Nije otpisan, ipak ne možemo Ahmeta u isti koš sa kancerima kluba.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Halalite, do mene, od uzbuđenja

Da to je on ako se ne varam pored njega Bakir Nurkovic i Alisah

Zadnja izmjena: benko21, dana/u 12 jun 2022, 19:58, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
-
- Kontakt:
Zapratio drobarov direktoricu
Sad je 100% gotovo.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Feđa lagano postaje najdraži trener (meni naravno) nakon Nerke Hadžiahmetovića 

Treba pustiti Dudicu da radi sta kod da bude. lik nije 28.000 KM od Veleza uzeo da bi dosao u Sarajevo. to nebi neke nase "legende" radili.
-
- Kontakt:
Ovo zalit treba!
Zivjeli ♡
Zivjeli ♡
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
A ni trening nije odrađenMaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2022, 19:59Feđa lagano postaje najdraži trener (meni naravno) nakon Nerke Hadžiahmetovića![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Hebibe, čeka te Igman
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Prati i avramovskog, vjerovatno se znajuBanditosVandalos je napisao/la: ↑12 jun 2022, 19:59Zapratio drobarov direktoricuSad je 100% gotovo.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Po jutru se dan poznajeMortemHz je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:00A ni trening nije odrađenMaroonBjelave je napisao/la: ↑12 jun 2022, 19:59Feđa lagano postaje najdraži trener (meni naravno) nakon Nerke Hadžiahmetovića![]()

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Danas zapratio direktoricu. Zna od prije Daniela, zajedno su dosli u Sarajevo jucerspezial je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:03Prati i avramovskog, vjerovatno se znajuBanditosVandalos je napisao/la: ↑12 jun 2022, 19:59Zapratio drobarov direktoricuSad je 100% gotovo.

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
-
- Kontakt:
Polahko sa radovanjem. Ništa ovdje nije još gotovo dok ne bude objava i zvanična da su bivši igrači.
Do kluba je sad i do Hadžijne sposobnosti da li će uspjeti naći zajednički jezik sa njima.
Postoji opcija i da presjede na zapadu do isteka ugovora a tako će nas koštati kao i do sad, bacanje para u bunar bez doprinosa. Mislim da Krle i Dupovac neće praviti probleme. Ostali su upitni.
Do kluba je sad i do Hadžijne sposobnosti da li će uspjeti naći zajednički jezik sa njima.
Postoji opcija i da presjede na zapadu do isteka ugovora a tako će nas koštati kao i do sad, bacanje para u bunar bez doprinosa. Mislim da Krle i Dupovac neće praviti probleme. Ostali su upitni.
Tarik Ramic dao danas gol za nasu u21
Top, to je onda razlog vise i Avramovski da ostane, valjao bi nam pravo u top formi i da uhvati malo zaleta, realno vidjeli smo samo bljeskove njegove, a i to je bio top, vidi se da je igracina.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:04Danas zapratio direktoricu. Zna od prije Daniela, zajedno su dosli u Sarajevo jucerspezial je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:03Prati i avramovskog, vjerovatno se znajuBanditosVandalos je napisao/la: ↑12 jun 2022, 19:59Zapratio drobarov direktoricuSad je 100% gotovo.
![]()
Ovo je Ramic krilo ipakFaruk hodzic je ovo ja mislim a ne bakir
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, ajdohordas, amypitar, Beli98, benko21, bordobijeli, broj6, crnehorde, Google Adsense [Bot], johntravolta123, Morpheus, mosarajvosa83, NeSamSafetee, Proximic, Rodman, sekac, Tatamata1946, TETRAPAK i 75 gostiju.