Ma nece ga tjerati normalna raja, ali hoce ovi sto ih je covjek gore sve fino pobrojao u glavu, i potpuno je u pravu. Sve vec vidjeno. Nadam se da nece biti razloga za takve stvari, ali krene li u kikseve i lose rezultate isplivat ce hiljade strucnjaka...MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jun 2022, 17:02Jedno je sigurno! Feđa se neće tjerati poslije prve sezone, pa kakogod ona završila.killafrommanilla je napisao/la: ↑13 jun 2022, 17:00A sta ako ne bude ni trke za titulu a Evropa bude mrtva trka do kraja? U tome je fazon, mozda ce mu bas trebati sezona da uvede sistem i red u svlacionicu, a vidio si sta znace tri kiksa, mi smo prvenstvo halalili odmah poslije Elfsborga. I Sarajevo se rano oprostilo od titule prosle godine.
To hocu da kazem, podrska i zajednistvo ako bude na visokom nivou, Fedja moze odraditi posao za koji je doveden.
A i ovo mu je prvi posao da ce raditi pod ogromnim pritiskom, sto mu je vjerovatno predstavlja izazov, ali jos uvijek je nepoznanica kako ce izdrzati.
Mi smo mu mogli halaliti i Radnik, i Slobodu, i Rudar i koga sve ne, sto su nas kuci dobivali, da li ce imati istu podrsku nakon takvih kikseva na Kosevu? I kod nas su se poslije tih utakmica budile frakcije koje gledaju svoj interes kako bi popljuvali i Fedju i sve sto valja.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Prave ekipu i atmosferu (savez) da ove sezone uzmu titulu.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 16:21Svidja mi se ova transfer politika od Borca i potpisivanje igraca iz Jelen Lige na godinu dana,ono ljudi bas imaju viziju i pogled ka buducnosti.
Ovako su i nasi 2005. radili i doveli sve sto valja Kekeza,Semjona,Nusreta Muslimovica,Rajovica,Karoglana,Vidica i dodje iduca sezona 80% ekipe ode pa se dogodi Dudelange.
To im je osnovni cilj.
- FKS -
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ma sve to treba nabiti na qurac.spezial je napisao/la: ↑13 jun 2022, 17:11Ma nece ga tjerati normalna raja, ali hoce ovi sto ih je covjek gore sve fino pobrojao u glavu, i potpuno je u pravu. Sve vec vidjeno. Nadam se da nece biti razloga za takve stvari, ali krene li u kikseve i lose rezultate isplivat ce hiljade strucnjaka...MaroonBjelave je napisao/la: ↑13 jun 2022, 17:02Jedno je sigurno! Feđa se neće tjerati poslije prve sezone, pa kakogod ona završila.killafrommanilla je napisao/la: ↑13 jun 2022, 17:00A sta ako ne bude ni trke za titulu a Evropa bude mrtva trka do kraja? U tome je fazon, mozda ce mu bas trebati sezona da uvede sistem i red u svlacionicu, a vidio si sta znace tri kiksa, mi smo prvenstvo halalili odmah poslije Elfsborga. I Sarajevo se rano oprostilo od titule prosle godine.
To hocu da kazem, podrska i zajednistvo ako bude na visokom nivou, Fedja moze odraditi posao za koji je doveden.
A i ovo mu je prvi posao da ce raditi pod ogromnim pritiskom, sto mu je vjerovatno predstavlja izazov, ali jos uvijek je nepoznanica kako ce izdrzati.
Mi smo mu mogli halaliti i Radnik, i Slobodu, i Rudar i koga sve ne, sto su nas kuci dobivali, da li ce imati istu podrsku nakon takvih kikseva na Kosevu? I kod nas su se poslije tih utakmica budile frakcije koje gledaju svoj interes kako bi popljuvali i Fedju i sve sto valja.
Ima li neko da prati ligu Srbije pa da kaze kakvi su ovaj Andric i Spremo sto ih je Lalatovic u Borac doveo?
Kad’ jednom prodje sve...
- tutankamon1905
- Kontakt:
Zrinja izgleda ne leti i ne gomila igrace odma..ali u slucaju da ode jos neko osim Basica, pare ce dobre sjest i dovest ce se zamjena odma. Zasad Ćuže vrhunsko pojačanje, a ako i Mandić dođe to ce opet bit proslogodisnji Zrinjski uz solidan update.mozak je napisao/la: ↑13 jun 2022, 17:09Realno, Borac zasad dovodi najozbiljnija pojačanja.
Odmah ih u stopu prati Sarajevo.
Teško je u ovom trenutku reći u kakvoj su formi ti igrači, i još bitnije, kakav im je motiv.
Po meni, Sarajevo bi trebalo imati najviše motiva.
Neuspješna sezona, trener motivator, i što je najvažnije, trener 100% posvećen ekipi.
Borac sa druge strane juriša direkt na titulu, jer je ozbiljan novac uložen u ekipu. Sve osim toga se može smatrati finansijkim promašajem.
Zrinjski je zasad nepoznanica. Više se priča o odlascima nekih bitnih igrača, stim da dolaze manje atraktivni igrači. Narednih dana ćemo moći nešto više reći o njima.
Mi zasad ostajemo skoro kompletni, mada nikad ne znaš.
Znamo gdje smo deficitarni, i pitanje je kako će igrači kliknuti na Brku. Mnogo pitanja se postavlja i dosta će se pratiti situacija oko Veleža i upoređivati sa Sarajevom...neka vrsta dvoboja na relaciji Osim-Dudić.
Osim Tuzle koja je zasad deficitarna, ostatak lige je totalna nepoznanica.
Liga bi po svemu mogla biti polarizirana..
O ostalima ne bih da sudim, ali nakon prosle sezone imam povjerenje u igrace koje je Sergej odobrio..nema.veze sto nisam nikad cuo za njih
Lalat sto dovede iz Srbije 100% valja za nasu ligu... iz prostog razloga sto covjek poznaje prvu ligu Srbije i drugu isto tako... Borac Čačak je spasio sa 5 igraca koje je doveo iz druge lige... U Radnickom iz Niša je isto tako pravio cuda a znamo ko su im konkurencija...
Kod Lalata ce biti samo problem sto on nikom ne dozvoljava da mu se mijesa u odabir igraca i voli davat priliku mlađim igračima...
A mislim da mu u Borcu nece dati toliku slobodu...
Kod Lalata ce biti samo problem sto on nikom ne dozvoljava da mu se mijesa u odabir igraca i voli davat priliku mlađim igračima...
A mislim da mu u Borcu nece dati toliku slobodu...
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- Simpatizer
- Kontakt:
Spremo, lijevi bek, je aktuelni kapiten Napretka. Gledao sam ga vise puta i najvise sam zadovoljan njegovim dolaskom. Ogroman kvalitativni napredak na LB ako uzmemo u obzir da tu imamo Subica koji je li-la, vise los nego dobar. Kujundzica necu ni komentarisati.
I Andrica sam gledao u Mladosti par puta i u Vosi. Dobar igrac, na RB smo fino pokriveni s njim i Coricem.
Mrkaic je mrcina, par puta sam ga gledao u Vosi, agresivan igrac. Realno, rezerva Lukicu.
Gajica, stopera, nisam gledao, ali Lalatovic ima visoko misljenje o njemu.
Uglavnom, islo se planski da se pojaca odbrana. Tu nam je bas bilo kriticno.
Čekaju da vide kako će izbori završitiAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 16:21Svidja mi se ova transfer politika od Borca i potpisivanje igraca iz Jelen Lige na godinu dana,ono ljudi bas imaju viziju i pogled ka buducnosti.
Ovako su i nasi 2005. radili i doveli sve sto valja Kekeza,Semjona,Nusreta Muslimovica,Rajovica,Karoglana,Vidica i dodje iduca sezona 80% ekipe ode pa se dogodi Dudelange.

Koliko volim te zna samo ludo srce moje
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
Atmosfera je sjajna i sve grmi, ali nakon prvog kiksa, oni psovat će vam prvi, opet ćete tražiti sa sjevera pjesmu, a ne psovke i publiku bijesnu.
HvalaSimpatizer je napisao/la: ↑13 jun 2022, 17:29Spremo, lijevi bek, je aktuelni kapiten Napretka. Gledao sam ga vise puta i najvise sam zadovoljan njegovim dolaskom. Ogroman kvalitativni napredak na LB ako uzmemo u obzir da tu imamo Subica koji je li-la, vise los nego dobar. Kujundzica necu ni komentarisati.
I Andrica sam gledao u Mladosti par puta i u Vosi. Dobar igrac, na RB smo fino pokriveni s njim i Coricem.
Mrkaic je mrcina, par puta sam ga gledao u Vosi, agresivan igrac. Realno, rezerva Lukicu.
Gajica, stopera, nisam gledao, ali Lalatovic ima visoko misljenje o njemu.
Uglavnom, islo se planski da se pojaca odbrana. Tu nam je bas bilo kriticno.

Mogla bi biti jedna od interesantnijih sezona, samo da ne useru sa sudjenem

Kad’ jednom prodje sve...
- Tristan
- Kontakt:
Lalatovic se nigdje ne zadrzava, a ovi su igraci tu zbog njega. Nesto mi je nelogicno da Lalatovic bude kod nas jednu sezonu, a da ovi bekovi koji se vode kao stranci i nisu sigurno jeftini ostanu tu npr. 3 sezone.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 16:21Svidja mi se ova transfer politika od Borca i potpisivanje igraca iz Jelen Lige na godinu dana,ono ljudi bas imaju viziju i pogled ka buducnosti.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, na Gradskom sa Aston Vilom.
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Kakva pojačanja Sarajeva.
Sve osim duple krune Dudića i da se usput prošeta prvenstvom uz atrakrivnu i dopadljivu igru sa puno golova je žešči fail.
Sve osim duple krune Dudića i da se usput prošeta prvenstvom uz atrakrivnu i dopadljivu igru sa puno golova je žešči fail.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Sarkazam loš, skoro pa očajan.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ne znam šta je problem? Čovjek dovodi top igrače + po svojoj mjeri. Mora ovo biti šetnja kroz ligu.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Ovo je i dobro od našeg Baadera

Šta bi dao da si na mom mjestu? Da te mrze a da ti se dive...
17. je žrijeb.
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
-
- Kontakt:
U petak je izvlacenje
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Jel iko cuo da bi kod nas mogao B.......?
Bekric
Potpisuje na jos godinu dana
A jadni Manijaci
Meni ih zao
Bekric
Potpisuje na jos godinu dana

A jadni Manijaci
Meni ih zao
Veselinovic u TC,zašto ovo,cudno da Tuzla njega dovodi
Velež Pantelica doveo,dobar transfer.

Velež Pantelica doveo,dobar transfer.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- Tristan
- Kontakt:
On dovodi, a Zrinjski ih vec ima.
Java, dobio sam vizu,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
java, pobjede u nizu,
java, igramo sa stilom,
Trenutno korisnika/ca: elSaik, MikiPirs, mosarajvosa83, Rodman, tutankamon1905 i 54 gosta.