FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Sad ovo treba uskladiti sve, jer je puno promjena. Na kraju sezone ili ce biti Top(aBd), ili flop, sredine sad nema...
Cita izgleda Fedja forum...nece ovo na dobro 

-
- Kontakt:
Nisu krivi, ali nisu ni nevini. Vise je kriv onaj ko im dade da potpisu 2+2 g. Koliko su korektni vidjet ce se uskoro.
Dupovac jeste prekobrojni, odigrao ocajnu polusezonu, ali prije toga ste ga hvalili. Nije vise za FKS, ali jedini od ovih prosao skolu AFH.
Ako je spletkario na cast mu.
@Morto moze li se sutra kupiti godisnja/ polugodisnja, za produzenje clanske znam. Vraca se @Sz, Hvala Gosp. Mirvicu, hvala Dudicu ti si vec sad odradio svoju obavezu prema FKS, ma kakvi rezultati bili.
PS. Haram bilo svima koji su hajrovali na FKS, znajuci da svjesno ruse Klub. Ako ste to svjesno cinili na ljekove potrosili.
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Najveća naša pojačanja će biti odlasci Krleta, Hebiba i Dupovca. Hvala ti Feđa 
-
- Kontakt:
Kakav je (ne)čovjek Redžad Dikonja. Uvalio Peteva u reprezentaciju i Palića kod nas. Obraz nepostojeći, poznavanje fudbala smiješno.
Volim te Saraj'vo!
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.
-
- Kontakt:
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Samozdravlje je napisao/la: ↑12 jun 2022, 20:30
Nisu krivi, ali nisu ni nevini. Vise je kriv onaj ko im dade da potpisu 2+2 g. Koliko su korektni vidjet ce se uskoro.
Dupovac jeste prekobrojni, odigrao ocajnu polusezonu, ali prije toga ste ga hvalili. Nije vise za FKS, ali jedini od ovih prosao skolu AFH.
Ako je spletkario na cast mu.
@Morto moze li se sutra kupiti godisnja/ polugodisnja, za produzenje clanske znam. Vraca se @Sz, Hvala Gosp. Mirvicu, hvala Dudicu ti si vec sad odradio svoju obavezu prema FKS, ma kakvi rezultati bili.
PS. Haram bilo svima koji su hajrovali na FKS, znajuci da svjesno ruse Klub. Ako ste to svjesno cinili na ljekove potrosili.
Neće još godišnja
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Mogao je vala i Kobiljara u ovaj otpad ubaciti ali eto. Drago mi je samo sto je Ahmet osto nije on zasluzio da se ovako otjera kao ovi uhljubi. Ne znam bas za Lazica jel pametno da ga se rijesimo tako lako ali eto fele zna najbolje. Dovest sad stopera beka i spica ubicu i lagano u pohod na 

S obzirom da Lazic nazalost ide, mislim da su Dupovca trebali ostaviti, makar kao rezevu Imao je uzasnu polusezonu, ali bio je dobar prije toga.
Ostalo, puna podrska Dudicu
Ostalo, puna podrska Dudicu
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ
Ovog Besica, Konjalica i ekipu poslat opet na posudbu.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Ne razumijem, kakvu ce ulogu Ahmetović imati u ekipi ? Kad se bude lomila sezona i kad budemo ganjali titulu, on ce imati 38 godina.
-
- Kontakt:
SVAKA CAST Dudicu
Ljubim te u guzicu za ovaj potez
Jojjj odo proslaviti nije mogla bolja vijest.
Pustiti covjeka da radi koliko zeli

Ljubim te u guzicu za ovaj potez

Jojjj odo proslaviti nije mogla bolja vijest.
Pustiti covjeka da radi koliko zeli

Dovest ce se dva stopera!
Mislim da mu iduće godine ističe ugovor te će vjerojatno se oprostiti od fudbala.
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Zadnja izmjena: benko21, dana/u 12 jun 2022, 20:42, ukupno mijenjano 1 put.
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Žao mi je Lazica, Drobarov - Mujakić ce vjerovatno biti prve opcije, Trako i Ševelj rezervne opcije, a i Bešić je tu. Bitno je samo da nema više retardiranih Velkoskog i Hebibovića, a bilo bi super da je Feđa jos otpisao Kanurica, Kobiljara i Ahmetovica.
Konačno, konačno, bravo Dudiću tako se to radi.
Trenutno korisnika/ca: feniksptica, laznokrilo, N3R3D, napoleon72 i 39 gostiju.