FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Hebib, Krle i Dupovac odose. Ja opet citam tekst i kez od uha do uha. Samo da se sta ne izjalovi s raskidima.. 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Super beba
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- JavierBosnia
- Kontakt:
Sve dok bageri i kamioni ne dodju nista necu da vjerujem i da se nadam, nagledao sam se za svog zivota obecanja i projekata.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/nk-st ... ook+status
Gledajte sta su ljudi napravili, al ocito se nasima ne ulaze dok ne naprave ozbiljan plan ili dok se vidi sa vlasnistvom kako i sta. Jos koji dan pa vidjet cemo
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Upravu si. Da sutra dodju i kažu evo pare pravimo sve ja ne vjerujem dok bager ne dodje. Od kad znam za sebe svake godine ide priča neka ko fol biće renoviranje ili se novi pravi, te projekat ovaj te projekat onaj.JavierBosnia je napisao/la: ↑12 jun 2022, 22:09Sve dok bageri i kamioni ne dodju nista necu da vjerujem i da se nadam, nagledao sam se za svog zivota obecanja i projekata.
https://www.klix.ba/sport/nogomet/nk-st ... ook+status
Gledajte sta su ljudi napravili, al ocito se nasima ne ulaze dok ne naprave ozbiljan plan ili dok se vidi sa vlasnistvom kako i sta. Jos koji dan pa vidjet cemo
FC United Of Manchester !
Nekad me neko pomeno u vezi Stupcanice, idemooooo bebeeeee 

fala burazeri.
Sto se tice odluke da se ne racuna na ove igrace, pa gdje ce bolja vijest ! Sad cemo vidjeti ko zateze s raskidima a ko ne...
Sto se tice odluke da se ne racuna na ove igrace, pa gdje ce bolja vijest ! Sad cemo vidjeti ko zateze s raskidima a ko ne...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
S kim se igra ova prijateljska za 2 sedmice i hoce li biti ulaza za sve zna li se sta
Da se razumijemo, ne moze ovo biti samo Dudiceva odluka, nema šanse. Šta mislite, da bi se poslije onakve sezone i ovakvog pritiska smio bilo ko iz kluba igrati i ostaviti konjickog patuljka ili glupovca u timu. Pa prvo bi celavoj hinji glava letila. Zna on gyzicu svoju cuvati, jedini je prezivio sve i ponovo dere dobru platu.
Treba nam dobar, iskusan golman.
Treba nam dobar, iskusan golman.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Feđa neće mijenjati svoju odluku, nema se šta izjaloviti. Ako misliš na eventualno zatezanje od strane nekog igrača to je legitimno ali će sa tim naškoditi više sebi nego klubu. Ja mislim da je fer da im ponudimo do 3 plate (neće svako zahtjevati isto) i da završimo to sve u sljedećoj sedmici. Uzmeš 3 jake mjesečne plate ni na šta i lagano tražiš sebi klub za koji možeš odmah potpisati, ljepota. Ovo važi za Velkoskog, Hebibovića, Palića i Oremuša. Što se tiče Šećerovića i Dupovca to će ići vjerovatno malo teže s obzirom da prvi ima još godinu i po ugovora a drugi dvije godine ali ne vjerujem da će recimo Dupovac biti težak po tom pitanju.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
@MortemHz I za onog što "voli Sarajevo više od života" smo mislili da nece zatezati, pa nas je opljačkao do zadnjeg feninnga
Jok raja al se meni popravilo raspoloženje danas, ovo je za nazdraviti, i nadam se da cemo često nazdravljati ovih dana i ove sezone

I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
-
- Kontakt:
Pa nije Šećerović ostao. I on je prekrižen.
Nema potreba za ovolikim vrijedjanjem momka sto si naveo u zadnja 2-3 posta. Svakako nece imati preveliku ulogu. Nikad se ne zna mozda Feđa izvuce maksimum iz njega. Nekako mi je nedefenisan imam osjecaj da moze biti puno korisniji, ali nikako da igru pretvori u golove i asistencije. Zna pruziti solidnu partiju sigurno.
Ma dragi Keli, pa pogledaj statistiku Kobiljara od prošle sezone, ofanzivac koji nije dao ni jedan jedini gol, niti je imao jednu jedinu asistenciju, iznervirao sam se sto i on nije završio među ovim otpadom.Ta statistika je trebala biti dovoljna da dobije nogu iz kluba, a imao je poprilučnu minutažu.Pa golman Zvezde Milan Borjan prošle sezone imao jednu asistenciju i dao jedan gol.
-
- Kontakt:
Meni Kobiljar uopšte ne smeta, čak štaviše volim ovakve igrače niskog težišta, brze, baš ih je teško čuvati i volio bih da ostane. Nije baš tolika krampa, svakako će biti povreda, kartona, umora itd. Uostalom Feđa od svakog zna izvući maximum, od Radovca napravio jednog od boljih veznjaka lige, od Ćosića i Ovčine napravio top igrače. Hajd znaj šta će od Kobija napravit, svakako ne uzima velike pare a i nije stranac 

-
- Kontakt:
Radovac je već bio jedan od najboljih veznjaka lige, Kobiljaru je domet Igman 
Ja svakako mislim da je ovo tek prva faza čišćenja i da će kadar još biti reduciran do kraja priprema.

Ja svakako mislim da je ovo tek prva faza čišćenja i da će kadar još biti reduciran do kraja priprema.
Evo **** pise, Drobarov sutra na predstavljanju i ljekarskim
Ima da yebemo ligu Drobarov

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], sarajevo19461987 i 23 gosta.