feniksptica je napisao/la: ↑14 jun 2022, 06:53
Imajednabrigada je napisao/la: ↑13 jun 2022, 23:38
feniksptica je napisao/la: ↑13 jun 2022, 22:57
Nece, doce mu jaran izvana sa autom koje je na kredit i vozit ga po utakmicama..
Naravnoo,,
vi ne mozete ni kredit podiici jer ni za to ne ispunjavate uslove, a mi bar to mozemo
Aha znaci i ti iz topline i udobnosti neke druge drzave glumis patriotu i seres drugima kako nisu ko ti dovoljno spremni uraditi za Bosnu. Hoces nesto rusit nabijat kazne.. Oni ostali ti pobjego i jos imas obraza za takvo nesto. Nista protiv tebe lutko ali prednost ipak dajem domacim ljudima kakvi su takvi su
Hahahaha evo ja se sad sam sebi cudan i kazem da sam veca budala od sviju vas sto se uopce upustam u raspravu s takvima kao sto si ti i vecina ovdje . Nevjerovatno koliko smo stupidan narod i kakve poltrone ova drzava trpi.
Ljudi te i ne poznaju a odmah te osude da ces dizat kredit, da ce te jaran vozat na kredit i na kraju najveca i najseljackija glupost ovog foruma ta- gdje ko zivi i ako je u dijaspori on je neka vrsta izdajnika.
Decki obavezno upisite jos koji razred skole neka vam i ubace predmet u skoli 'kako dzelatima bosne dobro olizati supak' tu bi sve 5ice imali.
Covjece spominjes neke teme tipa kredit i gdje zivi neko, koje uopce nisu tema ovog foruma. Imas mikrokreditne organizacije pa baci se malo tamo pisati bolje ti ide sigurno

P.s. Da te informisem ja zivim u Bosni niti mislim ici iz drzave ali isto tako nemam protiv onog ko je otisao ako se nije mogao ovdje snaci , ukoliko pokazuje trun patriotizma i brige za drzavu i ukoliko dolazi cesto.
Smarate glupostima djecaci.
Vico zivi u Bosni a mrzi je eto on je patriota pa se i njemu obratite.
"****** se trudi da uradi nešto korisno, bez ličnog interesa, i drvlje i kamenje na njega... Da se slučajno ne bi namnožilo takvih, to je formula po kojoj BiH funkcioniše." - @Horoz