je invalid kojeg ne treba zvati, a kamol stavljati da igra. On je u svakoj utakmici repke bio najgori.
2. Šehića ne treba trpiti i čekati da nas zajebe, nego djelovati preventivno i skloniti ga.
3. Gojak ne može niti nosilac igre nego samo karika koja ulazi.
4. Broj 4 Sušića ne treba zvati jer je prestar a igrač i rangu PLBiH. .
Crnu Goru smo morali rasuti, ali kad bismo izvukli ove zaključke, bilo bi ok.
Ali ovo blamiranje sa postavljanjem poretka u ovoj raspaloj grupi nakon što kombinovani tim Crne Gore nisi dobio hahahahah
41:34
- svrakino1921
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 4 gosta.