**** me svako ako ovaj clanak nije napisan na osnovu pisanja ovdje.simonknows je napisao/la: ↑12 jun 2022, 16:31Evo sportske objavile da su Smajić i Karačić u igri za trenera, pa da se citiram šta sam napisao prije više od 10 dana a usput i da vas podsjetim šta sam jutros pisao o alternativi.simonknows je napisao/la: ↑30 maj 2022, 21:35Admir Smajić ponovo dobija funkciju u klubu, vjerovatno sportski direktor/tim menadžer.![]()
FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
desperados
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Azmir bi po meni trebao doci i kupiti one preostale "43 stolice u skupstini" i preuzeti klub i mlatit ih qurcem po celu.....drugacije ne ide.
desperados je napisao/la: ↑12 jun 2022, 18:33**** me svako ako ovaj clanak nije napisan na osnovu pisanja ovdje.simonknows je napisao/la: ↑12 jun 2022, 16:31Evo sportske objavile da su Smajić i Karačić u igri za trenera, pa da se citiram šta sam napisao prije više od 10 dana a usput i da vas podsjetim šta sam jutros pisao o alternativi.simonknows je napisao/la: ↑30 maj 2022, 21:35Admir Smajić ponovo dobija funkciju u klubu, vjerovatno sportski direktor/tim menadžer.![]()
![]()
Samo je Sloboda iz Tuzle
-
simonknows
- Kontakt:
Ne bi me iznenadilodesperados je napisao/la: ↑12 jun 2022, 18:33**** me svako ako ovaj clanak nije napisan na osnovu pisanja ovdje.simonknows je napisao/la: ↑12 jun 2022, 16:31Evo sportske objavile da su Smajić i Karačić u igri za trenera, pa da se citiram šta sam napisao prije više od 10 dana a usput i da vas podsjetim šta sam jutros pisao o alternativi.simonknows je napisao/la: ↑30 maj 2022, 21:35Admir Smajić ponovo dobija funkciju u klubu, vjerovatno sportski direktor/tim menadžer.![]()
![]()
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
-
tuzlanskinacin
- Kontakt:
Još jedna sezona borbe za opstanak, pa još jedna i sve tako do kad više!?
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
i to je jedna velika laz i podvala ovih levata, ljudi misle da neko moze doci s parama i kupiti stolice/upravljacka prava . Ustvari svaka kupovina, a pogotovo vecinsko preuzimanje mora biti odobreno od Faraona.Znaci seik sad da dodje ako ga faraon ne odobri ne moze kupiti stolice
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
Samo lagano prestanite kukati biće to sve dobro, slijedeće sedmice ide par bombi da vam vilice propadnu
samo jako čaršiski 075
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
Azmir Husic i Jasmin Imamovic nisu jedni od nas !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
NSBIH skupina lopova , SAVEZ NAPOLJE !!!
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
-
desperados
- Kontakt:
Zajebava se, hahahaha.
🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
simonknows
- Kontakt:
Zovu Sanela da ih spasi, al' nije to glup čovjek!
Ko Slobodu ne voli, I pjesme joj ne pjeva, A drugom se divi, Ne treba da živi!
Sanel Germa?simonknows je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:49Kakve bombe ovi šabani nemaju za petarde
![]()
Zovu Sanela da ih spasi, al' nije to glup čovjek!![]()
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- Beduin
- Kontakt:
Vrijeme je za raspistanje ove Uprave, ako nece sami onda traziti druge nacine, prozivanje, placati clanke da ih blate, FKR da ih pljuju, ali opet nista dok Jasmin vedri i oblaci "gradakim klubom".
Valjda ovi mladji shvate da nema ovdje nafake. Ovaj klub je opsihiren, sihir zakopan negdje na dno Vatikana i cuvaju da horde sejtana i sotona da ga neki kvalitetniji hodza slucajno ne bi pokusao ponistiti.
Legenda kaze da djelic sihira moze biti ponisten faraonovim nestankom.
Valjda ovi mladji shvate da nema ovdje nafake. Ovaj klub je opsihiren, sihir zakopan negdje na dno Vatikana i cuvaju da horde sejtana i sotona da ga neki kvalitetniji hodza slucajno ne bi pokusao ponistiti.
Legenda kaze da djelic sihira moze biti ponisten faraonovim nestankom.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Skojevska je napisao/la: ↑12 jun 2022, 21:00Sanel Germa?simonknows je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:49Kakve bombe ovi šabani nemaju za petarde
![]()
![]()
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Što ne kazu koliko duguju Veselinovicu i ostalima, tesko cemo mi dovesti nekog ozbiljnog jer para nema i to je to
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
Kako se stvari odvijaju od naredne sezone opet derbi u Lukavcu, pa onda Olovo, Orašje, Bihac, Gabela
Samo je Sloboda iz Tuzle
Jedan grad jedna ljubav -- Sloboda Tuzla 1919
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
ǝpnsɐɹpǝɹd ısnɹ ǝظuɐuz
Samo opusteno mi vjerujemo u ideju!
"Pobjeda je blizu. Bit će opet naša BiH"
moSa bodaSlo
moSa bodaSlo
-
antisisoja1919
- Kontakt:
Skojevska je napisao/la: ↑12 jun 2022, 21:00Sanel Germa?simonknows je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:49Kakve bombe ovi šabani nemaju za petarde
![]()
![]()
Volim tebe, više od sebe
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.