Dobra mu je priča, nema šta

Otprilike, dosta raje misli ovako, jer u Tuzlu ulagati stvarno nema smisla. Njegov kraj u Slobodi je poceo izlaskom u Evropu, mislim da Tuzla nece prezivit cak ni drugu ligu, vec da ce u trecoj biti opet SSH..Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 20:03Ma City se gasi ove godina a Azemir nakon izbora i uspjeha SDA preuzima Slobodu i pravi jos jednu tribinu i ulaze kapital u gradski klub.
City ce biti B momcad Slobode u 2.ligi.(mozda)
Upamtite sto sam vam rekao .
Sta ce mu Sloboda klub u dugovima do guše.Imaju tu neku tradiciju ,ostalo nista.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 20:03Ma City se gasi ove godina a Azemir nakon izbora i uspjeha SDA preuzima Slobodu i pravi jos jednu tribinu i ulaze kapital u gradski klub.
Kod nas u Slobodi je prema zadnjim informacijama stanje katastrofalno, svi odoše, niko ne dolazi, tako da valjda Sloboda ostane i preživi ovu sezonu u ligi.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 20:03Ma City se gasi ove godina a Azemir nakon izbora i uspjeha SDA preuzima Slobodu i pravi jos jednu tribinu i ulaze kapital u gradski klub.
Na dobrom si putu, samo je malo obrnuto.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 jun 2022, 20:03Ma City se gasi ove godina a Azemir nakon izbora i uspjeha SDA preuzima Slobodu i pravi jos jednu tribinu i ulaze kapital u gradski klub.
Pa dobro u Slobodi je imo 2000-3000 platu. (Sto mu se ostalo duzno naplatice)
Još će mu aplaudirali kad se vrtio oko lopte
Pa moramo nesto i za pozajmice spremiti, ima ovih lokalnih klubova kojima pomazemo.
Sta pricas kralju..jesi l bio na tom stadionu. I ovca da razmisli da udje past travu jer je i nema..nogu slomit od neravnina.
Evo sad gledam na YT ,bože po kakvim je močvarama igrao dečkoMostarskiSin je napisao/la: ↑14 jun 2022, 00:00Ima li iko da je malo vise pratio ovog Pantelica sto je dosao kod nas, kakav je?
Obecavao je u radniku, zapazio sam da je iz kornera dobar, fin ubacaj ima. E sad, hoće li se snaci kod vas ili ne, vidjet cemo. Nije neka krađa i ako ne proradi, mlad je momak, nece vam praviti probleme. Sudeći prema potezima u karijeri pametan je, jer je finansijski bolju ponudu imao od nas, ali i nije bio zagrijan jer imamo Ikića desno, shvatio je i sam da bi imao manju minutažu nego kod vas nprMostarskiSin je napisao/la: ↑14 jun 2022, 00:00Ima li iko da je malo vise pratio ovog Pantelica sto je dosao kod nas, kakav je?
Ovo je bilo predobro.Predsjednik Slobode NG Mladen Bosančić za MONDO: Čestitali smo Krupi na tituli, a oni nama na ulasku u Premijer ligu BiH!
Šta ovo smrdi, ko se ovo usr'o?
Dečko koji je bio optužen za silovanje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.