Vidi ovoga, opet izronio. Samo glupan ne shvata zašto je Džeko pošteđen i samo glupan misli da bi Asmir izgubio mjesto u svom klubu ako bi došao na okupljanje reprezentacije. Ima još igrača kojima je klimavo u njihovom klubu pa su se odazvali. Pametnjakoviću, zaboravljaš da je ovo Begoviću drugi put, ali kao da ti pratiš reprezentaciju, samo ovako ponekad iskoristiš priliku da kontriraš većini.Dirk je napisao/la:Pametan covjek cuva svoju poziciju prvog golmana u svom klubu, svako normalan bi to radio, kada Dzeko moze dobiti slobodno mozes i on ,svakako bi ona rupa Hasagic branio prije njega u kvalifikacijama i slicno ... Nevjerovatno je kako se rade nepravde , Dzeko moze ali on i Ibra ne , ali to je nasa realnost
Asmir Begović
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,TaRgEt_,Monolog,ribery
Re: Asmir Begović
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Prvo je odbio da nastupi za Stoke u kupu, jer bi mu to ugrozilo eventualni transfer u Chelsea, koliko se sjećam, pa se prije utakmice protiv Slovačke selektoru nije javljao ne telefon, sad ovo? Pa ima li taj dečko toliko kredita?velez_mostar je napisao/la:Ovo mu je drugi put, i imam osjecaj da je neka pic.ketina u pitanju, mada je nas najbolji golman, ukoliko bude srao opet, treba ga posrat da je Casillas, a ne Begovic.
"Tako ti igra Bayern" - Ajla Alimanović
Daj dopunio za 10Km potrosio je,jos je u romingu pa vuce viseVirtu4l je napisao/la:Prvo je odbio da nastupi za Stoke u kupu, jer bi mu to ugrozilo eventualni transfer u Chelsea, koliko se sjećam, pa se prije utakmice protiv Slovačke selektoru nije javljao ne telefon, sad ovo? Pa ima li taj dečko toliko kredita?velez_mostar je napisao/la:Ovo mu je drugi put, i imam osjecaj da je neka pic.ketina u pitanju, mada je nas najbolji golman, ukoliko bude srao opet, treba ga posrat da je Casillas, a ne Begovic.
RIP SALE VILENJAK
Cini mi se da Asmira hebe menadjer jer malo mi je nejasno da jedan mladic sportas koji slusa opere ima onako namazane nastupe u odredjenim situacijama...
Najveca laz poslije 9/11 : "Niti jedan klub Susic nije odveo u drugu ligu" By Pasodzigera@
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
Safet Susic ili covjek zvani OM za sve probleme!!!
"No God is Good God "
- velez_mostar
- Kontakt:
Ne znam sta da ti kazem, licno mislim da nam treba vise nego mi njemu..a, i u par navrata pri izjavama djelovao mi je jako pristojno, kao da je ok momak..ono, mozda ga je stvarno neko uvrijedio, mozda je "vidio" nesto, pojma nemam, samo znam da je mlad, jako dobar golman, koji igra na visokom nivou..i steta bi ga bilo izgubiti, opet kazem..ako ponovi nesto slicno, treba ga javno oprati, i sikterisati iz repke.Virtu4l je napisao/la:Prvo je odbio da nastupi za Stoke u kupu, jer bi mu to ugrozilo eventualni transfer u Chelsea, koliko se sjećam, pa se prije utakmice protiv Slovačke selektoru nije javljao ne telefon, sad ovo? Pa ima li taj dečko toliko kredita?velez_mostar je napisao/la:Ovo mu je drugi put, i imam osjecaj da je neka pic.ketina u pitanju, mada je nas najbolji golman, ukoliko bude srao opet, treba ga posrat da je Casillas, a ne Begovic.
-
padobranac1978
- Kontakt:
Nema,treća sreća,sad ga kazniti jer ovo mu se ponavljavelez_mostar je napisao/la:Ne znam sta da ti kazem, licno mislim da nam treba vise nego mi njemu..a, i u par navrata pri izjavama djelovao mi je jako pristojno, kao da je ok momak..ono, mozda ga je stvarno neko uvrijedio, mozda je "vidio" nesto, pojma nemam, samo znam da je mlad, jako dobar golman, koji igra na visokom nivou..i steta bi ga bilo izgubiti, opet kazem..ako ponovi nesto slicno, treba ga javno oprati, i sikterisati iz repke.Virtu4l je napisao/la:Prvo je odbio da nastupi za Stoke u kupu, jer bi mu to ugrozilo eventualni transfer u Chelsea, koliko se sjećam, pa se prije utakmice protiv Slovačke selektoru nije javljao ne telefon, sad ovo? Pa ima li taj dečko toliko kredita?velez_mostar je napisao/la:Ovo mu je drugi put, i imam osjecaj da je neka pic.ketina u pitanju, mada je nas najbolji golman, ukoliko bude srao opet, treba ga posrat da je Casillas, a ne Begovic.
MI SLAVIMO TITULE NA GLAVNOM SKVERU
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
I IMAMO ULICU PO FUDBALERU!
Da je **** to sam znao, a sad vidim da je i pheder.Za_raju je napisao/la:Cini mi se da Asmira hebe menadjer jer malo mi je nejasno da jedan mladic sportas koji slusa opere ima onako namazane nastupe u odredjenim situacijama...
Bosno mojaaaa - divna, mila, lijepa, gizdavaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
U tebi jeeeee Safet Susic, majstor fudbalaaaaaa!!!!!!!
Jel' to ono "it takes one to know one"?Saban je napisao/la:Da je **** to sam znao, a sad vidim da je i pheder.Za_raju je napisao/la:Cini mi se da Asmira hebe menadjer jer malo mi je nejasno da jedan mladic sportas koji slusa opere ima onako namazane nastupe u odredjenim situacijama...
-
pokusni_kunic
- Kontakt:
Izgleda da neki, kao ocito i Susic na prvu, nisu shvatili da Papeta nije zvao Asmirov AGENT, nego MENADZER. A u engleskom slucaju zna se sta je menadzer. Znaci, direktno Tony Pulis je zvao Susica, sto menscini ovaj nije odmah shvatio, sto je jucer i potvrdio u zagrebačkim Sportskim novostima.
Dakle, Pulis ga je nazvao i rekao mu ono sto je u nasim medijima predstavljeno kao da je rekao nekakav Asmirov agent - da ce Begovic izgubiti mjesto na golu Stokea izgubi li pet dana na utakmicu s Meksikom. Nazalost, sve zavisi od menadzera do menadzera, a Pulis je takav jer mu se moze. U Stokeu ima status bozanstva, i njegove odluke su zakon, a ne preispituje ih niko - gazde kluba ne smiju jer ga navijaci obozavaju.
E, sad, problem je sto se sve desilo poprilicno kasno, u petak i zato bi i Asmir trebao odgovarati, ali ovako stavljanje krivice samo na njegova ramena nece donijeti nikome nista dobro. On je mogao iskoristiti pravo i silom doci u SAD, te odraditi vjerovatno zadnjih devedeset minuta ove sezone, svjestan da bi tako protiv sebe okrenuo tersa od covjeka Pulisa, a zatvorio i vrata reprezentacije jer sigurno da nece braniti u kvalifikacijama onaj ko ne brani u klubu. Covjek ima 23 godine, forma mu je u usponu i normalno da je gledao logicno, te uradio sto bi 99% nas uradilo. Nazalost, fudbal je doveden do te tacke da nema apsolutno nikakve veze s patriotizmom, srcem i slicnim pizdarijama koje mi navijaci pokusavamo promovisati i koje jos uvijek cijenimo...
Daleko od toga da ja nekoga pravdam, svejedno mi je u sustini, samo hocu reci da nema potrebe da se okrivljuje samo Asmir, jer ne vidim sto bi ga se izdvajalo od Dzeke, Ibricica ili Rahimica, kojeg smo svi dizali u nebesa za patriotizam i borbenost, a on jedini nije imao nikakvu zelju da ide niti je predao papire za vizu uopste...Ako se odluci na kazne, Susic mora kazniti sve isto. A to vec ne moze uciniti, jer je pogrijesio pa Dzeku oslobodio, a ostale nije htio. Greska u koracima, jer je tako otvorio prostor drugima za pitanje zasto. ****.
Dakle, Pulis ga je nazvao i rekao mu ono sto je u nasim medijima predstavljeno kao da je rekao nekakav Asmirov agent - da ce Begovic izgubiti mjesto na golu Stokea izgubi li pet dana na utakmicu s Meksikom. Nazalost, sve zavisi od menadzera do menadzera, a Pulis je takav jer mu se moze. U Stokeu ima status bozanstva, i njegove odluke su zakon, a ne preispituje ih niko - gazde kluba ne smiju jer ga navijaci obozavaju.
E, sad, problem je sto se sve desilo poprilicno kasno, u petak i zato bi i Asmir trebao odgovarati, ali ovako stavljanje krivice samo na njegova ramena nece donijeti nikome nista dobro. On je mogao iskoristiti pravo i silom doci u SAD, te odraditi vjerovatno zadnjih devedeset minuta ove sezone, svjestan da bi tako protiv sebe okrenuo tersa od covjeka Pulisa, a zatvorio i vrata reprezentacije jer sigurno da nece braniti u kvalifikacijama onaj ko ne brani u klubu. Covjek ima 23 godine, forma mu je u usponu i normalno da je gledao logicno, te uradio sto bi 99% nas uradilo. Nazalost, fudbal je doveden do te tacke da nema apsolutno nikakve veze s patriotizmom, srcem i slicnim pizdarijama koje mi navijaci pokusavamo promovisati i koje jos uvijek cijenimo...
Daleko od toga da ja nekoga pravdam, svejedno mi je u sustini, samo hocu reci da nema potrebe da se okrivljuje samo Asmir, jer ne vidim sto bi ga se izdvajalo od Dzeke, Ibricica ili Rahimica, kojeg smo svi dizali u nebesa za patriotizam i borbenost, a on jedini nije imao nikakvu zelju da ide niti je predao papire za vizu uopste...Ako se odluci na kazne, Susic mora kazniti sve isto. A to vec ne moze uciniti, jer je pogrijesio pa Dzeku oslobodio, a ostale nije htio. Greska u koracima, jer je tako otvorio prostor drugima za pitanje zasto. ****.
- bosanac723
- Kontakt:
Meni je zao sto Asmir nije dosao, ali opet kad skontam draze mi je sto je Asmir otkazao kao golman, nego da je otkazao jos jedan odbrambeni/vezni/napadac.
When my time on earth is gone, and my activities here are passed, I want them to bury me upside down, and my critics can kiss my ass!
pokusni_kunic je napisao/la:Izgleda da neki, kao ocito i Susic na prvu, nisu shvatili da Papeta nije zvao Asmirov AGENT, nego MENADZER. A u engleskom slucaju zna se sta je menadzer. Znaci, direktno Tony Pulis je zvao Susica, sto menscini ovaj nije odmah shvatio, sto je jucer i potvrdio u zagrebačkim Sportskim novostima.
Vrlo interesantno, volio bih kada bi se nasi novinari malo pozabavili ovime i saznali da li je ovo stvarno tacno. Jer ako je Pullis nazvao Susica i rekao da ovaj nece doci, realno Asmir nije imao sanse da dodje.
To isto da meni moj direktor kaze da ne mogu otici ranije s posla, ima pravo jer on me placa.
Boli Pullisa ona stvar sto ce Asmir biti kaznjen neigranjem u repki, to cak njemu i odgovara. A Begopvic izmedju dvije vatre, sta god da uradi najeb'o je.
A mi kao i obicno trcimo sa pljuvanjem bez da tacno ustanovimo sta se desava (vidi temu Bicakcic).
Za one koji kazu da bi Asmir mogao izgubiti mjesto ako dodje na okup repke!! KAKO????? I thomas sørensen je na okupu u Danskoj danas!!1 KO BI MU MOGAO UZETI MJESTO NA GOLU????
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Fudo u cvijecu zla hahahahaFudo je napisao/la:Za one koji kazu da bi Asmir mogao izgubiti mjesto ako dodje na okup repke!! KAKO????? I thomas sørensen je na okupu u Danskoj danas!!1 KO BI MU MOGAO UZETI MJESTO NA GOLU????
ma i taj Stoke ima ambicije vece nego Real Madrid...Ima da ih sad za vikend oni crnci iz Birminghama istresu iz gaca..Kakav Stoke, seoski klub.....
Hahaha, ma ja daleko je sorensenu do danske sat i po avionom, i ogromna vremenska razlika.Fudo je napisao/la:Za one koji kazu da bi Asmir mogao izgubiti mjesto ako dodje na okup repke!! KAKO????? I thomas sørensen je na okupu u Danskoj danas!!1 KO BI MU MOGAO UZETI MJESTO NA GOLU????
Bez obzira na to, ako je njegov sef rekao susicu da Asmir nece doci to je za mene zavrsena stvar. Ne moze on sam otici na svoju ruku. Sad neka savez prijavi Stoke FIFI i to je to.
Zadnja izmjena: biskitt, dana/u 09 feb 2011, 11:03, ukupno mijenjano 1 put.
Pa mozda bas iz tog razloga nije htio da pusti Asmira. Znaci, pustio bi oba golmana na okupljanje, a to Pulisu kao menadzeru nije zgodno. Niko ne kaze da Asmir ovdje nije kriv, ali ja samo pokusavam da razumijem. Velika je razlika kada neko ne moze da dodje jer fkt ima njesra u klubu, nego da ne zeli da dodje jer ga libo racku.Fudo je napisao/la:Za one koji kazu da bi Asmir mogao izgubiti mjesto ako dodje na okup repke!! KAKO????? I thomas sørensen je na okupu u Danskoj danas!!1 KO BI MU MOGAO UZETI MJESTO NA GOLU????
Englezi su nazalost jako poznati po tome da yebu svoje igrace i brane im ove prijateljske i upravo iz tog razloga i ne gotivim tu furku da svi idu tamo...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
-
melanholicar
- Kontakt:
Nakon prespavane noći (čudnih snova) došao sam do odredjenog logičkog stava da možda za ovog našeg čuvara mreže bi mogla doći izreka iz filma Profesionalac,samo što ne bi imala političku tematiku,znači jednostavno i jasno " Nije Asmir kriv mi smo ****",naravno ne bi da se ovo bukvalno shvati ali ako se ovaj citat,sa malo izmjenjenim subjektom malo jasnije protumači doći će se do zaključka da nekada stavljamo ljagu na nekog a da prethodno nismo upoznati do tančina zašto neko nešto preduzima!
Sve mi diraj samo mi ne diraj Fiorentinu i Gabriela Omara Batistutu!
I Asmiru je bilo daleko u Slovacku!! A ja sam siguran da bi i Sørensen u Australiju odletio da je trebalom! Nije do Pulisa i Stoka vec do mentaliteta, ljubavi prema drzavi i odgojabiskitt je napisao/la:Hahaha, ma ja daleko je sorensenu do danske sat i po avionom, i ogromna vremenska razlika.Fudo je napisao/la:Za one koji kazu da bi Asmir mogao izgubiti mjesto ako dodje na okup repke!! KAKO????? I thomas sørensen je na okupu u Danskoj danas!!1 KO BI MU MOGAO UZETI MJESTO NA GOLU????
BordoCrvena...Fk.Sarajevo i Liverpool
Njemu izostati od par treninga i odsustvovati 2-3 dana iz klubskih obaveza je kao obicnom covjeku ne otici na posao jedan dan i ostati kuci gledati utakmicu....Isto je to..Ako volis i zelis, naci ces nacina za to, cak i ako to nije opradvano....Ako ne volis fudbal, otici ces na posao i sutra saznati za rezultat..Isto ti je to...
A za mene licno svi muskarci Bosanci koji ne gledaju utakmicu reprezentacije BIH i koje to ne zanima su PIZDURINE....Logikom grckog filozora Mozgaditisa slijedi da je i ovaj Begovic jedna velika PIZDURINA....
eto tako....
A za mene licno svi muskarci Bosanci koji ne gledaju utakmicu reprezentacije BIH i koje to ne zanima su PIZDURINE....Logikom grckog filozora Mozgaditisa slijedi da je i ovaj Begovic jedna velika PIZDURINA....
eto tako....
Zadnja izmjena: Analitico, dana/u 09 feb 2011, 11:11, ukupno mijenjano 1 put.
Pa i po cijenu da te to gledanje utakmice kosta posla?Analitico je napisao/la:Njemu izostati od par treninga i odsustvovati 2-3 dana iz klubskih obaveza je kao obicnom covjeku ne otici na posao jedan dan i ostati kuci gledati utakmicu....Isto je to..Ako volis i zelis, naci ces nacina za to, cak i ako to nije opradvano....Ako ne volis fudbal, otici ces na posao i sutra saznati za rezultat..Isto ti je to...
Naravno, bez razmisljanja.....Danas ako das guzice za posao, sutra ces dati i za zvakubiskitt je napisao/la:Pa i po cijenu da te to gledanje utakmice kosta posla?Analitico je napisao/la:Njemu izostati od par treninga i odsustvovati 2-3 dana iz klubskih obaveza je kao obicnom covjeku ne otici na posao jedan dan i ostati kuci gledati utakmicu....Isto je to..Ako volis i zelis, naci ces nacina za to, cak i ako to nije opradvano....Ako ne volis fudbal, otici ces na posao i sutra saznati za rezultat..Isto ti je to...
Trenutno korisnika/ca: boatenkk, D97, DnevnaDozaPklata, Goalgetter, Godfather, Google Adsense [Bot], Kizo886, Marsiano, MiranGlasnic, pinki, Shevko, tuzlanskinacin i 76 gostiju.