FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Očigledno je da nam predstoji još jedna teška sezona, dosta teža nego ova. Nema ni Cocalića,Zeca niti Gasala na treningu. Haračić je tu, dosta je i juniora tu.
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
sve insajderi
-
- Kontakt:
Ma Bogiju treba dati ugovor igrač/trener, može ko i Osmanović odigrati
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- dubioza144
- Kontakt:
Bradonjic
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Imaju li barem dovoljno igraca? Joj kad ovaj jad i cemer vidi investitor
- svrakino1921
- Kontakt:
Klix
- svrakino1921
- Kontakt:
125 gostiju
Ne znam sta ste ocekivali gosti
Al ovo je nas pomocni teren 1/1

Ne znam sta ste ocekivali gosti
Al ovo je nas pomocni teren 1/1

-
- Kontakt:
Jwl bio na prozivci ili pogadjas ovu glupost gore.
Nije bio na prozivci
SAMO JE JEDAN GRIJEHA JE VRIJEDAN!
Ovo kad vidim Amar obavio prozivku, sve kontam mi 

-
- Kontakt:
Plavi su današnjim treningom na Grbavici krenuli sa pripremama za novu sezonu. Edis Mulalić je izveo fudbalere na travnjak, a njemu su u radu pomagali Haris Alihodžić i Jadranko Bogičević, koji će biti privremeno u stručnom štabu, kao i Kenan Hasagić, koji radi sa golmanima.
Što se tiče novih lica na treningu, pored Brazilca Santosa, na terenu je bio i Dženan Haračić, koji stiže iz GOŠK-a, a trebao bi sutra i ozvaničiti saradnju sa Plavima.
Sa prvog treninga izostali su Edin Cocalić, koji bi trebao već sutra trenirati sa ekipom, kao i juniori Neriman Kočević i Ajdin Kobašević, koji su nastupali na turniru na Zlatiboru te su dobili poštedu. Poštedu su dobili i Hamza Gasal i Omar Beća, koji su bili sa mladom reprezentacijom u Sjevernoj Makedoniji.
Željezničar će do kraja mjeseca trenirati u Sarajevu, a nakon toga slijedi odlazak izvan našeg glavnog grada.
Što se tiče novih lica na treningu, pored Brazilca Santosa, na terenu je bio i Dženan Haračić, koji stiže iz GOŠK-a, a trebao bi sutra i ozvaničiti saradnju sa Plavima.
Sa prvog treninga izostali su Edin Cocalić, koji bi trebao već sutra trenirati sa ekipom, kao i juniori Neriman Kočević i Ajdin Kobašević, koji su nastupali na turniru na Zlatiboru te su dobili poštedu. Poštedu su dobili i Hamza Gasal i Omar Beća, koji su bili sa mladom reprezentacijom u Sjevernoj Makedoniji.
Željezničar će do kraja mjeseca trenirati u Sarajevu, a nakon toga slijedi odlazak izvan našeg glavnog grada.
Izgleda na Zlatibor pripreme
Jednom kraj pruge, uvijek kraj pruge!
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Zapravo ovo nije toliko ni loše, dosta bolje nego pred početak prošle sezone
Imao je ok polusezonu na posudbi u Gorazdu, treba ga probat u špicu, možda proradi.Zeljinodijete1921 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 19:35Kad sam vidio Hrelju na prozivci, tacno mi nije dobro![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 30 gostiju.