Simpatizer67 je napisao/la:
Hvala,ima zanimljivih stvari-jedino mi nije jasan onaj dio s terminima odigravanja-srijeda i četvrtak???
Vjerojatno je mislio na prvu probnu godinu,gdje bi se igrao kup sa 8 klubova(6 prvaka i 2 kluba s pozivnicom),dok bi kasnije proširenjem natjecanja na još 12 klubova taj kup vjerojatno prerastao u ligaško natjecanje koje bi se igralo vikednom...To mi se čini nekako najlogičnije,jer sumnjam da je izvedivo da Dinamo ili Željo igraju 3 različita natjecanja u jednoj sezoni-domaće prvenstvo,regio.liga i EL ili LP...
Ugl.nadam se da će bit nešto od ovoga,a vama svima koji ste protiv samo jedno retoričko pitanje:mislite li da investitori u novi stadion Želje(25-30tis) grade taj stadion zbog BiH lige i 2 europske utakmice godišnje?

Pa sto se mene tice ja sam ZA regionalnu ligu, naravno ona nebi bila za 1-2 nego najranije za neke 3-4 godine, a mi sa ovim tempom necemo puno zaostajati za klubovima tipa CZ, partizan dinamo i hajduk, istina zaostajat cemo ali ne puno, mogli bi se ipak borit za gornji dio tabele (ako bi liga imala nekih 12-18 clanova ) i naravno tu bu ekonoski ojacali i mi ali i citav fudbal na balkanu.
Mislim da ovo nije NIMALO losa ideja (naravno za nekih 3-5 godina) kao sto kaze Osim svi nesto rade samo Fudbal stoji. Mislim da smo mi svi zeljni velikih derbija, velikih utakmica, velikih igraca, ne samo na Grbavici nego na citavoj Yugi. Jbg na pocetku bi mozda bili slabiji od pomenute cetvorke ( mozda ) a kasnije uz pravilan rad (cjelokupan rad ) mogli bi biti bara-bara uz cetvorku.
A realno ko ne bi volio vidjet i pogledat derby Željo-Crvena zvezda ili Željo -Hajduk
A to sto se tice navijaca i belaja to se moze rijesiti pravilnom promocijom i policijim i ovim nekim kamerama.
Sve u svemu ja sam ZA, i volio bih da ovo uspije.