A evo sad vidim da je isto prije objavio znaci ima istine u ovome
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Onaj ko je od trojca Velkoski - Hebibović - Dupovac najviše pričao o ljubavi prema Sarajevu, taj će najviše zatezati oko para za raskid.feniksptica je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:25Pa i nismo bas, zavisi sta dogovorimo s igracima na koje Fedja ne racunabelosevic23 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 12:47Rasteretili smo značajno budžet, bolje jednog ovakvog plaćati nego 10 cmilja![]()
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Možda, pisali smo o njemu jučer
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- feniksptica
- Kontakt:
Dje je i sta radi Besim. Onakav pad jednog igraca mladog ne pamtim odavno. Mozda ga dovest na ugovor.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
Ugovor do: Jul 31, 2024feniksptica je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:38Dje je i sta radi Besim. Onakav pad jednog igraca mladog ne pamtim odavno. Mozda ga dovest na ugovor.
Ancicu ce sad u Augustu 33 godine + u zadnje 2 god ima 5 odigranih utakmica
Glupo bi bilo da uzima mjesto nekom akademcu... Ako je taj Drobar gotov, ja ne vidim potrebu za Ancicem, al' ne pitam se ja. Ajmo sad samo ozvanicit ovog Makedonca i odmah se bacit trazenju desnog beka

ma on je meni solidan bio. Kao prva rezerva sada bi bio strasanfeniksptica je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:38Dje je i sta radi Besim. Onakav pad jednog igraca mladog ne pamtim odavno. Mozda ga dovest na ugovor.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
A da možda ne sere.te i pustite Feđu da sklopi ekipu? Aničić je u pregovorima bio i ako bi dosao to bi vjerovatno bila uloga 3. Stopera, nesto kao dupovac kad su mujakic i Lazic bili u sezoni duple krune, pa Amer samo po potrebi igrao. Svjestan je i Marin toga ako dođe. Naravno, nek se pokaze igrat će i u prvih 11, nema problema.
Zadnja izmjena: GospodinIzSarajeva, dana/u 13 jun 2022, 14:43, ukupno mijenjano 1 put.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Momak standardan u prvoj norveskoj ligi. U boljoj poziciji od svakog mladog igraca u ovoj ligi.feniksptica je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:38Dje je i sta radi Besim. Onakav pad jednog igraca mladog ne pamtim odavno. Mozda ga dovest na ugovor.
- SviUNapad1jeAFH
- Kontakt:
"Bh. liga, najgora liga na svijetu, konkurencije bez… Pa mi smo ljudi u kamenom dobu, ljudi sportistima kroje sudbine koji fizičko radili nisu, zadovoljiš se kad te kradu 'minimalno', nemaš pravo da zarađuješ pošteno za sebe, za svoju porodicu, nemaš pravo komentarisati ljude u crnom, žutom i pink odijelu, pri tom ne poštuju oni ni sami sebe svojim 'djelima', a kamoli nekog fudbalera i dječaka koji počinje svoje dječačke snove… Ako nemamo mi normalne uvjete, pa možemo bar njima ostaviti slamku spasa i bolje sutra da i dalje gledaju u sport kao jedini izlaz i nezavisnost od svih mešetarenja nam u državi. Grize li vas savjest!? Bojite li se Boga? Neka živi sport vječno… Ćutanje u ovom slučaju nije zlato. Svako dobro", napisao je Radulović na Facebooku.

I kaznio ga Vico 500 maraka za to sto je napisao,skup statusSviUNapad1jeAFH je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:46"Bh. liga, najgora liga na svijetu, konkurencije bez… Pa mi smo ljudi u kamenom dobu, ljudi sportistima kroje sudbine koji fizičko radili nisu, zadovoljiš se kad te kradu 'minimalno', nemaš pravo da zarađuješ pošteno za sebe, za svoju porodicu, nemaš pravo komentarisati ljude u crnom, žutom i pink odijelu, pri tom ne poštuju oni ni sami sebe svojim 'djelima', a kamoli nekog fudbalera i dječaka koji počinje svoje dječačke snove… Ako nemamo mi normalne uvjete, pa možemo bar njima ostaviti slamku spasa i bolje sutra da i dalje gledaju u sport kao jedini izlaz i nezavisnost od svih mešetarenja nam u državi. Grize li vas savjest!? Bojite li se Boga? Neka živi sport vječno… Ćutanje u ovom slučaju nije zlato. Svako dobro", napisao je Radulović na Facebooku.
![]()
![]()

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Nije to patetika nego postovanje prema nekom ko je nosio dres Sarajeva 6-7 godina. Jesu loši posljednje dvije sezone al Bgm bilo je i uspjeha. Kazem nisu vise za na hvala i prijatno, ne treba pljuvati, klub cine i navijaci a ne moramo baš biti papci pa psovati i pljuvati ko god ode iz naseg kluba.spezial je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:02Od Anela Hebibovica i Krste Velkoskog u zadnje 2-3 godine apsolutno nikakve koristi nije bilo. Hebibovic je fulio brat bratu 20 zicera od kojih bi svaki junior dao bar 2, i direktno nas kostao more bodova i pobjeda. Ne sjecam se ni jednog pozitivnog njegovog poteza, osim mozda onog gola tuzla cityju za 1:1, mada je to slucajno bilo jer je golman pogrijesio. Kakav je bio u odbrani necu ni spominjati.
Eh sad, Krle je njegova losija kopija, jer Heba je bar dolazio u sanse, dok taj uhljup nije mogao cak se ni naci u prilici. Sut sa 8-9 metara cist protiv zeljeznicara na startu one polusezone kad smo izgubili +13 je vjerovatno mogao sve promijeniti i donijeti nam titulu, ali ne, on je dodao golmanu iz pozicije bolje od penala. U odbranu se nije ni vracao.
Dupovac u ovoj polusezoni autogolovima, losim reakcijama i nadasve retardiranim crvenim kartonima nas je takodjer unakazio.
Tako da molim vas, manite se patetike, ovo su nevidjeni uhljupi, neradnici i nisu htjeli dati svog luksuza i cejfa pa malo se vratiti u formu i pomoci klubu. Njihov odlazak je bolja vijest od svakog pojacanja.
- BegovicRamiz
- Kontakt:
udareni zdravi temelji i sve je do sada po ps-u
steta sto je Kanuric ostao, sta mislite za onog Miskica istekao mu ugovor a meni je top golman
steta sto je Kanuric ostao, sta mislite za onog Miskica istekao mu ugovor a meni je top golman
Evo stopera,idemoo 

DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Objaviše na zvaničnojn za ovog štopera
Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
- JavierBosnia
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sretno Vlatko

Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- f0rest1946
- Kontakt:
Po ovoj silueti igraca lici mi više na Anicica iskreno 

Trenutno korisnika/ca: insimadop, miguelramos, nedimmmm1337, sekac i 84 gosta.