FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Emir Obuća novi pomočnik
https://fksarajevo.ba/vijesti/pocele-pr ... oqjRqcx3G4
U Trening centru „Sarajevo“ u Butmiru, obavljena je prozivka kojom su zvanično započele pripreme FK Sarajevo za takmičarsku sezonu 2022/23. Prvotimci će u ponedjeljak ujutro obaviti ljekarske preglede, a isti dan u popodnevnim satima na rasporedu je prvi trening.
Fudbalerima se u ime predsjednika i Upravnog odbora obratio sportski direktor Emir Hadžić.
Na prozivci je predstavljen plan aktivnosti za naredni period, a određenom broju fudbalera saopšteno je da se na njih ne računa u predstojećoj sezoni. Menadžment kluba će u narednim danima sa njima obaviti razgovore kako bi se pronašlo najbolje rješenje za sporazumni raskid saradnje.
To su: Krste Velkoski, Amer Dupovac, Anel Hebibović, Kerim Palić, Adnan Šećerović i Mirko Oremuš. Darki Laziću je istekao ugovor i on je slobodan igrač.
Zbog isteka ugovora, klub su ranije ovog mjeseca napustili Darko Bodul, Boris Cmiljanić i Dražen Bagarić. Selmir Pidro je ostvario transfer u MLS ligu, a blizu realizacije transfera je i Halid Šabanović.
Prozivci su prisustvovala i tri nova fudbalera, Ivan Ikić, Frane Čirjak i Nemanja Tomašević. Također, prisutni su bili i fudbaleri koji su se vratili sa posudbe, Vicko Ševelj, Đani Salčin, Hamza Bešić, Haris Konjalić, Kenan Dervišagić i Armin Imamović.
Stručni štab je kompletiran dolaskom Emira Obuće koji je prekomandovan iz Akademije FK Sarajevo u prvi tim.
Ekipa će prvi dio priprema obaviti u Sarajevu, a planirano je da prvi prijateljski meč bude odigran 23. juna na stadionu „Koševo“. Glavni dio priprema će se obaviti u Sloveniji, od 25. juna do 6. jula. Prvo kolo nove sezone Premijer lige BiH igra se 16. jula.
U Trening centru „Sarajevo“ u Butmiru, obavljena je prozivka kojom su zvanično započele pripreme FK Sarajevo za takmičarsku sezonu 2022/23. Prvotimci će u ponedjeljak ujutro obaviti ljekarske preglede, a isti dan u popodnevnim satima na rasporedu je prvi trening.
Fudbalerima se u ime predsjednika i Upravnog odbora obratio sportski direktor Emir Hadžić.
Na prozivci je predstavljen plan aktivnosti za naredni period, a određenom broju fudbalera saopšteno je da se na njih ne računa u predstojećoj sezoni. Menadžment kluba će u narednim danima sa njima obaviti razgovore kako bi se pronašlo najbolje rješenje za sporazumni raskid saradnje.
To su: Krste Velkoski, Amer Dupovac, Anel Hebibović, Kerim Palić, Adnan Šećerović i Mirko Oremuš. Darki Laziću je istekao ugovor i on je slobodan igrač.
Zbog isteka ugovora, klub su ranije ovog mjeseca napustili Darko Bodul, Boris Cmiljanić i Dražen Bagarić. Selmir Pidro je ostvario transfer u MLS ligu, a blizu realizacije transfera je i Halid Šabanović.
Prozivci su prisustvovala i tri nova fudbalera, Ivan Ikić, Frane Čirjak i Nemanja Tomašević. Također, prisutni su bili i fudbaleri koji su se vratili sa posudbe, Vicko Ševelj, Đani Salčin, Hamza Bešić, Haris Konjalić, Kenan Dervišagić i Armin Imamović.
Stručni štab je kompletiran dolaskom Emira Obuće koji je prekomandovan iz Akademije FK Sarajevo u prvi tim.
Ekipa će prvi dio priprema obaviti u Sarajevu, a planirano je da prvi prijateljski meč bude odigran 23. juna na stadionu „Koševo“. Glavni dio priprema će se obaviti u Sloveniji, od 25. juna do 6. jula. Prvo kolo nove sezone Premijer lige BiH igra se 16. jula.
Sarajevo ljubavi moja.
- tutankamon1905
- Kontakt:
-
- Kontakt:
E mislio sam da ovo nikad necu docekati
Hvala ovoj sedmorici ali dovidjenja
Pozdravljam i postavljanje Obuce za pomocnika

Hvala ovoj sedmorici ali dovidjenja

Pozdravljam i postavljanje Obuce za pomocnika

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jel u zutoj majici taj makedonac?
E uljepša mi dan Fele
Ahmetovic je zasluzio da odradi ugovor do kraja a Kobiljar
mozda ce napokon proigrati kod Dudica.

"Even if nobody believes me, supports me or recognizes my effort. I’ll keep on going."
-
- Kontakt:
Hvala Dupovcu, Hebibu i Velkoskom al realno nisu vise za FKS. Vamos Rajvosa
Veliki korak naprijed u svakom slucajututankamon1905 je napisao/la: ↑12 jun 2022, 19:29Feđa kreno jako odmamislim da ste prizivali vecinu ovih da ih se otpiše

FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Znaci 9 igraca je dobilo nogu od prosle godine.
plus Pidro radi prodaje
Trebat ce nam sad dva stopera ,posto smo ostali na Mujakicu i Traki.

Trebat ce nam sad dva stopera ,posto smo ostali na Mujakicu i Traki.
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 12 jun 2022, 19:34, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Feđa

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
-
- Kontakt:
Napisano oko 9 januara kad je krme debelo Secerovic potpisao...
Fuj kakvi su igraci uzimali mjesta djeci... Palic na stoperu Traki, a ovaj krmak malom Ramicu fuj fuj fuj
E svaka cast za ovo krizanje igraca, povlacim ako sam sta ruzno za fedju rekao, znaci ne moramo pobijediti nikoga do kraja godine ali neka su samo ovi paraziti BIVSI.
Slika koja plijeni paznju:

Vidi ti gradje ova 2 sejtana nasa

Slika koja plijeni paznju:

Vidi ti gradje ova 2 sejtana nasa
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Nije to je Hamza Besic
Ako mislis na stopera nije makedonac nego bugarin i nije bio na prozivci
Polako nemojte se jos prerano radovati ovo je trener rekao da ne racuna na njih na klubu je sad da dogovori s igracima raskid
Sto ce po mom misljenju biti malo tesko
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Konto sam da je tomasevic al je na predzadnjoj slici tomasevic u crnoj majici
Trenutno korisnika/ca: Hajdeee, hotonjskimaher, insimadop, nedimmmm1337, Proximic, sekac i 78 gostiju.