1921boy je napisao/la: ↑11 jun 2022, 23:46Šta god da se izdešavalo i šta god da je bilo, taj čovjek je ipak sin naše legende, našeg Ivice i sinonim za Željezničar a samim time i za njegove trofeje. Mislim da bi trebalo biti malo više poštovanja prema Amaru, prvenstveno zbog Ivice a onda i zbog svih trofeja, uspjeha i rekorda koje je donio u naš Klub.
Ne bih se složio sa tobom, zbog Ivice Osima bi mu se mogle neke stvari i da progledaju kroz prste… donio nam je titule to je činjenica i na tome smo mu svi mnogo zahvali, ali nam je u zadnja 2 mandata donio ogromne probleme… moja ljubav prema klubu je takva da ja ne očekujem nikakvu korist, dok njega zanima samo korist. On i njegovi pajdasi su imali samo jedno u glavi a to je prodaja pomoćnog stadiona kako bi on namirio svoja dugovanja od kluba… ti to vrlo dobro znaš jer si upućen… uvijek sam ga cijenio, poštovao ali drug ne mogu ja tebe vise poštovati kad se ti tako bahato i kurcevito ponašaš kao da si veći od kluba! Pasa moj nisi, i da se vise nikad ne pojaviš na Grbavici ja bi volio jer znam da ako opet dodjes može glava samo da me zaboli!

Živi bili pa vidjeli, po meni svak nek odgovara za svoje postupke i greške, a zvižduci su najmanje sto je zaslužio…