FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma nisam mislio da mora biti Kadusic,vise sa mislio na to da nam je desni bek pod moranje.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Kontakt:
Nista se nije naucilo ako se na ovaj vezni red dovede jos i Cajic.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A sta ako ide Kapic? Ja mislim da bi nam trebao i Cajic ili bilo ko drugi, ako bi riki otisao.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑12 jun 2022, 16:57Nista se nije naucilo ako se na ovaj vezni red dovede jos i Cajic.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Hadžija maloprije ispred Ibysa prica na telefon i nešto mlati rukom 

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne znam, dalo bi se tad razmisliti.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jun 2022, 17:00A sta ako ide Kapic? Ja mislim da bi nam trebao i Cajic ili bilo ko drugi, ako bi riki otisao.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑12 jun 2022, 16:57Nista se nije naucilo ako se na ovaj vezni red dovede jos i Cajic.
Kapić, Čirjak, Ramić, Đokanović, Šećerović svi konkurišu za dva mjesta u veznom redu. Pritom ne brojim Ališaha, Buljubašića i Nurkovića koji su mlađi a kojima treba otvarati prostor.
E sad, Kapić, Čirjak i Ramić su slični profili, svi mogu biti jedino playevi, zadnji vezni nisu. Ako će se išta dovoditi, onda to treba biti zamjena za Đokanovića. Dakle nikakav playmaker, a Čajić je klasični play, nego zadnji vezni.
Dizdarević, Ševelj, Lazić, Mujakić, Tomašević, Đokanović, Ćirjak, Avramovski, Ikić, Suljić i Čataković. Ovo je najboljih 11 (4-2-3-1) iz trenutnog kadra. Šečerović nek bude prva alternativa za nekog od dvojca zadnjih veznih, a Kapic moze uletiti umjesto Avramovskog. Od svih ovih igraca se naravno očekuje da budu na puno vecem nivou nakon priprema pod Dudicevom palicom.
PS. Sretno svima, igracima, rukovodstvu i upravi, navijačima i neka se od ove prozivke okrene neki novi i ljepši list za naš klub.
PS. Sretno svima, igracima, rukovodstvu i upravi, navijačima i neka se od ove prozivke okrene neki novi i ljepši list za naš klub.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
@NazorUso ide Stupcanica zivotom
Što Maki nahvali golmana Stupčanice, 10 godina u FKS, poziv u u-19 repku i et ne dobi šansu...
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nista Klis, a?

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- BegovicRamiz
- Kontakt:
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sad u Butmiru stoje u vrsti
a Fedja govori na parove razbroj se!
Svakako bi bilo prenatrpano na stadionu da igraju i Igman i Klis, bitnija je Premijer liga.BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jun 2022, 18:16barata informacijama ko da su igraci Bayerna
nista ovaj put
dogodine![]()

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jun 2022, 18:19sad u Butmiru stoje u vrsti

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- BegovicRamiz
- Kontakt:
hoce li im doci kakvih jacih imena, ostaje li ZebaNirton je napisao/la: ↑12 jun 2022, 18:19Svakako bi bilo prenatrpano na stadionu da igraju i Igman i Klis, bitnija je Premijer liga.BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jun 2022, 18:16barata informacijama ko da su igraci Bayerna
nista ovaj put
dogodine![]()
![]()
nesto iz prve ruke
govore za Besagica da ce u komisluk ima li istine
Nadam se da je Feđa prvo završio pricu sa Ahmetovicem, Velkoskim, Hebibovicem, Dupovcem, Kanuricem i Palićem, te da oni prozivku dojučerašnjih kolega prate sa one tribine.BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jun 2022, 18:19sad u Butmiru stoje u vrsti
U vrstu po visini, poslije najnižeg 2 prazna mjesta pa Kobiljar i Heba.BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jun 2022, 18:19sad u Butmiru stoje u vrsti
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Svi su na spisku za ljekarski za sutra i prekosutra
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma hoce, sigurno nece igrati sa ovim timom iz Federalne. Za Igman su i u zadnjih par godina igrali igraci sa jacim CV-em za taj nivo takmicenja(Zeba, Srdjan Stanic, Asim Zec...).BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jun 2022, 18:23hoce li im doci kakvih jacih imena, ostaje li ZebaNirton je napisao/la: ↑12 jun 2022, 18:19Svakako bi bilo prenatrpano na stadionu da igraju i Igman i Klis, bitnija je Premijer liga.BegovicRamiz je napisao/la: ↑12 jun 2022, 18:16
barata informacijama ko da su igraci Bayerna![]()
nista ovaj put
dogodine![]()
![]()
nesto iz prve ruke
govore za Besagica da ce u komisluk ima li istine
Za Zebu i Besagica ne znam

- BegovicRamiz
- Kontakt:
Hebib begi kako trci tako radi salto naprijed
ko komandosi
ko komandosi
Trenutno korisnika/ca: Aduka87, Beli98, Bing [Bot], Dave, ErosViverosViv, Hamagara, Imamkarbarum, johntravolta123, mnon46, N3R3D, Pantelija, Proximic, stokastoka23, Tatamata1946, Turo i 161 gost.