Pa kako ce ih pominjat kad su inkognito anonimno slikavali ...

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Pa kako ce ih pominjat kad su inkognito anonimno slikavali ...
Malo pogledaj na pocetku..svi smo imali i vise nego "dozu" respekta. Pa 90 posto nas ga jenzelilo za selektora iako nema nikakvog iskustva...a onda kada nisi izabran, podnesi poraz ili radi na sebi da dobijes priliku. Ili skupi ljude i kreni u borbu protiv onih koji su doveli sve ovo u ovakvo stanje.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑12 jun 2022, 11:57O njegovoj trenerskoj kompetenciji je suvišno pričati jer ne posjeduje istu. Također, ne smatram da bi trebao dobiti priliku na mjestu trenera bez adekvatnog prvog angažmana negdje drugo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 10:11Nosi ga kuci. Kurcem ne mrda godinama da krene s trenerskom karijerom, a sad iskoristio situaciju kad smo svi bili na njegovoj strani pa proba na ovakav nacin do mjesta selektora. Al izgleda da mu nije inteligencija jaca strana..ne konta da se svakom objavom sve vise ukopava. Al evo imat ce uvijek ovakvih poput tebe da ga brane.
S ovom pricom o vatrenima, splitu, zagrebu, stavljanju svih u isti kos jer vidis grb zrinjskog, samo pokazujes da imas neki dublji problem
Pričam konkretno o njegovim životnim navikama po završetku njegove igračke karijere i onome čim nas je zadužio, odnosom prema dresu gdje nije tvoj problem niti ičiji drugo njegov način provođenja slobodnog vremena. Samo tvoje pisanje malim slovom njegovog prezimena dovoljno govori o tome šta ti misliš o istom i onome što on reprezentuje.
A ti ako navijaš samo za ovu reprezentaciju, imati ćeš dozu poštovanja prema čovjeku koji je ono što jeste i čiji identitet ne treba zaboravljati i koji je predstavljao simbol BiH u njenim počecima od nezavisnosti ka ovamo. Zato ponavljam, obriši se oko usta i odradi restruktuiranje svojih moralnih načela ako se samoidentificiraš sa ovom reprezentacijom.
Gledaj Maestro ne ocekuje puno od selektora. Maestro ocekuje one osnovne stvari. A to je da igraci igraju ono sto igraju u klubu. Da postavis formaciju po tome koje igrace imas. Da kao selektor uvidis da Dzeko sam ne moze u napadu. Da mu tu postavis drugog napadaca koji ce za njega da trci. Kao sto bi @babino rekao, jedan sto odradi prljav posao za Dzeku. E onda mozes ocekivati golove od Dzeke. A ne da Dzeko sa 36 godina mora sam u napadu sve raditi. Dzeko ce i sa 40 godina golove davati to nije upitno. Ali ne moze on to sam nego treba taj jedan pokraj.feniksptica je napisao/la: ↑12 jun 2022, 15:18Maestro je najgori lik ovdje. Covjece kad ces vec pametovat i odgovarat, odgovori i kakd neko napise dobar post o stanju igraca i kvalitetu istih.
Mrzim ljude kojim je svrha u zivotu samo pametovati i pljuvati
Vidi se da postaješ površan. Mozda si uvijek bio ali nisam toliko primjećivao jer si mi bio drag.
Sve to što si nabrojao su kozmetičke promjene tipa, fali nam Prcić da igramo ko Barcelona.Maestro je napisao/la: ↑12 jun 2022, 17:36Gledaj Maestro ne ocekuje puno od selektora. Maestro ocekuje one osnovne stvari. A to je da igraci igraju ono sto igraju u klubu. Da postavis formaciju po tome koje igrace imas. Da kao selektor uvidis da Dzeko sam ne moze u napadu. Da mu tu postavis drugog napadaca koji ce za njega da trci. Kao sto bi @babino rekao, jedan sto odradi prljav posao za Dzeku. E onda mozes ocekivati golove od Dzeke. A ne da Dzeko sa 36 godina mora sam u napadu sve raditi. Dzeko ce i sa 40 godina golove davati to nije upitno. Ali ne moze on to sam nego treba taj jedan pokraj.feniksptica je napisao/la: ↑12 jun 2022, 15:18Maestro je najgori lik ovdje. Covjece kad ces vec pametovat i odgovarat, odgovori i kakd neko napise dobar post o stanju igraca i kvalitetu istih.
Mrzim ljude kojim je svrha u zivotu samo pametovati i pljuvati
Na drugoj strani Maestro se slaze sa Tutom da su Menalo i Prevljak igraci koji sluze kao izmjene kada ti treba gol. Jer to znaju. Oni nisu igraci za prvi jedanest. Ne ocekujem od ove ekipe da igra fino i nabija protivnike. Ali kad vec malo golova primas kao sad pod Tutom, postavi ekipu da se brani i poslozi to naprijed oko Dzeke i zabice Dzeko ili Prevljak i Menalo kada ih ubacis na teren. Probaj Dedica na beku gori ne moze biti od sadasnji. Trazi zamjenu za Sehica koji je teski kikser. I uigraj jednu formaciju.
To s formacijama i igracima na pravim mjestima govorim vec od Mese a ne tek od Tute.
A zašto misliš da možemo kontrolisati teren sa dva takva igrača, te sa dva prava krila i sa dva napadača koji su nepokretni? Pa to se više nigdje ne igra, ne možeš doći do lopte, ljudi ti sklone loptu i džaba ti dva špica, ne može nikako doći lopta do njih.Beduin je napisao/la: ↑12 jun 2022, 17:53Ma protiv Finaca odmah napasti sa 442, po stranama Dulja/Luka i Stevanovic, u sredini Pjanic i Krunic, naprijed Dzeko/Prevljak i Demirovic i uceraj mu.
Dosta je vise ganjanje rezultata sa 5 veznih igraca. Vakat je ici na gol vise, stvoriti i igracima taj pritisak.
Ma ja to vise razmisljam naglas, isfrustriran prethodnim taktikama i selekcijom igraca.izdzezveubrazil je napisao/la: ↑12 jun 2022, 17:57A zašto misliš da možemo kontrolisati teren sa dva takva igrača, te sa dva prava krila i sa dva napadača koji su nepokretni? Pa to se više nigdje ne igra, ne možeš doći do lopte, ljudi ti sklone loptu i džaba ti dva špica, ne može nikako doći lopta do njih.Beduin je napisao/la: ↑12 jun 2022, 17:53Ma protiv Finaca odmah napasti sa 442, po stranama Dulja/Luka i Stevanovic, u sredini Pjanic i Krunic, naprijed Dzeko/Prevljak i Demirovic i uceraj mu.
Dosta je vise ganjanje rezultata sa 5 veznih igraca. Vakat je ici na gol vise, stvoriti i igracima taj pritisak.
Neovisno o nečijim kompetencijama i radu na sebi, ovaj Savez, baš kao i prošli ima svoj sistem selekcije koji nema nikakve veze sa zdravim razumom a s druge strane mnogo veze sa refleksijom bh svakodnevnice i dnevnopolitičke scene.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 17:14Malo pogledaj na pocetku..svi smo imali i vise nego "dozu" respekta. Pa 90 posto nas ga jenzelilo za selektora iako nema nikakvog iskustva...a onda kada nisi izabran, podnesi poraz ili radi na sebi da dobijes priliku. Ili skupi ljude i kreni u borbu protiv onih koji su doveli sve ovo u ovakvo stanje.
Al lakse je bilo komentirat po twiteru..vidim da vise od pola onih koji su bili za njeg, sada vise nisu jer se bruka.
Nikakav respekt tu nema veze..svaka cast za sve u proslosti, ali ovo mu ne treba
Nismo mi toliko hendikepirani, imaš igrače za super taktive samo da Petev ne izigrava Guardiolu pa neke karafeke taktičke izvodizgembo89 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 22:27Sta znaci jedno dobro krilo Tadic dribling ubacaj Mitrovic glavom gol..Mi nemamo takvog igraca mozda od Senada Lulica koji je mogao probit po strani i asistirati niti imamo u veznom plejmekera od Misimovica da ubaci loptu u prazan prostor pred gol..Totalno smo hendikepirani
Baš gledam utakmicu. Pa nas bi ova Slovenija oplodila i porodila. U odnosu na nas, ljudi igraju ko man City.zgembo89 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 22:27Sta znaci jedno dobro krilo Tadic dribling ubacaj Mitrovic glavom gol..Mi nemamo takvog igraca mozda od Senada Lulica koji je mogao probit po strani i asistirati niti imamo u veznom plejmekera od Misimovica da ubaci loptu u prazan prostor pred gol..Totalno smo hendikepirani
Nisi mogao bolje reći, znači tako i ja razmišljam, a i mnogi drugi koji su bili za Barbareza a ne za Peteva ili bilo koga drugogtutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 17:14Malo pogledaj na pocetku..svi smo imali i vise nego "dozu" respekta. Pa 90 posto nas ga jenzelilo za selektora iako nema nikakvog iskustva...a onda kada nisi izabran, podnesi poraz ili radi na sebi da dobijes priliku. Ili skupi ljude i kreni u borbu protiv onih koji su doveli sve ovo u ovakvo stanje.RacioEmocionalan je napisao/la: ↑12 jun 2022, 11:57O njegovoj trenerskoj kompetenciji je suvišno pričati jer ne posjeduje istu. Također, ne smatram da bi trebao dobiti priliku na mjestu trenera bez adekvatnog prvog angažmana negdje drugo.tutankamon1905 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 10:11Nosi ga kuci. Kurcem ne mrda godinama da krene s trenerskom karijerom, a sad iskoristio situaciju kad smo svi bili na njegovoj strani pa proba na ovakav nacin do mjesta selektora. Al izgleda da mu nije inteligencija jaca strana..ne konta da se svakom objavom sve vise ukopava. Al evo imat ce uvijek ovakvih poput tebe da ga brane.
S ovom pricom o vatrenima, splitu, zagrebu, stavljanju svih u isti kos jer vidis grb zrinjskog, samo pokazujes da imas neki dublji problem
Pričam konkretno o njegovim životnim navikama po završetku njegove igračke karijere i onome čim nas je zadužio, odnosom prema dresu gdje nije tvoj problem niti ičiji drugo njegov način provođenja slobodnog vremena. Samo tvoje pisanje malim slovom njegovog prezimena dovoljno govori o tome šta ti misliš o istom i onome što on reprezentuje.
A ti ako navijaš samo za ovu reprezentaciju, imati ćeš dozu poštovanja prema čovjeku koji je ono što jeste i čiji identitet ne treba zaboravljati i koji je predstavljao simbol BiH u njenim počecima od nezavisnosti ka ovamo. Zato ponavljam, obriši se oko usta i odradi restruktuiranje svojih moralnih načela ako se samoidentificiraš sa ovom reprezentacijom.
Al lakse je bilo komentirat po twiteru..vidim da vise od pola onih koji su bili za njeg, sada vise nisu jer se bruka.
Nikakav respekt tu nema veze..svaka cast za sve u proslosti, ali ovo mu ne treba
Gledam ovaj Benjamin Sesko 19godina Red bull Salzburg 24utakmice ,a nase po posudbama salju i Jasica i DedicaJonSnow je napisao/la: ↑12 jun 2022, 22:32Baš gledam utakmicu. Pa nas bi ova Slovenija oplodila i porodila. U odnosu na nas, ljudi igraju ko man City.zgembo89 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 22:27Sta znaci jedno dobro krilo Tadic dribling ubacaj Mitrovic glavom gol..Mi nemamo takvog igraca mozda od Senada Lulica koji je mogao probit po strani i asistirati niti imamo u veznom plejmekera od Misimovica da ubaci loptu u prazan prostor pred gol..Totalno smo hendikepirani
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.