Manijaci, level iznad svih, realno.

Cirkus je prijetiti napadom na utakmici reprezentacije, posebno na grupu koja vam je nebitna. Cirkus je placati advokata za lika koji je pokusao ubiti suparnickog navijaca. Da ne govorimo o ranijim cirkusima.
Tako je, Posušje i Leotar moraju ili napraviti reflektore ili prijaviti drugi stadion. Mladost je prošle godine prijavila Bilino Polje na neki nakaradan način, zato ova dva kluba moraju pametno pristupiti problemu.mozak je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:57Ne znam da li sam u međuvremenu nešto propustio, ali zar jedan od infrastrukturalnih uslova za dobijanje licence nije 1000 individualno natkrivenih mjesta na stadionu?
Osim reflektora, Police i Mokri dolac ne ispunjavaju ni ovaj kriterij?
Novajlije ne računam jer im se prvu godinu dopušta.
Jesam li u pravu?
Pa nevjerujem to za 1000 mjesta natkrivenih jel onda npr Koševo nikad licencu nebi dobilo kad bi se to gledalo.mozak je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:57Ne znam da li sam u međuvremenu nešto propustio, ali zar jedan od infrastrukturalnih uslova za dobijanje licence nije 1000 individualno natkrivenih mjesta na stadionu?
Jesam li u pravu?
Nisi, to ne postoji.mozak je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:57Ne znam da li sam u međuvremenu nešto propustio, ali zar jedan od infrastrukturalnih uslova za dobijanje licence nije 1000 individualno natkrivenih mjesta na stadionu?
Jesam li u pravu?
Ne moraju oni vise nista, dobili su licencu za nastup u PL.denimen99 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:01Tako je, Posušje i Leotar moraju ili napraviti reflektore ili prijaviti drugi stadion. Mladost je prošle godine prijavila Bilino Polje na neki nakaradan način, zato ova dva kluba moraju pametno pristupiti problemu.mozak je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:57Ne znam da li sam u međuvremenu nešto propustio, ali zar jedan od infrastrukturalnih uslova za dobijanje licence nije 1000 individualno natkrivenih mjesta na stadionu?
Jesam li u pravu?
Kako brate ne postoji?MortemHz je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:07Nisi, to ne postoji.mozak je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:57Ne znam da li sam u međuvremenu nešto propustio, ali zar jedan od infrastrukturalnih uslova za dobijanje licence nije 1000 individualno natkrivenih mjesta na stadionu?
Jesam li u pravu?
Ma ni blizu, znam šta ti govorimmozak je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:15Kako brate ne postoji?MortemHz je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:07Nisi, to ne postoji.mozak je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:57Ne znam da li sam u međuvremenu nešto propustio, ali zar jedan od infrastrukturalnih uslova za dobijanje licence nije 1000 individualno natkrivenih mjesta na stadionu?
Jesam li u pravu?
Uđeš u zvanični Pravilnik o licenciranju klubova za učešće u Premijer ligi BiH iz 2018 god. i lijepo pročitaš šta piše.
Znam da smo mi zbog toga natkrili tribinu iza gola kako bi ispunili taj uslov, jer nam je u tom trenutku bila skuplja opcija natrkivanje veće tribine.
Znam da Sarajevo ima natkrivenih mjesta, da li baš 1000, ne znam.
Možda su prikazali ugovor sa izvođačem radova i sl, tj dokaz da će raditi...samo napominjem da je ovo zvaničan dokument!Tristan je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:11Ne moraju oni vise nista, dobili su licencu za nastup u PL.denimen99 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:01Tako je, Posušje i Leotar moraju ili napraviti reflektore ili prijaviti drugi stadion. Mladost je prošle godine prijavila Bilino Polje na neki nakaradan način, zato ova dva kluba moraju pametno pristupiti problemu.mozak je napisao/la: ↑13 jun 2022, 14:57Ne znam da li sam u međuvremenu nešto propustio, ali zar jedan od infrastrukturalnih uslova za dobijanje licence nije 1000 individualno natkrivenih mjesta na stadionu?
Jesam li u pravu?
Sta su prijavili i kako, ko zna.
Pa isto i Posusje, nisam primjetio da su poceli praviti reflektoreLovacnaJelene je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:23Nisi u obavezi imati natkrivena mjesta.
A ako cemo gledati i biti posteni, Leotar ako ne napravi reflektore treba biti izbacen iz PLBiH. Ukoliko nisu prijavili neki drugi stadion. Ako im se dozvoli da igraju u Trebinju bez reflektora, to se ne smije presutiti.
MostarskiSin je napisao/la: ↑13 jun 2022, 15:55Sto je Fedja navalio na stopere i bivse igrace Zrinjskog, da nadoknadi sve sto nije mogao kod nas![]()
Salu na stranu, napravio je strasnu ekipu, bas je kroji po svom ukusu i ocekujem odmah u prvoj sezoni da bude u top 2.
Jos je rano prognozirati ali 90% sam siguran da ce top 3 ekipe biti Sarajevo, Zrinjski i Borac, samo je pitanje kojim tacno rasporedom.
Trenutno korisnika/ca: Hamagara, worchester i 26 gostiju.