UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_

harden
Kontakt:

Re: UEFA Nations League - grupa B3 (BiH, FIN, ROM, MNE)

Post Postao/la harden » 13 jun 2022, 13:54

Kad smo kod Bicakcica, na stranu sve al mozda ne bi ni doslo do tog meca sa Argentinom da nije bilo ovog

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 13 jun 2022, 13:55

harden je napisao/la:
13 jun 2022, 13:54
Kad smo kod Bicakcica, na stranu sve al mozda ne bi ni doslo do tog meca sa Argentinom da nije bilo ovog

Pa zabio je i hajrovic go pa..i custovic turcima.. :D
Ex "invincible"

Zeljeznicar volim ja, igru kratkih pasova, ludilo na tribinama..

/Internazionale Milano/

=NYK=

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 jun 2022, 13:56

Victor je napisao/la:
13 jun 2022, 13:55
Nije da su to mozda i najbitniji golovi u kvalifikacijama :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 13 jun 2022, 13:58

harden je napisao/la:
13 jun 2022, 13:56
Victor je napisao/la:
Ma dobro nisam ja uopste htio osporavati neciji doprinos nego navukose me da sad raspravljam o bicakcicevoj karijeri :D

Samo sam istakao dvije stvari..

1.Da su kod raje vazda najbolji igraci oni koji ne igraju
2.Da ime kluba ljudima uglavnom znaci i njegov kvalitet
Ex "invincible"

/Internazionale Milano/

=NYK=

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 jun 2022, 14:00

Victor je napisao/la:
13 jun 2022, 13:58
harden je napisao/la:
13 jun 2022, 13:56
Victor je napisao/la:
Ma dobro nisam ja uopste htio osporavati neciji doprinos nego navukose me da sad raspravljam o bicakcicevoj karijeri :D

Samo sam istakao dvije stvari..

1.Da su kod raje vazda najbolji igraci oni koji ne igraju
2.Da ime kluba ljudima uglavnom znaci i njegov kvalitet
Tu se ja slazem s tobom, imas pravo :thumbup:

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 13 jun 2022, 14:05

Victor je napisao/la:
13 jun 2022, 13:47
Poenta je sto se on i slicni predstavljaju kao prevaga nekakva...radi imena kluba...sad odjednom treci stoper..

Kazem ja samo me zanima kako dodjete od "YEBEM TI PETEVU SVE STO NISI ZVAO XY COVJEK IGRA U .." do toga kad ovaj zaigra i ispadne smijesan "PA HAJEDE STA FALI NEKA GA , HAJD ALIJA NEK JE VISE VOJSKE"

U sustini razlika nekog mujakica koji je u "najgoroj ligi" i bicakcica koji je u ligi 5 je minorna..tj u njihovom doprinosu rep
Ako nijedan igrač ne valja, da to nije možda do najboljeg selektora kojeg smo ikada imali?

Normalno da jedan igrač sistema kao što je Rade Krunić, koji u klubu igra u veznom redu i ove sezone ima 0 golova i 1 asistenciju, ne može biti ključni igrač u ofanzivi na pogrešnoj pozicijii (lijevo krilo). To ne znači da je loš igrač.

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 13 jun 2022, 14:09

Vucevich je napisao/la:
13 jun 2022, 14:05
Victor je napisao/la:
13 jun 2022, 13:47
Poenta je sto se on i slicni predstavljaju kao prevaga nekakva...radi imena kluba...sad odjednom treci stoper..

Kazem ja samo me zanima kako dodjete od "YEBEM TI PETEVU SVE STO NISI ZVAO XY COVJEK IGRA U .." do toga kad ovaj zaigra i ispadne smijesan "PA HAJEDE STA FALI NEKA GA , HAJD ALIJA NEK JE VISE VOJSKE"

U sustini razlika nekog mujakica koji je u "najgoroj ligi" i bicakcica koji je u ligi 5 je minorna..tj u njihovom doprinosu rep
Ako nijedan igrač ne valja, da to nije možda do najboljeg selektora kojeg smo ikada imali?

Normalno da jedan igrač sistema kao što je Rade Krunić, koji u klubu igra u veznom redu i ove sezone ima 0 golova i 1 asistenciju, ne može biti ključni igrač u ofanzivi na pogrešnoj pozicijii (lijevo krilo). To ne znači da je loš igrač.
Al to isto tako ne znaci da je Rade Krunic kao igrac milana dobar kao i Zlatan Ibrahimovic koji je isto tako igrac Milana..

Ako cemo o radetu, u repci je igro svuda i iskreno vise je losih partija nego dobrih..

Kao sto rekoh nazalost nasi igraci koji igraju u dobrim ekipama su uglavnom vodonose u istim ...

Odes na termin 10 ljudi,8 ih trenirao ti i jos jedan niste..vi pobjedite ti dodavao prvom do sebe, cak i asistiro jednu...i sad ri si zasluzan za tu pobjedu protiv ekipe od 5 duplo boljih igraca od tebe? Jesi...al poenta je da je tu bio i tvoj jaran vjerovatno bi isti ishod bio
Ex "invincible"

/Internazionale Milano/

=NYK=

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 13 jun 2022, 14:27

Vucevich je napisao/la:
13 jun 2022, 14:05
možda do najboljeg selektora kojeg smo ikada imali?
Nije nego je do najboljeg igraca kojeg smo ikad imali. Nije trebao nikakav ekstra mag na klupi da izvede Misketa i Dzeku na teren, ostale poreda po svojim pozicijama da trce a ova dvojica da rade ono sto najbolje znaju. Mislim, tad je bila i prednost u odnosu na sad sto su igraci vise igrali u svojim klubovima i bili u boljoj formi.

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 jun 2022, 14:34

1
Begovic A. Prem liga
11
Dzeko E. Prem liga
9
Ibisevic V. Bundes
(Stevanovic M.)
16
Lulic S. Seria A
18
Medunjanin H.
(Rahimic E.)
10
Misimovic Z.
13
Mujdza M. bundes
(Vrsajevic A.)
4
Spahic E. Bundes valjda
19
Vranjes O.
14
Zahirovic A.
21
Zukanovic E. Seria A

Redovno igrali, u najboljioj formi svako bio. Tad je bilo sramota izgubit od 85% repki a sad nije.

CG isto ima losu ekipu al to igraca sto je igralo oni su fakat igrali sezonu ovi nasi pola presjedili vecinu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 13 jun 2022, 14:45

Oper redovi za kartu.Dva dobra rezultata i sve se zaboravi :mrgreen:

slika
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Imajednabrigada
Kontakt:

Post Postao/la Imajednabrigada » 13 jun 2022, 14:51

miky_hz je napisao/la:
13 jun 2022, 14:45

slika
Ma bošnjo zivi od jutra do sutra, bosnjo ne zna ni razmisljati sta ce biti za pola godine ili godinu dana. BOSNJI SAMO DAJ HLJEBA I IGARA KORIDA TEFERIČA I SL.

Na izborima se prodaju za marku , zene se jebu za marku i gle cuda svi se žale na politicare, na drzavu a oni pojedinacno gori od sviju politicara. Ljudi bez svog stava, bez rijeci i bez vlastitog 'garda' i sta onda ocekivati.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 13 jun 2022, 14:54

Pustite ljude. U vremenu kakvo jest, zasto ne dodji i malo odmoriti glavu na stadionu.

Problem je sto smo mi navikli da rezultati diktiraju hocemol ic il necemo. Karine od navijaca
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

Spahic98

Post Postao/la Spahic98 » 13 jun 2022, 14:59

Imajednabrigada je napisao/la:
13 jun 2022, 14:51
miky_hz je napisao/la:

slika
Ma bošnjo zivi od jutra do sutra, bosnjo ne zna ni razmisljati sta ce biti za pola godine ili godinu dana. BOSNJI SAMO DAJ HLJEBA I IGARA KORIDA TEFERIČA I SL.

Na izborima se prodaju za marku , zene se jebu za marku i gle cuda svi se žale na politicare, na drzavu a oni pojedinacno gori od sviju politicara. Ljudi bez svog stava, bez rijeci i bez vlastitog 'garda' i sta onda ocekivati.
Ako ćemo se voditi tvojom logikom,kad smo imali najjaču generaciju.
Miske Spahić i ostali, niko nije trebao doći na utakmicu jer je Begić na čelu saveza bio. :crazy:

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 13 jun 2022, 15:05

Hoce tutini pusi kurci biti sutra na tribinama kao BHF? Ili oni vode navijanje preko tastature? :urnebes:
Valjda nece biti tesko doci do karata. Eno Vico zaposlio opet jupolovca @aveniju da vidi da karte budu rasprodane. :urnebes:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 13 jun 2022, 15:10

feniksptica je napisao/la:
13 jun 2022, 14:54
Pustite ljude. U vremenu kakvo jest, zasto ne dodji i malo odmoriti glavu na stadionu.

Problem je sto smo mi navikli da rezultati diktiraju hocemol ic il necemo. Karine od navijaca
Najezim se, dodju ljudi hoce da se izvedu ili sa djecom izadju, da malo pogledaju utakmicu, da vide Pjanica i Dzeku. Ne shvatam zaista ove pametologe.

Ne znam koja je svrha pratiti reprezentaciju a nadati se praznim stadionima, neuspjesima i potopu BH fudbala?
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 jun 2022, 15:20

miky_hz je napisao/la:

slika

Ima dosta ljudi koji su sredili svoje zivote i boli nas kurcina za vas napacene koji kukate, hocu da odem pogledam utakmicu malo naboja malo atmosfere malo adrenalina, popije se piva, ćevap koji, na utakmici istreses malo negativne energije **** sudiji sve redom i lijepo ispunjeno popodne uz omiljeni sport i drzavnu selekciju
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Maestro
Kontakt:

Post Postao/la Maestro » 13 jun 2022, 15:21

Jupolom ih @avenija :bih:
Može Petev ostati sto godina, ali to više nema smisla. Ne znam možemo li više potonuti – jasan je Topić.

Tuta Petrov

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 13 jun 2022, 15:26

Virtu4l je napisao/la:
12 jun 2022, 23:08
Ovaj brat što su mu litijaši zapalili kombi u Podgorici će na kraju najbolje proći :mrgreen:
zapalise mu kombi i govori od sad vas samo ja vozim :D
NEMA NAZAD

Victor
Kontakt:

Post Postao/la Victor » 13 jun 2022, 15:31

avenija je napisao/la:
13 jun 2022, 15:20
miky_hz je napisao/la:

slika

Ima dosta ljudi koji su sredili svoje zivote i boli nas kurcina za vas napacene koji kukate, hocu da odem pogledam utakmicu malo naboja malo atmosfere malo adrenalina, popije se piva, ćevap koji, na utakmici istreses malo negativne energije **** sudiji sve redom i lijepo ispunjeno popodne uz omiljeni sport i drzavnu selekciju
:thumbup: :bih: U kost
Ex "invincible"

/Internazionale Milano/

=NYK=

DuljevinhoHaraldo
Kontakt:

Post Postao/la DuljevinhoHaraldo » 13 jun 2022, 15:36

Dijasporaš reži na obične Bosanske ljude dole, koji žele malo da se opuste od svog uobičajenog napaćenog života.
⚜️~⚜️~⚜️

"Azur je za sve mlade golmane Jan Oblak" - A. Husarić

Mirvić + Dudić + Hadžija = Najjači trio BH fudbala

kad ce poljska liga, fali mi hamulic, hebo svjetsko:-) - @babino

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 9 gostiju.