Eldar Ćivić
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
- baboedindzeko09
- Kontakt:
-
nebeskasila
- Kontakt:
Re: Eldar Ćivić
Ja da sam na tvom mjestu i da vidim da me svi tjeraju, pa majka mu stara oprosti se, nisi za ovaj nivo ,ne ide i gotovo
Tarabo zuta...ni u Ferencu nemas mjesta, al ovdje te guraju.
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!
svaki put kad ga vidim, sjetim se najgore partije jednog igraca u historiji ove repke.
nevjerovatno je da ovakav panj igra za repku u kontinuitetu, lik nezamjenjiv:-)
nevjerovatno je da ovakav panj igra za repku u kontinuitetu, lik nezamjenjiv:-)
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- Hadersfild
- Kontakt:
Toliko mi je žao što Dedić ne može dobiti minutažu ispred ovog kriminalnog amatera 
Ćivić vjerovatno najveći panj koji je ikada obukao dres reprezentacije. Daj Bože da mu ovo bude posljednji poziv.
Ćivić vjerovatno najveći panj koji je ikada obukao dres reprezentacije. Daj Bože da mu ovo bude posljednji poziv.
-
izdzezveubrazil
- Kontakt:
Ćivić se ugurao među 50 igrača sa najviše nastupa u historiji reprezentacije BiH. Fuj.
Zbog ovog kalesijskog ružnog tukmeza ne igra jedan Dedić, dabogda obje noge slomio.
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Možda i najgori igrač u historiji reprezentacije. Ako ne najgori, onda sigurno Top 5.
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
- ASD
- Kontakt:
Dedić je desni bek koji igrom slučaja u klubu igra lijevog beka.
- DuljevinhoHaraldo
- Kontakt:
Bezveze je ovo pljuvanje po Civicu, kad je jos 3-4 igraca kiksalo u onoj akciji kod primljenog gola.
Onaj gol je iskljucivi kiks u timskoj igri a nikako pojedinca kako se ovdje razapinje totalno nebitan igrac.
Da je Hadziahmeta onako prosao igrac a Civic se bacio na pod kao da ga je sniper skinuo, opet bi se psovalo Civicu.
Onaj gol je iskljucivi kiks u timskoj igri a nikako pojedinca kako se ovdje razapinje totalno nebitan igrac.
Da je Hadziahmeta onako prosao igrac a Civic se bacio na pod kao da ga je sniper skinuo, opet bi se psovalo Civicu.
⚜️~⚜️~⚜️
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić
Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala
kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino
Tačno tako...Civica se pljuvalo i nakon dobre partije protiv Italije, Ukrajine itd. On je kriv i kad nije kriv.
Pljuvat će ga se uvijek.
Svaka njegova greška se vidi, a greške njihovih ljubimaca se prešućuju.
Civic je tačno tamo gdje treba da bude, rezerva Kolasincu jer boljeg lijevog beka nemamo.
Pljuvat će ga se uvijek.
Civic je tačno tamo gdje treba da bude, rezerva Kolasincu jer boljeg lijevog beka nemamo.
Itekako imamo:Amar Dedic,Bojan Nastic pa cak i Emir Karic iz Darmstadta su bolji igraci od navedenog. Za panja Sanicanina tj.3 i 4 stopera nazalost nemamo bolju zamjenu,barem ne sa cistim papirima.hurem je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:15Tačno tako...Civica se pljuvalo i nakon dobre partije protiv Italije, Ukrajine itd. On je kriv i kad nije kriv.
Pljuvat će ga se uvijek.
Njega se ne može i ne smije braniti zato što samo u 1/10 utakmica odigra dobro.hurem je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:15Tačno tako...Civica se pljuvalo i nakon dobre partije protiv Italije, Ukrajine itd. On je kriv i kad nije kriv.
Pljuvat će ga se uvijek.
Obrambeno je loš, u tranziciji prema napadu još gori i tiu sva priča završava.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- ASD
- Kontakt:
Dedić je lijevi bek kao što je Gojak lijevo krilo.guillermo je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:50Itekako imamo:Amar Dedic,Bojan Nastic pa cak i Emir Karic iz Darmstadta su bolji igraci od navedenog. Za panja Sanicanina tj.3 i 4 stopera nazalost nemamo bolju zamjenu,barem ne sa cistim papirima.hurem je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:15Tačno tako...Civica se pljuvalo i nakon dobre partije protiv Italije, Ukrajine itd. On je kriv i kad nije kriv.
Pljuvat će ga se uvijek.
- bavariapivo
- Kontakt:
Nekad kad gledam ovog panja, razmišljam kako je moguće, da se on profesionalno bavi loptom, i da zaradi mjesečno 50k €, ako ne i više...?!?
Trenutno korisnika/ca: ASD, EdinjoBos, katalinski i 25 gostiju.